• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada hiç mi mutlu kadın yok?

Yahu başka bölümde açarsın sende, ama göremiyorum mutlu olan kadınları onu anlatmaya çalışıyorum.
Şimdi neden durduk yere,
Kocam bana şu kadar çiçek almış, bana şöyle güzel laflar etti, beni şuraya götürdü diye yazayım ki?
Bu biraz görmemişlik gibi olur ve ben görgüsüzce bulurum birisi çıkıp kocamla çok mutluyum bana şunu şunu yaptı yazsa.

He ne paylaşılabilir mutluluk olarak?

Hamile olduğunun haberi paylaşılabilir. Ki paylaşılıyor.

Doğum yapmışsındır, bu paylaşılabilir
Paylaşılıyor.

Sen ve ya sevdiğin biri, kanseri vs atlatmıştır. Bu paylaşılabilir. Paylaşılıyor.

İnstagramda takil. 😁 Bir derdim var köşesi burasi tabi ki dert olacak, konu açip "suan kocamla harika dakikalar, saatler geciriyoruz" mu yazsin insanlar? Derdi olan yaziyor buraya. Niye yazsinlar boyle biseyi.

Ayrica yorum yazarken "hayatimdan memnunum" bile yazinca kendini övüyorsun diye cildiriyor bazilari. Bi de mutluyum diye konu açsan parçalarlar adami. 😂😂😂

İnstagramda takil. 😁 Bir derdim var köşesi burasi tabi ki dert olacak, konu açip "suan kocamla harika dakikalar, saatler geciriyoruz" mu yazsin insanlar? Derdi olan yaziyor buraya. Niye yazsinlar boyle biseyi.

Ayrica yorum yazarken "hayatimdan memnunum" bile yazinca kendini övüyorsun diye cildiriyor bazilari. Bi de mutluyum diye konu açsan parçalarlar adami. 😂😂😂
Doğru söylüyorsun gerçekten. 🤣

Sizin derdinizde bdv'de mutlu insan görememek. Bakınız sizde bazı şeylerden mutlu değilsiniz. Oyüzden buraya yazdınız :)

Sizinki doktor sırasına girip
"burada sağlıklı insan yok mu ya!" diye bağırmaya benziyor 😁
Ha yok mu mutlu kadın ben varım. Bir sorunum olana kadar o da. Olursa konu açarım çözülürse yine mutlu bir kadın olurum.

Çok güzel ama zaten bu bölümde açılmasından bahsetmedim. 😉
Sitedeki her kadın boşanmış değil, her üye de mutsuz değil ama kadın paylaşım platformlarında zaten genel olarak üyeler akıllarına takılan soruları, ailevi, eş, dost, ahbapla ilgili sorunlarını, acılarını, hayal kırıklıklarını paylaşır, misal ben 25 yıldır evliyim ve mutluyum, bunu her dakika dile getirmem boşanıyor diye üzülen bir kadının, eşinden şiddet gören bir kardeşimin, kayınvalidesinden hakaret işiten bir arkadaşımın içini acıtabilir, velhasıl burada kadınlar mutluyuz, çok mutluyuz, süper mutluyuz diye yazmıyorsa karşısındaki hemcinsine empati yaptığı içindir, zira evliliği kötü gidene ay benim eşim mükemmeldir, çocuğu olmadığı için dertlenen bir kadına ben evlenir evlenmez hamile kaldım demek incitici olabiliyor, olumlu örnekler duymak isteyen zaten konu açıyor ve mutlu üyeler yorum yazıyor, ki o da bdvde olmamalı.

besbelli ki fake hesapsın. sabahtan beri ona buna atıp tuttun şimdi de gelmiş üyelerle dalga geçiyorsun pes!!

Hepiniz mi kocalarınızdan dertlisiniz, hepiniz mi boşandınız?

Açıkçası mutlu olan hanımları görmek istiyorum artık. Hiç yok mu aranızda?
Merak etme dışarda ve sosyal medyada mutlu gibi gözükenlerinde çok mutlu olduğu söylenemez herkes polyanacılık oynuyor çoğu insan rollerde bu kadınların sorunu değil mutsuzluk asrın hastalığı dertsiz insan yok bir tarafın mutluysa illa bir tarafın buruktur bu hayatta benim düşüncem bu

Back