Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

aldı zaten yaşamaktan bıktımmm hep bir sorunn :KK25: keşke diyorum bir 2-3 sene sonra tanışsaydık olgunlaşmış olurduuu:44:
yoruldum artık louisa dayanacak gücüm yok sürekli şüphe duymasından en ufak şeyde sorun çıkarmasından yanımda yokken ilgisiz olamsından bıktım :KK14::KK14:

senin yaşın kaç?
onun yaşı kaç??

hosbuldukk canımm bende aynen bos zamandan sardım burasıda tam bana sohbet muhabbet

konusalım valla benden baslayımm evdeyım evliyim evdeyim kızlar gunler boyle geciyo işttee

canımm hç mi sosyal aktiviten yok insan sürekli evdede sıkılır valla:KK14::KK14::KK14:bende sevgi 20 yaşındayımm konyalımm çalışıyorumm büle canımm kısacaaa:KK53::KK53:

ya elinden gelse döve döve getircen insanları :26:
:KK53::KK53::KK53:

karışmaa olmmm sennn ben yaparımmm benden korkulurr:KK53::KK53::KK53:

Sen bu adamın seni sevdiğine yüzde yüz inanıyor musun

ben eylülün anlattıklarından hiç inanmıyorum bu adamın sevdiğine felann:KK14::KK14::KK14:

ya sana benim içim çok kaynıyo kız:)))))):nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16:
gel bir sarılayım sana cadı:):KK19::KK19::KK19::nazar::nazar:
e nede olsa aslan burcusun dermişim:)))):KK53::KK53::KK53:
:KK16::KK16:

:KK53::KK53::KK53:

oyyy guzumaaaa:KK19::KK19::KK19::KK19: benimde sana bebişimmmmm:KK19::KK19::KK19::KK19:
Tabii en büyük aslannEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE o dermişimm neciii:KK22::KK22:

eylül dıkınmaya gittii bende açıktm la yavaştannn:KK56::KK56: ne zaman yemek söylücez bilmemm patronum işten gözünü açamadı garibimm daa:KK9::KK9:

canımm hç mi sosyal aktiviten yok insan sürekli evdede sıkılır valla:KK14::KK14::KK14:bende sevgi 20 yaşındayımm konyalımm çalışıyorumm büle canımm kısacaaa:KK53::KK53:

hıımm seninki iyiymiş kızz valla aslında tam oyle degil dısardanda okuyorum hafta sonlarıda derslere gidecegim
nasip olursa canım oyle evdede calısıyorum bende 22 yasındayım gebzede yasıyorum benimkide boylee:KK16:

X