- 11 Eylül 2013
- 319
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmen lazım zaten orda oturyosan mutlu kent gebzeye yürüme mesafesinde şaka mı yapıyosun merkezden otobüsle 20 dk kız aslen gebzeliyim ben canım yerlisiyim[/QUOT
genellikle buyuk yerlerden alısveriş yapıyoruz ondan olabilir canım ya
saka yapmıyorum canımeger biliyorsan buraları bizim burda mınibusle minimum 10 dakka sizin ordan cok uzak
biz bazen yuruyoruzda valla gebzeyide kısmen biliyorum gelin olarak geldim buraya yeni daha
hoşgeldin sefa geldin o vakit memleketime annemler akse sapağına taşınıcak bizimde bende darıcaya gelin geldim iki yeni gelin buluştuk oh iyi oldu
kaybolmayın asar alimallah:))))
hoşgeldin sefa geldin o vakit memleketime annemler akse sapağına taşınıcak bizimde bende darıcaya gelin geldim iki yeni gelin buluştuk oh iyi oldu
valla canım memnun oldum hosbuldu akse sapagı oradanda cok gectim biliyorum iyi annenler cok yakın oluyo bize sanslısın annenler bu tarafta sende uzak sayılmazsın darıcaya gelin gitmişsin ben ne yapayım bacım ya benimkiler pendikte kaldım gurbet ellersde off efkarlandım yaa
bendende bi link, hadi coşun bakem...........
ama benim bugün pek coşasım yok, sigortalarım atık, beni zorlamayın.
[video=youtube;d39sP_XpH8U]http://www.youtube.com/watch?v=d39sP_XpH8U[/video]
"yolumu yürüdüm karıncayı ezmedim,
menfatim yüzümden dostlarımı üzmedim.
iyi günümde yanımda olan dostlarım,
başım dara düşünce neden yanımda yoklar...........
romaaaaaaaan olur yazsaaaaaam yazsam............"
SADECE BU KISMI TAMDA BUGÜNKİ HALİMİ ANLATIYO.............
karnım agrıyooasarımmm vallaa amma kaybolmuşlar görüyon muuu
Benim de hiç keyfimm yok bugunnn
valla canım memnun oldum hosbuldu akse sapagı oradanda cok gectim biliyorum iyi annenler cok yakın oluyo bize sanslısın annenler bu tarafta sende uzak sayılmazsın darıcaya gelin gitmişsin ben ne yapayım bacım ya benimkiler pendikte kaldım gurbet ellersde off efkarlandım yaa
CAnımm durumun zor rabbim yardımcın olsunnnn ama artık kötü düşünme elbet geçer bugünlerde
ikimizde 22 :44:senin yaşın kaç?
onun yaşı kaç??
inanıyorum ama anlam da veremiyorum sevmıyomuş gibi davranıyo , sadece buluşunca yanındayken ilgili
Sen bu adamın seni sevdiğine yüzde yüz inanıyor musun
eylül dıkınmaya gittii bende açıktm la yavaştannn ne zaman yemek söylücez bilmemm patronum işten gözünü açamadı garibimm daa
karnım agrıyoo
üşütmüşüm galibaaa
gızammm ne oldu sana bugun neyinn var
ya ben atlet giyemiyorumcıbıldak cıbıldak giyinirsen üşütünn tabbiiiiii
ikimizde 22 :44:
inanıyorum ama anlam da veremiyorum sevmıyomuş gibi davranıyo , sadece buluşunca yanındayken ilgili
oohhh geldim bile supangle yedimmmm
aman sorma boşver canım, canım sıkkın işte birşeye, geçer geçer........
ne çabuk geldin gızam:))))))
bende bugün evimi bi süpürüp silsemmi acep???
zamanı geldi artık....
ya bugün ya yarın artık........
hem bugün erkenci olmuşkende aradan çıkar
ya ben atlet giyemiyorum
yaz kış atletsiz geziyom
ondan hep karnım agrıyorr
CAnımm durumun zor rabbim yardımcın olsunnnn ama artık kötü düşünme elbet geçer bugünlerde
aminn canım rbbim guc versin gececek sayılı gun ne yapalım buda bizim sınavımızmıs demekki
cefasını cekip sefasınıda yasarız insallahh gelsinde helede yarimm yeterki
aminn canım rbbim guc versin gececek sayılı gun ne yapalım buda bizim sınavımızmıs demekki
cefasını cekip sefasınıda yasarız insallahh gelsinde helede yarimm yeterki
şimdilik kapatalım bu konuları sende bir kendinee gelll alıntıları karıştırmaaaaaaa