Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

hemde çok zor ya kızımla toplaması daha bi zor valla biz topluyoz o hanım gazeteleri yırtıyo maşallah

aman be sende yaşlıyım diyosun neren yaşlı canım ya yapma allah aşkına bu arada afiyet olsun sana canım

hoşgeldin canım

öyle deme annesi:KK9::KK9::KK9: napsın oda kızmıyon cocuğa demiii:KK20:

yok bilmiyorum :26:
napıyım evdeyim benimki bütün gün okulda zaten
annem yok işler bana kaldı çamaşır ascam ev süpürcem size bi bakıyım diye geldiim

bende bilimiyorum merak ettim valla.
Hadi bakalım yürü işlere oh olsunn sahaaa:KK24::KK24::KK24:
Topk bugun tam takır laa:KK31:

tamam ben size geliyim sonra bize gidelim
beleşe iş yok :KK53::KK53:

sen bize ben size derken akşam olur canım valla:KK53:

öyle deme annesi:KK9::KK9::KK9: napsın oda kızmıyon cocuğa demiii:KK20:

bende bilimiyorum merak ettim valla.
Hadi bakalım yürü işlere oh olsunn sahaaa:KK24::KK24::KK24:
Topk bugun tam takır laa:KK31:

yok kız nasıl kızarım ben ona minicik elleriyle yardım etmeye çalışıyo teyzesi bana
anneciğim demesi yetiyo bana ama bazende delleniveriyom işte be ya

sen bize ben size derken akşam olur canım valla:KK53:

yok kız nasıl kızarım ben ona minicik elleriyle yardım etmeye çalışıyo teyzesi bana
anneciğim demesi yetiyo bana ama bazende delleniveriyom işte be ya

onlar bu dünyadaki en masummm en tatlıı şeyler bence oy olsada mıncıklasakk:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım inşallah rabbim aratmasın hiçbir zaman inşallah zamanı gelince rabbim hayırlısıyla verir canım

teli varsa msj atsana canım eylüle

inşallah tatlimmm cümlemizin..
Yokki kuzumm teli ne gezer.
Bugün benim gözüm cok agrıyo mutlukız
böyle kapatıp açarken sağ gözümde batma hissi var ya çok kötü oldumm bennnn:KK25::KK25:

inşallah tatlimmm cümlemizin..
Yokki kuzumm teli ne gezer.
Bugün benim gözüm cok agrıyo mutlukız
böyle kapatıp açarken sağ gözümde batma hissi var ya çok kötü oldumm bennnn:KK25::KK25:

keske olsaymış msj atar sorardın merak etmezdik en azından

canım belki üşütmüşsündür belki de uykusuz falansan ondan olabilir canım pamuğu soğuk çaya bandırıp pomat yap istersen biraz iyi gelir canım

keske olsaymış msj atar sorardın merak etmezdik en azından

canım belki üşütmüşsündür belki de uykusuz falansan ondan olabilir canım pamuğu soğuk çaya bandırıp pomat yap istersen biraz iyi gelir canım

iş yerinde biraz sıcak su yaptım az rahatlatdı bakalımmm işte cok bugun ya öyle dosya yazıyrmm topuğmda boş kalmış zatennn:KK25::KK25:

X