• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada hiç mi mutlu kadın yok?

Hepiniz mi kocalarınızdan dertlisiniz, hepiniz mi boşandınız?

Açıkçası mutlu olan hanımları görmek istiyorum artık. Hiç yok mu aranızda?
Ben varım ama

İnsan mutlu olunca bdv ye konu açmaz zaten

derdi olmayan kisi buraya yazmaz zaten.mesela su an mutluyum cok sukur yani bi derdim yok buraya da yazmiyorum haliyle ;)

Burası Bir Derdim var bölümü... Bu Bölümü Es Geç arkadaşım mantıklı ol biraz :)

Hepiniz mi kocalarınızdan dertlisiniz, hepiniz mi boşandınız?

Açıkçası mutlu olan hanımları görmek istiyorum artık. Hiç yok mu aranızda?
Ne mutluluk ne de mutsuzluk sonsuza kadar değil. Su an için buyrun benim diyebilirim ama :)

Burası bir derdim var bölümü. Yani sadece dert yazılabilir.

Çok mutluyum konusunu açarsak Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla gelip icabımiza bakar.

Ben mutluyum. Sağlıklıyım. Annem babam sağlıklı.
Eşim sakin, sevgi dolu ,merhametli bir adam.
Orta halli bir geçimimiz var.

Işsizim. Iş sahibi olmayi çok istiyorum. Ama bunun beni mutsuz etmesine izin vermiyorum.

Her üzüldüğümde sağlığımı hatırlıyorum.

Ne mutluluk ne de mutsuzluk sonsuza kadar değil. Su an için buyrun benim diyebilirim ama :)
Orası tabii ki
Ama adı üstünde " Bir derdim var" burda derdi olanlar yazar kardeş deyip işi arabeske bağlayayım.
Bu bölümde açılmasından bahsetmiyorum. Genel olarak sitedeki hanımların mutsuzluğundan bahsediyorum.

Büssürü Skintimiz derdimiz var cok Sükür Mutluyum dün mesela degildim ama bence zaten MutlulukSürekli olan birsey degil Nasil Meyveler Sebzeler Zamaninda geliyorsa Tadi daha lezzetli oluyor bence mutlulukda öyle.

Yani demem o ki biz Insanlar sürekli Mutlu olsak Mutluluk Kavramimiz olmazdi Lezzeti olmazdi ...

Burası bir derdim var bölümü. Yani sadece dert yazılabilir.

Çok mutluyum konusunu açarsak Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla gelip icabımiza bakar.

Ben mutluyum. Sağlıklıyım. Annem babam sağlıklı.
Eşim sakin, sevgi dolu ,merhametli bir adam.
Orta halli bir geçimimiz var.

Işsizim. Iş sahibi olmayi çok istiyorum. Ama bunun beni mutsuz etmesine izin vermiyorum.

Her üzüldüğümde sağlığımı hatırlıyorum.
Çok güzel ama zaten bu bölümde açılmasından bahsetmedim. 😉

Büssürü Skintimiz derdimiz var cok Sükür Mutluyum dün mesela degildim ama bence zaten MutlulukSürekli olan birsey degil Nasil Meyveler Sebzeler Zamaninda geliyorsa Tadi daha lezzetli oluyor bence mutlulukda öyle.

Yani demem o ki biz Insanlar sürekli Mutlu olsak Mutluluk Kavramimiz olmazdi Lezzeti olmazdi ...
Tabii ki öyle, ama her şeyi sıkıntı eden insanlar da bulunuyor.

Back