- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Oyy benden de sana bi kokulu öpücük yakalaNe diyon hem de kokulu öpücük atiyem şuan sana tatlı gız
Bdv nin müdavinlerinden tanımayan taş olsunİvit tanıyoruz birbirimizimesela ofiş de tanımayan yok beni
Olsun seni tanımayan kabız olsun :))Bdv nin müdavinlerinden tanımayan taş olsun
İvit tanıyoruz birbirimizimesela ofiş de tanımayan yok beni
Ama bazen böyle arkadaşlıklara ihtiyaç oluyo, iyi geliyo.. dert yanacak kimsesi olmayınca insanın.ben pek kimseyi tanımıyorum işimi yapıp çıkarım çok ciddi olduğumdan
Hoşbuldum teşekkür ederim.hoşgeldiiin
evet çok güzel insanlar var burada
Hoşbuldum. Öyle yapacağım, iyi geldi burası derdimden uzaklaştım aslında benimki dert değilmiş dedim şükrettim burdaki konuları görünce.Tanırsın zamanla paylaşımda bulun yorum yap sessiz kalma
hoşgeldin
Merak ettim yazayım konunaHoşbuldum. Öyle yapacağım, iyi geldi burası derdimden uzaklaştım aslında benimki dert değilmiş dedim şükrettim burdaki konuları görünce.
Ben senin ikizleri hep kız sanıyodum ya :) kaburga bilezik konusunda öğrendim meğer oğlanmışBdv nin müdavinlerinden tanımayan taş olsun
Tamam :)Merak ettim yazayım konuna
Hahaha evet oğullarım varBen senin ikizleri hep kız sanıyodum ya :) kaburga bilezik konusunda öğrendim meğer oğlanmış
Evet öyle valla sağolsunlar çok yardımcı oldular. Normal hayatta arkadaşlarımın akrabalarımın demediğini dediler gerçekçi yorum yapıyolar tecrübeli insan çok burada çok iyi geldi bana :)çoğunluğun iyi olduğu bir site
çoğunluğa girmeyenlerde fake ler zaten
Bazen yorum yazmasamda okumak bile iyi geliyor çok yardımcılar her konuda hem de
Seni tanımayan ölsün hahahh bende SupermomBen keleşli hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?