Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

o neyse onu bilmiyormuşsun birdaha yapmazsın ki
herkes ara ara çok daldgın olduğu dönemler oluyor ya
takılma sen ona geçer
biraz daha dikkatli ol yeter

valla niye böyle bilmiyorum louisa idkkatli olum derken daha cok yüzüme gözüme bulaştırıyorum bende anlamadımm hayırlısı bakalım senin okl nasıl geçti bugün:26:

silsene kızım şunuuu
arkadaşımda(suç ortağım) buraya üye
sadece benimle ilgili birşey olsa neyse

aman nasıl olsun
ilk haftalar pek birşey olmuyor
hoca gelip kitabı söylüyor
ders hakkında bilgi verip gidiyor

günaydınlar hayırlı sabahlar millet kendimi birinci ilan ediyorum topiği ben açıyorum bugün yaşasın yaşasın:KK52::KK52:

evet saat 08:37 ve kimseler yok nerdesiniz millet uyanın hadi bugün topik çok hareketli olsun:KK53:
:KK53:

günaydınlar hayırlı sabahlar millet kendimi birinci ilan ediyorum topiği ben açıyorum bugün yaşasın yaşasın:KK52::KK52:

evet saat 08:37 ve kimseler yok nerdesiniz millet uyanın hadi bugün topik çok hareketli olsun:KK53:
:KK53:

Günaydın lokumummm:KK16::KK16::KK16: valla bugun topiğimizi sen açtn inşallah ugurlu gelir kii:nazar::nazar::nazar:
Sakin ol gızammmmmmm olum bak sakin ol:KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben uyandım da 5 syfa dosya yazdım sabahtannn:KK9::KK9::KK9::KK9: nasılsın bakımmm :26:

Günaydın lokumummm:KK16::KK16::KK16: valla bugun topiğimizi sen açtn inşallah ugurlu gelir kii:nazar::nazar::nazar:
Sakin ol gızammmmmmm olum bak sakin ol:KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben uyandım da 5 syfa dosya yazdım sabahtannn:KK9::KK9::KK9::KK9: nasılsın bakımmm :26:

günaydın pastam hoşgeldin inşallah uğurlu gelirim canım ama kimseler yok nedense ya aferin sana hamarat kızın halide bi başka oluyo be ya

iyiyim allaha şükür canım ayağımda bugün iyi biraz çok topallamadan yürüyorum çok şükür
akşam mutfağın bir kısmını topladık anamla çok iş var daha sevgi çokkk nasıl biticek bu işler yaaa

Herkezler nerde sahiiii:26::26:

valla canım ceza keselim bence kimseler gelmez oldu burayı sallıyorlar bu ara sanki:KK37:

X