-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
olmmm o tatlı değil mi laaaaa niye insanın canını çektiriyonnn
bende bir döner yedim yemez olaydımm vallaa
bilemedim ben onikıyamammmmne iyi gelir ki acabaa:26:
peki bebeğim sen nasıl istersen..
Gelirimm bennn
sen ev işi hergün yapmıyon mu
benim bir anam var hergün ev işi yapar deli gibii
bilemedim ben oni
tatlı olarak yedim iştesorma bende acıktım diye biraz fazla kaçırdım şetttt
ev isi evde kalanın en büyük belası ya yapsan hergun istiyo temizlik yapmasan olmuyo bende sıkıldım valla
gına geliyo temizlikten hergun aynı seyler valla kasıyo insanı ee yapmadanda olmuyo bendede kaynanam surekli yapar her allahın gunu deli hibi aynen yaaa
şimdilik kapatalım bu konuları sende bir kendinee gelllalıntıları karıştırmaaaaaaa
aynen ya kasmayım sizide sıkıntılarımla baska seyler konusalımm dagılsın kafam
alıntılara ne olmus anlamadımm kızzz
aynen öyle valla bazen annemi hayretle izliyorummm deli mi bu diyormm terlik fıcıtıoo banaaaa
aynen ya kasmayım sizide sıkıntılarımla baska seyler konusalımm dagılsın kafam
alıntılara ne olmus anlamadımm kızzz
sen karıştırdın alıntıları hep senin yüzündennn
allah yardımcımız olsun sen calısıyon sana bişey yok ben gunluk aynı yasıyorumm tatlımmm
aaa oylemi pardon canımm dikkat ederim tamam sorryysen karıştırdın alıntıları hep senin yüzündennn
asarımmm vallaaamma kaybolmuşlar görüyon muuu
Benim de hiç keyfimm yok bugunnn
ya ben atlet giyemiyorum
yaz kış atletsiz geziyom
ondan hep karnım agrıyorr
peki bebeğim sen nasıl istersen..
Gelirimm bennn
sen ev işi hergün yapmıyon mu
benim bir anam var hergün ev işi yapar deli gibii
senin niye keyfin yok canım??
geçmiş olsun canım.....
ama atlet giymemen iyi değil, allah korusun çocuğun bile olmayabilir....
alıştır kendini, hem neden giyemiyon bakıyım atletide???
benim kuzenimde giymezdi, giyemiyorum derdi, sonra birgün beli bi tutuldu, 2hafta yerinden kalkamadı, iğnelerde bi yandan, öyle canı yanmışki şimdi atleti sırtından çıkarmaz.......
atlet önemli unutma...
yani bel çevresini korumak ve sıcak tutmak önemli, ayaklarda aynen.
hem zıbın şeklindeki çıtpıtlı atletlerde var düşünürsen eğer, kimi onunla daha rahat ediyo.
klasik konyalı desene:))))
bizde yerlisiyiz sizin gibi, bilirim yerlilerinin huyunu:)))))
bende meramlıyım bu arada:) meram tıpta doğmuşum leyyyyn:)
anacım hergün mutlaka bi iş çıkarda, heryerin köklü temizliğini sadece haftada 1 yaparım, sonrasını gerektiğinde yaparım, ama bazen yeri gelir günlük süpürdüğümde olur, örneğin kocacığım çitlek yediğinde
sağolsun her yeri batırır çitlek yerken
batırdın yine derim eşime, o da derki; ee topla, seni niye aldık der:))))))
şaka yapıyodur aklınca beyim:))))))
kocacım menimmmm........
valla canım memnun oldum hosbuldu akse sapagı oradanda cok gectim biliyorum iyi annenler cok yakın oluyo bize sanslısın annenler bu tarafta sende uzak sayılmazsın darıcaya gelin gitmişsin ben ne yapayım bacım ya benimkiler pendikte kaldım gurbet ellersde off efkarlandım yaa
bende memnun oldumişte biz sapakdayız sülale orda bizim ben uzak sayılmam evet efkarlanma canımcım ya
merhaba kızlar nasılsınız?
aaa oylemi pardon canımm dikkat ederim tamam sorryy
afernn yiğenimmm büle ol
KOcacımm menimm diisenin niye keyfin yok canım??
geçmiş olsun canım.....
ama atlet giymemen iyi değil, allah korusun çocuğun bile olmayabilir....
alıştır kendini, hem neden giyemiyon bakıyım atletide???
benim kuzenimde giymezdi, giyemiyorum derdi, sonra birgün beli bi tutuldu, 2hafta yerinden kalkamadı, iğnelerde bi yandan, öyle canı yanmışki şimdi atleti sırtından çıkarmaz.......
atlet önemli unutma...
yani bel çevresini korumak ve sıcak tutmak önemli, ayaklarda aynen.
hem zıbın şeklindeki çıtpıtlı atletlerde var düşünürsen eğer, kimi onunla daha rahat ediyo.
klasik konyalı desene:))))
bizde yerlisiyiz sizin gibi, bilirim yerlilerinin huyunu:)))))
bende meramlıyım bu arada:) meram tıpta doğmuşum leyyyyn:)
anacım hergün mutlaka bi iş çıkarda, heryerin köklü temizliğini sadece haftada 1 yaparım, sonrasını gerektiğinde yaparım, ama bazen yeri gelir günlük süpürdüğümde olur, örneğin kocacığım çitlek yediğinde
sağolsun her yeri batırır çitlek yerken
batırdın yine derim eşime, o da derki; ee topla, seni niye aldık der:))))))
şaka yapıyodur aklınca beyim:))))))
kocacım menimmmm........ah konyalı ah ah kardaşımmmm benimmm meram da doğduk diye hava mı atıyonn sen banaa bir yemek yeyim dedimm cok iğrenç birşey geldi miğdem kalktı keyfim kaçtııııı (
keşke seninde biraz sosyal hayatın olsamış bu dönemleri daha iyi atlatırdınn
işte canım arkadslarım felanda yasadıgım yerde yanlızda degilim ama evdeyım iste sıkıcı işte ,belki hafta sonları derse gidecegim olursa ins bakalım yoksa aynen devam kocam gelene kadar
bende memnun oldumişte biz sapakdayız sülale orda bizim ben uzak sayılmam evet efkarlanma canımcım ya
napak bacım kaderimizde hasret cekmek varmıs anası bacısı yakın olana oyle ozeniyorum ki
cok sanssızım diyom kendi kendime caanım annemi cok özluyorum kız vallaa yaa offff