- 22 Nisan 2010
- 2.045
- 12
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
Simdi erkegi kadinimi var allah askina ikimizde ayni kosullarda calisiyoruz nede olsaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olar:)
evlilik tarihi aşağıda belirtilmiş yaş 26 süper çok muthiş bi kişilik arıza boyutu titiz biraz şişkocuk bende buyumm
hıımm seninki iyiymiş kızz valla aslında tam oyle degil dısardanda okuyorum hafta sonlarıda derslere gidecegim
nasip olursa canım oyle evdede calısıyorum bende 22 yasındayım gebzede yasıyorum benimkide boylee
siz yemeğe ben spora
hıımm seninki iyiymiş kızz valla aslında tam oyle degil dısardanda okuyorum hafta sonlarıda derslere gidecegim
nasip olursa canım oyle evdede calısıyorum bende 22 yasındayım gebzede yasıyorum benimkide boylee
delirdim delircem he irsaliyeside faturasıda tahsilatıda off ya :
Ne yalan söyliyim bende pek inanmıyorum sevdiğine
ama asıl önemli olan eylül ün ne düşündüğü
insan sevmek sevilmek mutlu olmak için beraber olur
sevildiğine inanıyorsa sorunlara bi derecede katlanırr
ama sevgide azaldıysa niye çekiyorsun eylülüm bu adamı sen
valla görmedim :26::26::26:o derkennn:26::26::26: ben birşey yapmadımmm:26::26:
körmüsün olumm gızın çizelgesini görmüyon muuu
Ayyyy yanlis olduuu yaa pa4don
valla görmedim :26::26::26:
kızım kaç kişiyle konuşuyorm kafamı kaldı
Ay durun müge anlıyı izliyorumdaa bunlar iyi günleri topuğumuzun
alış alışşş
Ay durun müge anlıyı izliyorum
çok heycanlıı
indirr be karşimmmm kim tutar seni heyttt beeeeüffff yanımızda okul var, ilköğretim.
müdür konuşma yapıyo, taa sesi buraya geliyo, adam bi bağırıyo, bi kızarak konuşuyo cellat gibi sanki bi görseniz,
ay nasıl sinirim bozuldu, ilk günden çocukları sindirmek istiyo gibi, ama sen eğitimcisin sana bu yakışmaz yani............
gidip kafasına bi tane indiresim geldi.
evlilik iyi canım koca yok evlilik oyle geciyo valla benimki vatan gorevını yapıyopehh seni spor kurtarmazz
Anladım tatlımmm nasıl gidiyor bakalımm evlilik cocuk felan var mıı
hangi bölüm okuyorsun dışardan
sakın ol gızammmm allah sabır versin bende burda birsürü davacıyla ugraşıyorumm vallla bazen deli oluyorumm
anlasak biii anlamıyo kii kiremit kafaa
bi şarkı linki atıp buyrun dinleyin diyende yok bu ne sessiz bi topik ya kalkıp gidicem he
aha hemşeri çıktı darıcadayım bende komşumm yaa
nerete gidiyonn gızz vurrumm valllaaa seniiii dur öğlen araıs geçsinde bir isteklerini alacam benn şimdik yemek söyledim o gelecek bende su dosyaları yazıyımm da adliyeye gidlecek poff yaa
evlilik iyi canım koca yok evlilik oyle geciyo valla benimki vatan gorevını yapıyo
ıspartaya yolladım safak sayıyorum
dısardanda cocuk gelişimine gecmek icin ugrasıyorum canım okuldan cevap bekliyorum cumaya kadar durumlar bole işte