Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

iyiyim canımm sennn :13: son durum da yok ki öylece duruyoruz sün konuştuk saçma salak şeyler inanmıyomuş güvenmiyomuş falan , yüzüğünü çıkarmış resim çektimiş felan :KK14::KK14:

ben bilmiyordum ki baktım yavaş yavaş kimse yokkk sonra farkettim ben ekliyorum o siliyooo :KK4: bilmiyorum bir sorun var ama :2:

yazık be bebegim geçnliğine yazık su adamla ben diyecek birşey bulamıyorum artk:KK31::KK31:

anlatın hele bii :26::26::26:

adam yüzüğü bile çıkarmış eylül hala ayrılmıyoo:KK14::KK14::KK14:

merhaba kızlar bende topiginize katılmak istedim
bende evde takılıyorum bos zamanım cook burda sizler gibi sıcak arkadaslarla kaynasıp konusmak
sohbet etmek istiyorum bende hep buralardayımm konusalım kaynasalımm kızzlarr:KK16:

bende evde takılıyorum bos zamanım cook burda sizler gibi sıcak arkadaslarla kaynasıp konusmak
sohbet etmek istiyorum bende hep buralardayımm konusalım kaynasalımm kızzlarr:KK16:

Merhaba caanmmmmm Hoşgeldinn aramıza sefalar getirdinnn:KK16::KK16::KK16::KK16:
oh oh ne güzel gel takıl bizeeeee:KK19::KK19::KK19::KK19:
Bizde hep buralardayız ne güzel isabet olmuşşşşşşş:KK16::KK16::KK16:
Konuşalım kaynaşalımmm efenimmmmmm:KK23::KK23::KK23:

kaynaşalım hoşgeldin :KK70::KK19:

Eylül seni anlıyorum seviyorsun ama nereye kadar böyle gidecek ?
sonunda ne olacak biliyor musun
senden geriye hiçbirşey bırakmayacak bu adam
bütün yaşam enerjini sevincini alıp gidecek
bi umut varken hala bırak yoluna bak

aldı zaten yaşamaktan bıktımmm hep bir sorunn :KK25: keşke diyorum bir 2-3 sene sonra tanışsaydık olgunlaşmış olurduuu:44:
yoruldum artık louisa dayanacak gücüm yok sürekli şüphe duymasından en ufak şeyde sorun çıkarmasından yanımda yokken ilgisiz olamsından bıktım :KK14::KK14:

aldı zaten yaşamaktan bıktımmm hep bir sorunn :KK25: keşke diyorum bir 2-3 sene sonra tanışsaydık olgunlaşmış olurduuu:44:
yoruldum artık louisa dayanacak gücüm yok sürekli şüphe duymasından en ufak şeyde sorun çıkarmasından yanımda yokken ilgisiz olamsından bıktım :KK14::KK14:
e bi soru sana
insan neden biriyle beraber olur ??

Merhaba caanmmmmm Hoşgeldinn aramıza sefalar getirdinnn:KK16::KK16::KK16::KK16:
oh oh ne güzel gel takıl bizeeeee:KK19::KK19::KK19::KK19:
Bizde hep buralardayız ne güzel isabet olmuşşşşşşş:KK16::KK16::KK16:m
Konuşalım kaynaşalımmm efenimmmmmm:KK23::KK23::KK23:
hosbuldukk canımm bende aynen bos zamandan sardım burasıda tam bana sohbet muhabbet

konusalım valla benden baslayımm evdeyım evliyim evdeyim kızlar gunler boyle geciyo işttee

sahii eskişehir eses :KK70: ama onun bendeki anlamı çok başka söyleyemem kendime bile anlatamıyorum yarama parmak bastın :KK43:

canımmm niye öyle dedinn:KK25::KK25::KK25:

ama ailelerimiz tanışıyo , o kadar hayal kurduk felannn :KK25::KK25:

iyide sırf bunun için bu adam çekilir mi sende bunu anlamıyorsunnn:KK14::KK14:

katılıyorummm:KK31::KK31:

X