- 11 Eylül 2013
- 319
- 9
-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
aaaa acılın hemserim varmıs benim burdadarıcayıda biliyorum yasadıgım yerden tam kus bakısı gozukuyor gebzeye yakınım bende
sizin oradaki hastaneye geliyorz hep hemserimmm
hmm askerliğini yapmadan mı evlendiniz tatlım ya kötü olmuşşşne kadar ver gelmesine Rabbim tezz zamanda kavuştursun inşallahhh
ailen felan var mı gidip gelebileceğinnnn:26::26:
gidicem dokunmayın bana durarmam buralarda
hele bi git zıbartırımm seniii
Harika bir şarkııı:)
Gzlar ben yemeğe cıkıyorum ordan adliyede gidip gelecemm bir patronum dosya istedi acil onu götürecem yarım saate gelirim kaybolmayın
açıldık yol senin ben darıca merkezdeyim de sen gebzenin neresinde oturuyosun market bakkal manav ismi ver neyyin altı neyin üstümeraklandım
gebzenin yanında hemen mutlukent var orada oturuyorm sitede canım bilyormusun buraları sizin ordan bakınca
buyuk binalar gozukuyor renkli renkli bilirsin belki oradaki migrosa yakınım canımm
Gzlar ben yemeğe cıkıyorum ordan adliyede gidip gelecemm bir patronum dosya istedi acil onu götürecem yarım saate gelirim kaybolmayın
mutlu kent gebze dışıbana uzak baya ama eyüpcüm orda kardeşler gıda diye market var sizin orda bildin mi orda çalışıyo benim arkadaşım eyüpcüm ya tanıyomusun ?
yani yakın sadece canım yurume mesafesi uzaklıgında gebzeye geldinmi hic bu taraflara
bildim tabi kızz ordan kart doldurmustum ama dedigin kisiyi tanımam valla
İnşallahh ameliyatın kolay gecer tatlımm ben geldimm sorgulayın beniii
günaydııınnnbugün çok giremedim sabah bi kalktım net yok ugrastım ama gelmedi tabi :44: neyse sindi de çikolataynan görüsmeyi planlıyorum bakalım beyefendi uyanırda cevap verirse sende ne var ne yok sevgi bacım
bilmen lazım zaten orda oturyosanmutlu kent gebzeye yürüme mesafesinde şaka mı yapıyosun merkezden otobüsle 20 dk kız aslen gebzeliyim ben canım yerlisiyim[/QUOT
genellikle buyuk yerlerden alısveriş yapıyoruz ondan olabilir canım ya
saka yapmıyorum canımeger biliyorsan buraları bizim burda mınibusle minimum 10 dakka sizin ordan cok uzak
biz bazen yuruyoruzda valla gebzeyide kısmen biliyorum gelin olarak geldim buraya yeni daha
az laf çok iş topik arkadaşına kıydıı gencecik kız gitti diye yarın gazetelerde okursunuz he sebebim olcak bu hatun dava edicem avukat yok mu