Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

peki bebeğim sen nasıl istersen..
Gelirimm bennn:KK55::KK55::KK55:
sen ev işi hergün yapmıyon mu
benim bir anam var hergün ev işi yapar deli gibii:KK9::KK9:

ev isi evde kalanın en büyük belası ya yapsan hergun istiyo temizlik yapmasan olmuyo bende sıkıldım valla
gına geliyo temizlikten hergun aynı seyler valla kasıyo insanı ee yapmadanda olmuyo bendede kaynanam surekli yapar her allahın gunu deli hibi aynen yaaa

ev isi evde kalanın en büyük belası ya yapsan hergun istiyo temizlik yapmasan olmuyo bende sıkıldım valla
gına geliyo temizlikten hergun aynı seyler valla kasıyo insanı ee yapmadanda olmuyo bendede kaynanam surekli yapar her allahın gunu deli hibi aynen yaaa

aynen öyle valla bazen annemi hayretle izliyorummm deli mi bu diyormm terlik fıcıtıoo banaaaa:KK53::KK53:

asarımmm vallaa:KK14::KK14: amma kaybolmuşlar görüyon muuu:KK47::KK47::KK47:
Benim de hiç keyfimm yok bugunnn:KK14::KK14:

senin niye keyfin yok canım??

ya ben atlet giyemiyorum
yaz kış atletsiz geziyom
ondan hep karnım agrıyorr :KK43:

geçmiş olsun canım.....

ama atlet giymemen iyi değil, allah korusun çocuğun bile olmayabilir....
alıştır kendini, hem neden giyemiyon bakıyım atletide???
benim kuzenimde giymezdi, giyemiyorum derdi, sonra birgün beli bi tutuldu, 2hafta yerinden kalkamadı, iğnelerde bi yandan, öyle canı yanmışki şimdi atleti sırtından çıkarmaz.......
atlet önemli unutma...
yani bel çevresini korumak ve sıcak tutmak önemli, ayaklarda aynen.
hem zıbın şeklindeki çıtpıtlı atletlerde var düşünürsen eğer, kimi onunla daha rahat ediyo.

peki bebeğim sen nasıl istersen..
Gelirimm bennn:KK55::KK55::KK55:
sen ev işi hergün yapmıyon mu
benim bir anam var hergün ev işi yapar deli gibii:KK9::KK9:

klasik konyalı desene:))))
bizde yerlisiyiz sizin gibi, bilirim yerlilerinin huyunu:)))))
bende meramlıyım bu arada:) meram tıpta doğmuşum leyyyyn:)

anacım hergün mutlaka bi iş çıkarda, heryerin köklü temizliğini sadece haftada 1 yaparım, sonrasını gerektiğinde yaparım, ama bazen yeri gelir günlük süpürdüğümde olur, örneğin kocacığım çitlek yediğinde:KK53::KK53::KK53::KK22:
sağolsun her yeri batırır çitlek yerken:KK53::KK53::KK22:
batırdın yine derim eşime, o da derki; ee topla, seni niye aldık der:))))))
şaka yapıyodur aklınca beyim:))))))
kocacım menimmmm........:KK19::KK19::KK19:

geçmiş olsun canım.....

benim kuzenimde giymezdi, giyemiyorum derdi, sonra birgün beli bi tutuldu, 2hafta yerinden kalkamadı, iğnelerde bi yandan, öyle canı yanmışki şimdi atleti sırtından çıkarmaz.......
atlet önemli unutma...
hem zıbın şeklindeki çıtpıtlı atletlerde var düşünürsen eğer, kimi onunla daha rahat ediyo.

anacım hergün mutlaka bi iş çıkarda, heryerin köklü temizliğini sadece haftada 1 yaparım, sonrasını gerektiğinde yaparım, ama bazen yeri gelir günlük süpürdüğümde olur, örneğin kocacığım çitlek yediğinde:KK53::KK53::KK53::KK22:

benimde kaynanam cok feci titiz canm ya birlikte otruyoruz biz beraber esim askerde donene kadar sendemi kaynananla oturuyorsun yoksa

valla canım memnun oldum hosbuldu akse sapagı oradanda cok gectim biliyorum iyi annenler cok yakın oluyo bize sanslısın annenler bu tarafta sende uzak sayılmazsın darıcaya gelin gitmişsin ben ne yapayım bacım ya benimkiler pendikte kaldım gurbet ellersde off efkarlandım yaa

bende memnun oldum :KK70: işte biz sapakdayız sülale orda bizim ben uzak sayılmam evet :KK70: efkarlanma canımcım ya :KK43:

aaa oylemi pardon canımm dikkat ederim tamam sorryy :KK16:
:KK14::KK14::KK14:
afernn yiğenimmm büle ol

geçmiş olsun canım.....

atlet önemli unutma...

KOcacımm menimm dii:KK53::KK53: ah konyalı ah ah kardaşımmmm benimmm:KK19::KK19: meram da doğduk diye hava mı atıyonn sen banaa:KK53::KK53::KK53: bir yemek yeyim dedimm cok iğrenç birşey geldi miğdem kalktı keyfim kaçtııııı :KK43:(

Son düzenleme:
X