- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.641
bende geldim selamlarr kızlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ayıp cokkkkk insan büle mi gelir aradabende geldim selamlarr kızlarrr
Çok ayıp cokkkkk insan büle mi gelir arada
:85: selam apple
kocisimle kahvaltidan geliyommmm tika basa doydummm patliycam vallah senden naberrr???selam canım nasılsın bakimmm
hiçç keyfimm yok gızammm topuğumm böyle oldu için hiç hiç gerçekten gecen hafta ne kadan güzeldi ne oldu böyleeee
SEn mi nazar değdirdin doğru sülee
bende geldim selamlarr kızlarrr
Ben yazarken cevap vermezseniz büleeee olur isteeee uiiiyyyy tika basa doldum looo :78:
canım ne yapalım zaman yok bu ara işlerimiz var
sende aksam olmuyorsun bizde aksam buralardayızz
ne oldu boyle kalabalık olurdu onceden sohbet topigi
ama kimsecikler yookk
kocisimle kahvaltidan geliyommmm tika basa doydummm patliycam vallah senden naberrr???
Şeyy yani ımmm ben şaka yaptımmm kiiii gerçekten:18::18::18:he ben değdirdim ne küstüm sana sevgi aşk olsun geldim sabah topiğini açtım mükafatımı bu şimdik
hoşgeldin canım
laa dilayy topuğumuza nazar değdi kankaa
evet yokk.. akşam her zaman gelemem ki tatlım laptop büroda onu her zaman eve getiremem ki ben.
Hafta sonları olurm gündüzleride herkezcikler gelirdi şimdik onlarda yokk
laa dilayy topuğumuza nazar değdi kankaa
evet yokk.. akşam her zaman gelemem ki tatlım laptop büroda onu her zaman eve getiremem ki ben.
Hafta sonları olurm gündüzleride herkezcikler gelirdi şimdik onlarda yokk
.belli masallah keyfin yerindebacım kıskandırma benimki yok yanımda cok ozledim birlikte bişeyler yapmayı
allahım bi gelse bende özlemimi dindirsemmm
bak huzunlendim simdii
he ben değdirdim ne küstüm sana sevgi aşk olsun geldim sabah topiğini açtım mükafatımı bu şimdik
hoşgeldin canım
Kem gözlereeee sisssss degmez degmez merak etme ama eylülü merak ettim yauwwww
olsunkız biz bize yeterizz sen üzülme