- 12 Ocak 2013
- 21.062
- 55
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
- #2.561
patronun bayan mı erkek mi
gördüm be
patronunu sordum cevap vermedin
görmedim ki laa erkek avukat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
patronun bayan mı erkek mi
gördüm be
patronunu sordum cevap vermedin
hemeeeen :)) 19 yaşındayıımm vasıfsızımm şuann öğrencii olabilmekk içiin çabalıyorum falann işte:)
çok mu kızdı la sevgigörmedim ki laa erkek avukat
hoşgeldin tatlımm aramıa bende sevgi 20 yaşındayım çalışıyorum bugun iş coktu pek konsantre olamadımm
çok mu kızdı la sevgi
dövelim mi
hıyar alıntıyı kaldırseni şikayet etmezmiyimm ben düştünn elimee
nerdee calışıyosuun :)))
başka ne oldu :26::26:olum fazla kızmadı da herşey cok üst üste geliyoo bi bu değil ki herşey
hıyar alıntıyı kaldır
Mıç altına kaldırmıyommm
başka ne oldu :26::26:
sana birdaha bişi anlatırsam iki olsunhemen durumu polislere bildiriyomm
kızım çok takılma burda da şu işleri adam gibi yapsay say bitmez kii gecenelrde bi abi geldi selam gönderdi selamını söylemeyi unttumm
Biri aradı söylemedim eh salak sevgi not al sene bunun gibi daha cok bankaları karıştırdım dosyaları
Bugün yanına çağırdı beni sevgi bizim internetimiz kotalı 12 gb dedi öyle mi abi dedim evet abim
Sen filim video felan izliyon mu dedi bende evet abi arada dedim izleme abim dedi bende tamam dedim aşılmış kota dedi ama daha yeni geçilmiş ya bu ay sadece 2. 50 tl gelmiş nasıl iş anlamadım
Sonra internetin kablosunu kopardım mı al birde burdan yakkk
kızım çok takılma burda da şu işleri adam gibi yap
işsiz kalacan
o neyse onu bilmiyormuşsun birdaha yapmazsın kiburaya takılmakla alakası yok ki bebegimm ama ben ne bilim internetin kotalı olduğunu habire fir filim izleyip müzik dinliyordum