- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Hoşbuldum bacımHoşgeldin Bacım
iihiihihihii yaşasınnn ben de pisiciklerii severiimmmPembe kelebekleri çok severim
Ayyyyyyyyy pisicik seni çok sevdi ki pisicik bayılır şarkı dinlemeyeiihiihihihii yaşasınnn ben de pisiciklerii severiimmmşarkı söylerim pisiciğeeee
yerim seni ulanAyyyyyyyyy pisicik seni çok sevdi ki pisicik bayılır şarkı dinlemeye
Ay canım canımmmmmyerim seni ulanaahhahahahhaha
sekerimmmmmmmmmmmmmmm
sivgi yumaağaa olduk :)Ay canım canımmmmm
hosgeldin : )Ben yeniyim burada, daha önce üyeliğim varmış ne zaman yaptım hatırlamıyorum mail gelmişti ordan gördüm. 3 4 gündür sürekli olarak takip ediyorum derdimi paylaştım sağolsun okuyup yorum yapanlar çok yardımcı oldu derdimi unuttum ve çok hoşuma gitti bu site..Yapılan yorumlar mantıklı, ve tatmin edici..Sanırım burda ki çoğu kişi birbirini tanıyo burada arkadaşlıkta var galiba..Benide alın aranıza kızlar benimlede tanışın kaynaşın benimseyin bende buranın bi üyesiyim artık..
Hoşbuldum teşekkürlerr :)hosgeldin : )
Takıldım bebeğim hayat sizinle güzelanammmmm almazmiyiz seni biz aramizaole seymi olurr kiz pisipisi bacimm bize takil hayatini yasa
Evet sevgi pıtırcıkları gibiyiz adetaaaaaaasivgi yumaağaa olduk :)
Hatırladım evet bildin ben yeniyimsen yenisin galibabu repligi hatirlayan var mi
Buluşmaya zaten gidilmez de sanal da olsa burdaki dostluk güzel bişeySadece sanal takılıyoruz canlı olarak kimseyi tanımıyorum ve buluşmayada gitmedim ,ileride neler olur ne yaparım bilmiyorum
Buluşmaya zaten gidilmez de sanal da olsa burdaki dostluk güzel bişey
Aa bilmiyodum ama yine de dikkatli olmak lazım sanal sonuçtaSanırım bebekli annelerde buluşanlar var belki bende bir gün adanlılarla buluşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?