Burada herkes birbirini tanıyor mu?

Vallahi bende uzun süredir buradayım. Çok seviyorum bu forumu, insanların dertlerine ortak olmak dertlerini paylaşmak çok güzel. Zamanla yorumlaşmalardan bazı üyelerle yakınlaşıp çok seviyorsun ve bir konuda gözlerin o kişinin yorumunu arıyor oluyor, bazılarına da sinir oluyorsun tabi Benimde çok sevdiğim hatta mesajlaştığım üyeler var. Genel olarak çok seviyeli ve mantıklı insanların olduğu çok güzel bir forum, hoşgeldin aramıza

Teşekkür ederim hoşbuldum. Evet benimde çok hoşuma gitti, olgun ve tecrübeli insanlar var çok mantıklı yorumlar yapıyolar :)

Teşekkür ederim hoşbuldum. Evet benimde çok hoşuma gitti, olgun ve tecrübeli insanlar var çok mantıklı yorumlar yapıyolar :)
Özellikle çevrende çok arkadaşa sahip biri değilsen, çoğu insanla yalnızlığını gideriyorsun burada. Bu forum sayesinde hata yapmaktan dönen, hatarlarını düzelten çok kişi var. Bende arkadaş açısından çok dertli biri olarak bu forumda yalnızlığını giderenlerdenim :) Mantıklı yorum yapan kadar abuk subuk konuşup canını sıkanlarda var ama görmeyeceksin artık o kadarını da, ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…