- 12 Ağustos 2014
- 3.880
- 5.273
- 198
- 30
- Konu Sahibi Sevgilipitircik
-
Chat bölümünü bilmiyodum oda mı varmışBu konunun muhatabi bdv degil tatli kiz, chat bolumune yaz istersen
burda tanısıp arkadas oluyorlar:))
Aa bilmiyodum ilgili kişi halleder heralde :)Konunu yanlış yere açmıssın ama canım..Burası bir derdim var bölümü.
HOŞGELDİNN ARAMIZAABen yeniyim burada, daha önce üyeliğim varmış ne zaman yaptım hatırlamıyorum mail gelmişti ordan gördüm. 3 4 gündür sürekli olarak takip ediyorum derdimi paylaştım sağolsun okuyup yorum yapanlar çok yardımcı oldu derdimi unuttum ve çok hoşuma gitti bu site..Yapılan yorumlar mantıklı, ve tatmin edici..Sanırım burda ki çoğu kişi birbirini tanıyo burada arkadaşlıkta var galiba..Benide alın aranıza kızlar benimlede tanışın kaynaşın benimseyin bende buranın bi üyesiyim artık..
Teşekkür ederim hoşbuldum ama konuyu yanlış yere açmışım.HOŞGELDİNN ARAMIZAA
Geldim sarılacan dimiGel hele gel haböle yamacima
Hoşgördüm :)Hoşgeldin sefalar getirdin
Konum karaktersiz eski sevgili ile ilgiliydinick'ini hatırladım da konunu hatırlayamadım. yorum bile yaptım galiba sana.. amann ne balık hafızalıyım. hoşgeldin
Ne diyon hem de kokulu öpücük atiyem şuan sana tatlı gızGeldim sarılacan dimi
Ben tanımıyodum şimdi tanıdım ofiş denilince hemen bilirim seni artıkınİvit tanıyoruz birbirimizimesela ofiş de tanımayan yok beni
Teşekkür ederim çok hoş oldum katıldığım içinhoşkatıldın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?