Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Sanaa :KK55::KK55:

Yalan mııııı :KK20:
insanlarrı zorla topiğe çağırmalarr
gelmezseniz döverim demelerr
çakarım makarım
birtakım tehditlerrr
:KK53::KK53::KK53:

zor la mıı:KK22::KK22::KK22: yalancı püslükk:KK4::KK4::KK4::KK4: okuyanda doğru sanacakkk:KK53::KK53::KK53: hadi len külyen yalan sor bakalım kmi zorla gelmişş:KK4::KK4::KK4::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ugraşma benimlennn ugraşırımm seninlennn:KK51::KK51:

Kendimi tanıtıyom yaa
tam hıyarsın sevgi haa :KK33::KK33::KK33:

hadi lenn:KK22::KK22::KK22:
Canım salatalık çektiii:KK53::KK53:
ahahhah sesli güldüm :KK60: kaynana semra nın şarkısı varya o geldi aklıma vurun tuşlara :KK60:

ne dayağıı doktor bana üzüntü sıkıntı stresi yasakladııı ama gel gör kiii :KK14::KK14:

olum niye sesli gülüyonn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: utanmaz:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: iş yerinde hemndee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sen tam streesin ortasındasınn..
neden yasakladıı anlaşıldı sağlından da olacaksın sennn:KK47::KK47:

hadi lenn:KK22::KK22::KK22:
Canım salatalık çektiii:KK53::KK53:

olum niye sesli gülüyonn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: utanmaz:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: iş yerinde hemndee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
sen tam streesin ortasındasınn..
neden yasakladıı anlaşıldı sağlından da olacaksın sennn:KK47::KK47:

koptum birden odada kimse yok idii :18: :KK1:

evet üzülmemem gerektiğini benimki de biliyo ne kadar hassas davranıyor değil mii :KK14::KK14:

polikistik over diye bişey çıktı canım kadın hastalıkları doktor üzüntü stres çok etkiler dedi bir de kilo ver biraz dedi işte ilaç verdi :KK30:

evet üzülmemem gerektiğini benimki de biliyo ne kadar hassas davranıyor değil mii :KK14::KK14:

polikistik over diye bişey çıktı canım kadın hastalıkları doktor üzüntü stres çok etkiler dedi bir de kilo ver biraz dedi işte ilaç verdi :KK30:

hadi ya ciddimisinn:26::26::26: cok üzüldümm canım
Rabbim şifa versinn..
Eylül bu cocuktan derhal ayrıll derhall :KK47::KK47::KK47:
Nolursun ya.. bu cocuk sana zarar veriyor bak:KK43:

Ruhum genc dedim yaaa hem bilmeyenlerde en fazla 24-25 tahmin ediyor övunmek gibi olmasin 💃 ben napayim 😆

Nasılsınız bakalım :KK55:

ben iyiyim canım kendi adıma sen nasılsın iyimisin?:KK6:

geldım geldım cnm evet bıraz yogun bu haftayı atlatsak ıhale var cızm proje ıslerıyle ugrsyrm ben:KK43:

mutlu kız sen benm tandgm mutlukızmısın:KK66:

güneşim hoşgeldin canım evet senin tanıdığın mutlu kızım ben nasılsın canım?

hey mutlıgızz beni niye es geçiyn olumm o kadar da uzun yazdımdıı:KK53::KK53:

o nasıl bir girişti laa kendimi bi acaip hissettimmm:KK53::KK53::KK53:
yeter tabisii şimdilik:KK53::KK53::KK53:
Maşallahhh:nazar::nazar::nazar: Allahım uzun ömürler versinn canımmm:nazar::nazar:
ohh ne güzel vallaa işin de varmışş
Bende sevgi meleği :))
bunlar bna melake cadısı derler ama sn sakın onlara kulak asma:KK53::KK53::27
20 yaşındayım bekarımm avukatın yanında çalışıyorumm büle tatlımmm:KK9::KK9::KK9:işten baya boş vaktin oluyor muu:KK9::KK9:

canımcım ben seni es geçmedim ancak görebildim yazdığını sayfalar çok çabuk ilerliyo maşallah canım
nickin çok güzel canımcım zaman buldukça internete kk ya takılıyorum işte canım işim telefonla olduğu için kulağımda telefon elimde kk:KK52::KK52:

Gecmis olsun canim, sevgilinle sorunun ne bilmiyorum ama kimse icin degmez...
Sen kendini düsün, mutlu ol gerisi gelir...

canımcım ben seni es geçmedim ancak görebildim yazdığını sayfalar çok çabuk ilerliyo maşallah canım
nickin çok güzel canımcım zaman buldukça internete kk ya takılıyorum işte canım işim telefonla olduğu için kulağımda telefon elimde kk:KK52::KK52:
bende iyiym
sabahtan beri burdayım
belim boynum tutuldu :KK1:

:KK19::KK19::KK19:
artık hep gel buralara emi zaman buldkcaa:KK19::KK19: valla çok cabuk ilerlii yaa:KK53::KK53: mesain kaçta bitiyoooo:21:

X