- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Anladm ne demek istediğini herşey ölçülü bende merak etmeAman herseyin fazlasi zarar,dikkatli ol yinede sen
senı kovalayınca gorecen sen enerjıyıBenle uğraşamazsın yafrumm boşa harcama enerjini
Teşekkür ederim size cidden derdimi unuttum çok iyi geldi..Burası olmasa biraz zor atlatırdımAh ahh işte bu sebepten burdayızzz
Ne derdin var bacım ..Teşekkür ederim size cidden derdimi unuttum çok iyi geldi..Burası olmasa biraz zor atlatırdım
Aa evet biz senle iyi anlaşcaz bu bi işaretYalniz benim resimde tam seni cagirmis he
Benim bi karaktersiz sevgilim vardı yengesine ilgisi olduğnu düşündüğüm..sırf yengesine benziyo diye yengesinin kız kardeşiyle birlikte olanNe derdin var bacım ..
Yak bi sigara cnmBenim bi karaktersiz sevgilim vardı yengesine ilgisi olduğnu düşündüğüm..sırf yengesine benziyo diye yengesinin kız kardeşiyle birlikte olanTam evliliği arifesindeyken isteme olayı olmuşken hemde
Teşekkür ederim hoşbuldum. Evet benimde çok hoşuma gitti, olgun ve tecrübeli insanlar var çok mantıklı yorumlar yapıyolar :)Vallahi bende uzun süredir buradayım. Çok seviyorum bu forumu, insanların dertlerine ortak olmak dertlerini paylaşmak çok güzel. Zamanla yorumlaşmalardan bazı üyelerle yakınlaşıp çok seviyorsun ve bir konuda gözlerin o kişinin yorumunu arıyor oluyor, bazılarına da sinir oluyorsun tabiBenimde çok sevdiğim hatta mesajlaştığım üyeler var. Genel olarak çok seviyeli ve mantıklı insanların olduğu çok güzel bir forum, hoşgeldin aramıza
Bende öyle şekerciğimHadi insallah:)cok isterim tabi ki
KK candır
pontipayn
The Professinonal
Evet benim ki daha kalitesiz modelinden ama çin malı bile değil daha adisiYak bi sigara cnm
Bunlar hep modeller
Özellikle çevrende çok arkadaşa sahip biri değilsen, çoğu insanla yalnızlığını gideriyorsun burada. Bu forum sayesinde hata yapmaktan dönen, hatarlarını düzelten çok kişi var. Bende arkadaş açısından çok dertli biri olarak bu forumda yalnızlığını giderenlerdenim :) Mantıklı yorum yapan kadar abuk subuk konuşup canını sıkanlarda var ama görmeyeceksin artık o kadarını da, ben öyle yapıyorumTeşekkür ederim hoşbuldum. Evet benimde çok hoşuma gitti, olgun ve tecrübeli insanlar var çok mantıklı yorumlar yapıyolar :)
Yalnız önce bir avatar değiştirmek suretiyle imaj değişikliğine git istersen.KK da bir ciddiyet markası adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?