-
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
aldı zaten yaşamaktan bıktımmm hep bir sorunnkeşke diyorum bir 2-3 sene sonra tanışsaydık olgunlaşmış olurduuu:44:
yoruldum artık louisa dayanacak gücüm yok sürekli şüphe duymasından en ufak şeyde sorun çıkarmasından yanımda yokken ilgisiz olamsından bıktım
bunları 2 senedir aşamadı konuştuk ayrıldık olmadı güzelce konustuk olmadı yk yokkkona anlatınca öyle değil diyo elimde değil diyo vs herşeyde beni suçluooo
he laaaa:))))
gelmeye çalışırım canımcım:)
bittercikte bugün hiç gelmemiş daha, aslında gelmesi lazımdı şimdiye dimi:26::26:
ya elinden gelse döve döve getircen insanları :26:çalışma gell
evet bebeğimm ya onu ben de fark ettimmmm:18::18:
hosbuldukk canımm bende aynen bos zamandan sardım burasıda tam bana sohbet muhabbet
konusalım valla benden baslayımm evdeyım evliyim evdeyim kızlar gunler boyle geciyo işttee
çalışma gell
evet bebeğimm ya onu ben de fark ettimmmm:18::18:
ya elinden gelse döve döve getircen insanları :26:
canımmm niye öyle dedinn
dertliyim kederliyimneyse uzun hikaye bunlar anlatırsam ağlarım ağlarsınız siteyi sular basmasın biz kaynaşalım böle cici cici sohbet ederiz
Sen bu adamın seni sevdiğine yüzde yüz inanıyor musun
ya sana benim içim çok kaynıyo kız:))))))
gel bir sarılayım sana cadı:)
e nede olsa aslan burcusun dermişim:))))
canımmm niye öyle dedinn
dertliyim kederliyimneyse uzun hikaye bunlar anlatırsam ağlarım ağlarsınız siteyi sular basmasın biz kaynaşalım böle cici cici sohbet ederiz
alıntıları bozma sene olummmmbak valla depüklerimm hhaa Anlatmak istersen biz burdayız kii
oyyy guzumaaaabenimde sana bebişimmmmm
Tabii en büyük aslanno dermişimm neciii
selam meyraaya sana benim içim çok kaynıyo kız:))))))
gel bir sarılayım sana cadı:)
e nede olsa aslan burcusun dermişim:))))
alıntıları bozma sene olummmmbak valla depüklerimm hhaa Anlatmak istersen biz burdayız kii
anlatırım bigün kendimi iyi hissetiğim bi vakitte bebeğimm
siz yemeğe ben sporaeylül dıkınmaya gittii bende açıktm la yavaştannnne zaman yemek söylücez bilmemm patronum işten gözünü açamadı garibimm daa
o derken?
................
selam meyraa
bizdee tanışalım kaynaşalım
nasılsın bakalım evli misin bekar mı
ne iş yaparsın
anlatırım bigün kendimi iyi hissetiğim bi vakitte bebeğimm
tamamm balımmmsen yemeğe cıkmıyon muuu ne yiyionz iş yerinde
canımm hç mi sosyal aktiviten yok insan sürekli evdede sıkılır vallabende sevgi 20 yaşındayımm konyalımm çalışıyorumm büle canımm kısacaaa
selam meyraa
bizdee tanışalım kaynaşalım
nasılsın bakalım evli misin bekar mı
ne iş yaparsın