Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

günaydın pastam hoşgeldin inşallah uğurlu gelirim canım ama kimseler yok nedense ya aferin sana hamarat kızın halide bi başka oluyo be ya

iyiyim allaha şükür canım ayağımda bugün iyi biraz çok topallamadan yürüyorum çok şükür
akşam mutfağın bir kısmını topladık anamla çok iş var daha sevgi çokkk nasıl biticek bu işler yaaa

valla canım ceza keselim bence kimseler gelmez oldu burayı sallıyorlar bu ara sanki:KK37:

kurşun falan dökelim bari canım kimseler yok be ya

başka oluyor demiiiiii:KK76::KK76::KK76::KK76: hoşbulduk tatlımmmm aha gelmişler bak görüyon mu ama bir kurşun döktürmek şart buraya valla bilimyorum ya tatlım yeni eve taşınmak hiç kolay değill:KK50::KK50:

Günaydin Kizlaaaaarrrrr :KK5: ifade artim kafadan tuttumu acaba, yada oldumu ki? :KK22: hihihihihihi. Napaysunuz bakeeemmmmm

Nerdesiniz layn siz neden topuğumu boş bıraktınız:KK22::KK22::KK22:
günaydın kızlar nasılsınız???? :KK16: :KK16: :KK16:

günaydınn tatlımm hoşgeldin ben kendi adıma idare ederm sen nassunn:KK12:

başka oluyor demiiiiii:KK76::KK76::KK76::KK76: hoşbulduk tatlımmmm aha gelmişler bak görüyon mu ama bir kurşun döktürmek şart buraya valla bilimyorum ya tatlım yeni eve taşınmak hiç kolay değill:KK50::KK50:

Nerdesiniz layn siz neden topuğumu boş bıraktınız:KK22::KK22::KK22:

günaydınn tatlımm hoşgeldin ben kendi adıma idare ederm sen nassunn:KK12:

hemde çok zor ya kızımla toplaması daha bi zor valla biz topluyoz o hanım gazeteleri yırtıyo maşallah

Vallah nufüsa göre 33 :KK54: küllen yalan vallah :KK47:

Niyseeee :KK43: kimse yazmiyor zaten :KK9: ben simdi kocisimle disari kahvaltiya cikiyom :94: enerjimmi cok geldi anlamadimki size :KK56: :KK66: :KK23:

aman be sende yaşlıyım diyosun neren yaşlı canım ya yapma allah aşkına bu arada afiyet olsun sana canım

hoşgeldin canım

X