Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Ne yalan söyliyim bende pek inanmıyorum sevdiğine
ama asıl önemli olan eylül ün ne düşündüğü
insan sevmek sevilmek mutlu olmak için beraber olur
sevildiğine inanıyorsa sorunlara bi derecede katlanırr
ama sevgide azaldıysa niye çekiyorsun eylülüm bu adamı sen
:KK50:

hıımm seninki iyiymiş kızz valla aslında tam oyle degil dısardanda okuyorum hafta sonlarıda derslere gidecegim
nasip olursa canım oyle evdede calısıyorum bende 22 yasındayım gebzede yasıyorum benimkide boylee:KK16:

aha hemşeri çıktı:KK70: darıcadayım bende komşumm yaa :KK70:

siz yemeğe ben spora :KK52:

pehh seni spor kurtarmazz:KK9::KK9::KK9::KK9:

hıımm seninki iyiymiş kızz valla aslında tam oyle degil dısardanda okuyorum hafta sonlarıda derslere gidecegim
nasip olursa canım oyle evdede calısıyorum bende 22 yasındayım gebzede yasıyorum benimkide boylee:KK16:

Anladım tatlımmm:KK16::KK16: nasıl gidiyor bakalımm evlilik cocuk felan var mıı:KK16::KK16:
hangi bölüm okuyorsun dışardan

delirdim delircem he irsaliyeside faturasıda tahsilatıda off ya :

sakın ol gızammmm allah sabır versin bende burda birsürü davacıyla ugraşıyorumm vallla bazen deli oluyorumm:KK47::KK47:
Ne yalan söyliyim bende pek inanmıyorum sevdiğine
ama asıl önemli olan eylül ün ne düşündüğü
insan sevmek sevilmek mutlu olmak için beraber olur
sevildiğine inanıyorsa sorunlara bi derecede katlanırr
ama sevgide azaldıysa niye çekiyorsun eylülüm bu adamı sen
:KK50:

anlasak biii anlamıyo kii kiremit kafaa:KK14::KK14:

"sev seni seveni dağda çoban olsa bile;
sevme seni sevmeyeni mısıra sultan olsa bile......."

"sevmek güzel ama zor...."

üffff yanımızda okul var, ilköğretim.
müdür konuşma yapıyo, taa sesi buraya geliyo, adam bi bağırıyo, bi kızarak konuşuyo cellat gibi sanki bi görseniz,
ay nasıl sinirim bozuldu, ilk günden çocukları sindirmek istiyo gibi, ama sen eğitimcisin sana bu yakışmaz yani............
gidip kafasına bi tane indiresim geldi.:KK22:

Ay durun müge anlıyı izliyorum
çok heycanlıı

o kadından nefret ediyorumm yaaaa:KK47::KK47::KK47::KK47:

üffff yanımızda okul var, ilköğretim.
müdür konuşma yapıyo, taa sesi buraya geliyo, adam bi bağırıyo, bi kızarak konuşuyo cellat gibi sanki bi görseniz,
ay nasıl sinirim bozuldu, ilk günden çocukları sindirmek istiyo gibi, ama sen eğitimcisin sana bu yakışmaz yani............
gidip kafasına bi tane indiresim geldi.:KK22:
indirr be karşimmmm kim tutar seni heyttt beeee:KK53::KK53::KK53:

bi şarkı linki atıp buyrun dinleyin diyende yok bu ne sessiz bi topik ya kalkıp gidicem he :KK70:

pehh seni spor kurtarmazz:KK9::KK9::KK9::KK9:

Anladım tatlımmm:KK16::KK16: nasıl gidiyor bakalımm evlilik cocuk felan var mıı:KK16::KK16:
hangi bölüm okuyorsun dışardan

sakın ol gızammmm allah sabır versin bende burda birsürü davacıyla ugraşıyorumm vallla bazen deli oluyorumm:KK47::KK47:

anlasak biii anlamıyo kii kiremit kafaa:KK14::KK14:
evlilik iyi canım koca yok evlilik oyle geciyo valla benimki vatan gorevını yapıyo
ıspartaya yolladım safak sayıyorum
dısardanda cocuk gelişimine gecmek icin ugrasıyorum canım okuldan cevap bekliyorum cumaya kadar durumlar bole işte

bi şarkı linki atıp buyrun dinleyin diyende yok bu ne sessiz bi topik ya kalkıp gidicem he :KK70:

nerete gidiyonn gızz vurrumm valllaaa seniiii:KK22::KK22::KK22::KK22::KK22: dur öğlen araıs geçsinde bir isteklerini alacam benn:KK53::KK53: şimdik yemek söyledim o gelecek bende su dosyaları yazıyımm da adliyeye gidlecek poff yaa:KK14::KK14:

evlilik iyi canım koca yok evlilik oyle geciyo valla benimki vatan gorevını yapıyo
ıspartaya yolladım safak sayıyorum
dısardanda cocuk gelişimine gecmek icin ugrasıyorum canım okuldan cevap bekliyorum cumaya kadar durumlar bole işte

hmm askerliğini yapmadan mı evlendiniz tatlım ya kötü olmuşşş:KK25::KK25: ne kadar ver gelmesine Rabbim tezz zamanda kavuştursun inşallahhhEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
ailen felan var mı gidip gelebileceğinnnn:26::26:

X