Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

aaaa acılın hemserim varmıs benim burda:KK16::KK16: darıcayıda biliyorum yasadıgım yerden tam kus bakısı gozukuyor gebzeye yakınım bende
sizin oradaki hastaneye geliyorz hep hemserimmm:KK16:

açıldık yol senin ben darıca merkezdeyim de sen gebzenin neresinde oturuyosun market bakkal manav ismi ver neyyin altı neyin üstü :KK70: meraklandım

hmm askerliğini yapmadan mı evlendiniz tatlım ya kötü olmuşşş:KK25::KK25: ne kadar ver gelmesine Rabbim tezz zamanda kavuştursun inşallahhhEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
ailen felan var mı gidip gelebileceğinnnn:26::26:

oyle oldu biz kısa donem diye evlendi ama kosullar buralara getirdi
napayım kız valla zor ama gun gun dusuyor bari safagımız hayırlsı donsun yanıma yeterki
ailem var tabi canım onlarda pendikte oyle gidip geliyorm onlar geliyo oyle valla tatlımm durumlarr

Gzlar ben yemeğe cıkıyorum ordan adliyede gidip gelecemm bir patronum dosya istedi acil onu götürecem yarım saate gelirim kaybolmayın :KK53::KK53::KK53::KK54::KK54::KK54:

açıldık yol senin ben darıca merkezdeyim de sen gebzenin neresinde oturuyosun market bakkal manav ismi ver neyyin altı neyin üstü :KK70: meraklandım

gebzenin yanında hemen mutlukent var orada oturuyorm sitede canım bilyormusun buraları sizin ordan bakınca
buyuk binalar gozukuyor renkli renkli bilirsin belki oradaki migrosa yakınım canımm

gebzenin yanında hemen mutlukent var orada oturuyorm sitede canım bilyormusun buraları sizin ordan bakınca
buyuk binalar gozukuyor renkli renkli bilirsin belki oradaki migrosa yakınım canımm

mutlu kent gebze dışı :KK70: bana uzak baya ama eyüpcüm orda kardeşler gıda diye market var sizin orda bildin mi orda çalışıyo benim arkadaşım eyüpcüm ya :KK70: tanıyomusun ?

mutlu kent gebze dışı :KK70: bana uzak baya ama eyüpcüm orda kardeşler gıda diye market var sizin orda bildin mi orda çalışıyo benim arkadaşım eyüpcüm ya :KK70: tanıyomusun ?

yani yakın sadece canım yurume mesafesi uzaklıgında gebzeye geldinmi hic bu taraflara :KK16:
bildim tabi kızz ordan kart doldurmustum ama dedigin kisiyi tanımam valla :KK8:

yani yakın sadece canım yurume mesafesi uzaklıgında gebzeye geldinmi hic bu taraflara :KK16:
bildim tabi kızz ordan kart doldurmustum ama dedigin kisiyi tanımam valla :KK8:

bilmen lazım zaten orda oturyosan :KK70: mutlu kent gebzeye yürüme mesafesinde şaka mı yapıyosun :KK70: merkezden otobüsle 20 dk kız :KK70: aslen gebzeliyim ben canım yerlisiyim

İnşallahh ameliyatın kolay gecer tatlımm ben geldimm sorgulayın beniii:KK53::KK53:

günaydııınnn :KK3: bugün çok giremedim sabah bi kalktım net yok :KK53: ugrastım ama gelmedi tabi :44: neyse sindi de çikolataynan görüsmeyi planlıyorum bakalım beyefendi uyanırda cevap verirse :KK6: sende ne var ne yok sevgi bacım :KK51:

günaydııınnn :KK3: bugün çok giremedim sabah bi kalktım net yok :KK53: ugrastım ama gelmedi tabi :44: neyse sindi de çikolataynan görüsmeyi planlıyorum bakalım beyefendi uyanırda cevap verirse :KK6: sende ne var ne yok sevgi bacım :KK51:

bacın yemekde bize emanet topik sayfası selamlarınızı iletiriz iyi günler diler iyi seyirler sunarız :KK70:

bilmen lazım zaten orda oturyosan :KK70: mutlu kent gebzeye yürüme mesafesinde şaka mı yapıyosun :KK70: merkezden otobüsle 20 dk kız :KK70: aslen gebzeliyim ben canım yerlisiyim[/QUOT
genellikle buyuk yerlerden alısveriş yapıyoruz ondan olabilir canım ya:KK16:
saka yapmıyorum canımeger biliyorsan buraları bizim burda mınibusle minimum 10 dakka sizin ordan cok uzak
biz bazen yuruyoruzda valla gebzeyide kısmen biliyorum gelin olarak geldim buraya yeni daha

X