Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

Kafadan atma ifadelereee bayildim ben yaaa :79: nekadandaaaa zevklimid :KK43: yeni eglence buldummm :KK55: apple sen evli bekar yas kactiii cancazimmmm :KK39:

Ben yazarken cevap vermezseniz :KK55: büleeee olur isteeee :KK19: uiiiyyyy tika basa doldum looo :78:

laa dilayy topuğumuza nazar değdi kankaa:KK25::KK25::KK25::KK25:

canım ne yapalım zaman yok bu ara işlerimiz var
sende aksam olmuyorsun bizde aksam buralardayızz
ne oldu boyle kalabalık olurdu onceden sohbet topigi
ama kimsecikler yookk

evet yokk..:KK25::KK25: akşam her zaman gelemem ki tatlım laptop büroda onu her zaman eve getiremem ki ben.
Hafta sonları olurm gündüzleride herkezcikler gelirdi şimdik onlarda yokk:KK19::KK19:

laa dilayy topuğumuza nazar değdi kankaa:KK25::KK25::KK25::KK25:

evet yokk..:KK25::KK25: akşam her zaman gelemem ki tatlım laptop büroda onu her zaman eve getiremem ki ben.
Hafta sonları olurm gündüzleride herkezcikler gelirdi şimdik onlarda yokk:KK19::KK19:

Kem gözlereeee sisssss :nazar: degmez degmez merak etme :63: ama eylülü merak ettim yauwwww :KK48:

belli masallah keyfin yerinde:nazar:bacım kıskandırma benimki yok yanımda cok ozledim birlikte bişeyler yapmayı
allahım bi gelse bende özlemimi dindirsemmm:KK14::KK14::KK14:
bak huzunlendim simdii
.

Ayyyyy pardon yaaa :KK56: seninki askerdeydi dimi? :KK67: yaaaa bende asiri enerji var bugün :82: idare edin azcicikkk yaaa :KK75: gelince bol hastet giderirsiniz nekadar var daha :KK69:

X