• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada herkes birbirini tanıyor mu?

Özellikle çevrende çok arkadaşa sahip biri değilsen, çoğu insanla yalnızlığını gideriyorsun burada. Bu forum sayesinde hata yapmaktan dönen, hatarlarını düzelten çok kişi var. Bende arkadaş açısından çok dertli biri olarak bu forumda yalnızlığını giderenlerdenim :) Mantıklı yorum yapan kadar abuk subuk konuşup canını sıkanlarda var ama görmeyeceksin artık o kadarını da, ben öyle yapıyorum :KK76:
Evet oda normal. Benm çevremde çok insan var ama çekemeyenim çok hep kötülüğümü isterler mutsuzluğumla mutlu olurlar ben bunu anladım son zamanlarda ve kimseyle derdimi paylaşmıyorum artık burası daha iyi :KK72:

Evet oda normal. Benm çevremde çok insan var ama çekemeyenim çok hep kötülüğümü isterler mutsuzluğumla mutlu olurlar ben bunu anladım son zamanlarda ve kimseyle derdimi paylaşmıyorum artık burası daha iyi :KK72:
Benim çevrem gibi desene :) Benimde arkadaşlarım sağolsun hep kuyumu kazdılar. 10 senelik arkadaşlığımı bile bitirdim. Kimseye güvenemiyorum şimdi arkadaş olmak için. Sevgilimi ayartmaya çalışana mı ararsın, kıskançlığından çatlayanı mı. Hep de dost dediğim kişiler. O yüzden derdimi bende burası dışında hiçkimseyle paylaşmıyorum. Bir de sevdiceğimle işte o kadar :KK68:

Ben yeniyim burada, daha önce üyeliğim varmış ne zaman yaptım hatırlamıyorum mail gelmişti ordan gördüm. 3 4 gündür sürekli olarak takip ediyorum derdimi paylaştım sağolsun okuyup yorum yapanlar çok yardımcı oldu derdimi unuttum ve çok hoşuma gitti bu site..Yapılan yorumlar mantıklı, ve tatmin edici..Sanırım burda ki çoğu kişi birbirini tanıyo burada arkadaşlıkta var galiba..Benide alın aranıza kızlar benimlede tanışın kaynaşın benimseyin bende buranın bi üyesiyim artık..:KK74:

gerçek hayatta kimseyi tanımıyorum, burası ayrı bi sosyal bi dünya, severler arkadaşlar beni sağolsunlar:KK48:

Benim çevrem gibi desene :) Benimde arkadaşlarım sağolsun hep kuyumu kazdılar. 10 senelik arkadaşlığımı bile bitirdim. Kimseye güvenemiyorum şimdi arkadaş olmak için. Sevgilimi ayartmaya çalışana mı ararsın, kıskançlığından çatlayanı mı. Hep de dost dediğim kişiler. O yüzden derdimi bende burası dışında hiçkimseyle paylaşmıyorum. Bir de sevdiceğimle işte o kadar :KK68:
En güzeli millete mutsuzluğunla mutlu olma fırsatı verme. Rabbim ayırmasın sevdiceğinle :KK74:

Back