Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burada hiç mi mutlu kadın yok?
- Konu Sahibi DisIoyal
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kocam icin mutlu aile sevgi emektir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Ben varım amaHepiniz mi kocalarınızdan dertlisiniz, hepiniz mi boşandınız?
Açıkçası mutlu olan hanımları görmek istiyorum artık. Hiç yok mu aranızda?
İnsan mutlu olunca bdv ye konu açmaz zaten
- 7 Aralık 2016
- 519
- 274
- 33
Neden açmasın ki? Mutluluğunu daha çok paylaşabilirsin.Ben varım ama
İnsan mutlu olunca bdv ye konu açmaz zaten
- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Burası
Bir mutluluğum var bölümü değil
Bir derdim var bölümüNeden açmasın ki? Mutluluğunu daha çok paylaşabilirsin.
- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.691
- 108
- 45
Ne mutluluk ne de mutsuzluk sonsuza kadar değil. Su an için buyrun benim diyebilirim ama :)Hepiniz mi kocalarınızdan dertlisiniz, hepiniz mi boşandınız?
Açıkçası mutlu olan hanımları görmek istiyorum artık. Hiç yok mu aranızda?
- 7 Aralık 2016
- 519
- 274
- 33
Yahu başka bölümde açarsın sende, ama göremiyorum mutlu olan kadınları onu anlatmaya çalışıyorum.Burası
Bir derdim var bölümü
- 16 Nisan 2008
- 5.228
- 14.080
- 773
Ama adı üstünde " Bir derdim var" burda derdi olanlar yazar kardeş deyip işi arabeske bağlayayım.Neden açmasın ki? Mutluluğunu daha çok paylaşabilirsin.
Bir de itiraz ediyor. Yaratmışsın çeşit çeşit...Neden açmasın ki? Mutluluğunu daha çok paylaşabilirsin.
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Burası bir derdim var bölümü. Yani sadece dert yazılabilir.
Çok mutluyum konusunu açarsak Mune abla gelip icabımiza bakar.
Ben mutluyum. Sağlıklıyım. Annem babam sağlıklı.
Eşim sakin, sevgi dolu ,merhametli bir adam.
Orta halli bir geçimimiz var.
Işsizim. Iş sahibi olmayi çok istiyorum. Ama bunun beni mutsuz etmesine izin vermiyorum.
Her üzüldüğümde sağlığımı hatırlıyorum.
Işsizim. Iş sahibi olmayi çok istiyorum. Ama bunun beni mutsuz etmesine izin vermiyorum.
- 7 Aralık 2016
- 519
- 274
- 33
Orası tabii kiNe mutluluk ne de mutsuzluk sonsuza kadar değil. Su an için buyrun benim diyebilirim ama :)
Bu bölümde açılmasından bahsetmiyorum. Genel olarak sitedeki hanımların mutsuzluğundan bahsediyorum.Ama adı üstünde " Bir derdim var" burda derdi olanlar yazar kardeş deyip işi arabeske bağlayayım.
- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
Büssürü Skintimiz derdimiz var cok Sükür Mutluyum dün mesela degildim ama bence zaten MutlulukSürekli olan birsey degil Nasil Meyveler Sebzeler Zamaninda geliyorsa Tadi daha lezzetli oluyor bence mutlulukda öyle.
Yani demem o ki biz Insanlar sürekli Mutlu olsak Mutluluk Kavramimiz olmazdi Lezzeti olmazdi ...
Yani demem o ki biz Insanlar sürekli Mutlu olsak Mutluluk Kavramimiz olmazdi Lezzeti olmazdi ...
- 7 Aralık 2016
- 519
- 274
- 33
Çok güzel ama zaten bu bölümde açılmasından bahsetmedim.Burası bir derdim var bölümü. Yani sadece dert yazılabilir.
- 7 Aralık 2016
- 519
- 274
- 33
Tabii ki öyle, ama her şeyi sıkıntı eden insanlar da bulunuyor.Büssürü Skintimiz derdimiz var cok Sükür Mutluyum dün mesela degildim ama bence zaten MutlulukSürekli olan birsey degil Nasil Meyveler Sebzeler Zamaninda geliyorsa Tadi daha lezzetli oluyor bence mutlulukda öyle.
- 17 Haziran 2019
- 1.878
- 6.057
- 158