Burada çok denk geldiğim bir konu hakkında ben de yazmak istedim.

kendinizi daha fazla üzmeyin ve yıpratmayın, boşanmanız daha hayırlı. şanslınız ki çocuk yok

Son düzenleme:
Tekrar aldatır mı bilemeyiz ama siz asla unutmayacaksınız. Ben de yaşadım affettim. Unutamadım, hasta oldum. Önce kaygı bozukluğu, sonra bedenime vurdu. Egzema, kalp çarpıntısı, huzursuz bağırsak sendromu.4 yıl dayanabildim. Boşandım çok şükür iyileştim.

Herkese merhaba,

Burayı devamlı uzaktan takip ederim. Yazmak bugüne kısmetmiş. Yazmamın sebebi ise bir süredir burada fazlaca gözüme çarpan aldatma konuları.

Geçtiğimiz yıl bende aldatıldım. Özet geçmem gerekirse 10 yıllık evliyim. Özelde çalışıyorum ve 33 yaşındayım. Eşimle herkes kadar ve herkes gibi zaman zaman sorun yaşardık. Bunlar bazen uzar bazen de karşılıklı çabalarla çözülür giderdi. Kendisi işi sebebi ile yılın belirli dönemlerinde seyahat eder. Şimdiye dek bir sorun yaşamamıştık. Ta ki geçen seneye kadar.
Katıldığı bir iş seyahatinde beni aldatmış ancak benim bundan yaklaşık 1,5 yıl sonra haberim oldu. Şöyle ki sanıyorum o dönemlere denk gelen zamanlarda benim huzursuz olmam sebebi ile bu şekilde konuşmalar geçmişti. Ben bana her zaman dürüst olmasını, yalan söylediği takdirde çözülecek sorunların bile asla çözülemeyeceğini söyledim hep. Açık açık da sordum ama o hep reddetti. Bu olayı öğrenmem ise eşimin o kadınla tekrar iletişime geçmek istemesi ile oldu. Yani bir gece ben yanında uyurken kadına tekrar yazmış, o geceden bahsetmişler tekrar görüşelim vs. gibi şeyler konuşulmuş. Ertesi gün ise kadının yakınlarından biri tarafından bu konuşmaların ekran görüntüleri tek tek bana atıldı.

Böylelikle bir defaya mahsus olmayan bir ihaneti öğrenmiş oldum. Eşim bir süre evden uzaklaştı, çünkü hem ben istemedim hem de kadının ailesi tarafından yoğun tehtide maruz kalıp korkudan bir süre ortada görünmedi. Bu olaydan kısa bir süre önce ise babamı kaybetmiştim. Ancak bu kayıbı hiç bir zaman işimi eşimi hayatımı etkileyecek kadar merkeze koymadım. Ki kendisi eceli ile vefat etti, Allah verdi Allah aldı deyip hep teselli buldum.

Yakın zaman sonra bu olaylar yaşanınca anneme çevreme hiç anlatmadım çünkü kendisi hala babamın kaybından sonra şoktaydı daha fazla üzmek istemedim. Bir kaç yakın arkadaşım haricinde kimse bilmez.
O dönemde bana daha gençsin bir kez yapan hep yapar çekme boşan diyen de oldu, ailemle aramın olmadığını bilip artıları ve eksileri ile değerlendir, yapmayan erkek yok ona göre bir karar ver diyen de oldu.

O dönem ailemin asla bana destek olmayacağını bildiğim ve kaybımdan dolayı ölüm, yalnızlık korkularımın depreştiği bir dönem olduğu için ayrılamadım. Biraz da konfor alanımdan çıkmak istememdim. Eşim iyidir, merhametlidir, yardımseverdir, beni kısıtlamaz, güven duyar. Aslında herkeste olması gereken temel özellikleri taşır.

Üzerinden belli zaman geçmiş olmasına rağmen bu olayı atlatamadım. Çünkü bizim aramızdan son bir kaç yıldır gelişen cinsel problemlerde mevcuttu. Bana bin bir bahane sunan adamın kadına yazdıkalrını gördüğümde şok olmuştum. Atlatamama sebebim sanırım ona çok başka biri gibi konuşup benim hiç duymadığım şeyler söylemesiydi. Kendimi nasıl hissettiğimi tarif edemiyorum ancak, eli yüzü düzgün biriyim, arzulanmak istenmek beğenilmek gibi duygular ve değersizlik duygusu arasında gidip geliyorum. Terapiste gitmek istedim ancak kafama yatan birini bulamayıp bıraktım. Doktora da gittim yüksek anksiyete ve kargı bozukluğu gibi teşhislerde bulundu.

Bu konuyu neden açtım bilmiyorum ama içimdeki negatif duyguları yenemiyorum. Ben varken başka birinin beğenilmesi, istenmesi sanırım farkında olduğumdan çok daha kırdı beni ve içimdekileri. Çok karışık anlatmış olabilirim ama dertleşmek istedim.
Yazıp yazıp merhametlidir diye kendinizi kandırmayın. Aldatmış yine aldatacak siz hala o kadınla seviştiği gibi benimle sevismiyor diyorsunuz ? Yasak olan her şey cezbeder. Siz ne yaparsa yapsın dizinin dibinde oturan ,konforundan ödün vermeyen kadinsiniz şuan onun gözünde.Bosanmayi reddediyorsaniz mecburen unutacaksiniz ama o kiyaslamayi unutur musunuz bilemem ?

Öncelikle kocan iğrenç biri.
Bu evliliği sürdürmeye devam ettikçe özgüvenin ve güven duygun yerle bir olacak.
33 yaş hala genç yoluna devam etmek için geç kalmadın.

ayakları üzerinde duran bir insan ailem arkamda değil diye bosanmayi ertelemez. bu düpedüz kendinize güveniniz olmamasından kaynaklı ki siz zaten bunu dile getirmişsiniz. karısı yanında uyurken kevasenin birine o muhteşem geceden bahseden bir msj atıyor olması benim için son nokta olurdu sanırım. ben yanında uyurken bir başka kadını hayal eden adamın nikahında kalmak kendime olan saygısızlığım olurdu. Her zaman büyük konuşmaktan imtina etmeye özen gösteririm ama bunu kaldiramazdim ben o kadar da uzun boylu değil yani. size burda bin kişi bosan da dese muhtemel ki yapmayacaksiniz yapmamissiniz da zaten. ama bu dert sizi yer bitirir. bosanmayacaksaniz unutun, unutamiyorsaniz bosanin. hayatı zülm etmeye değer mi böyle biri için? daha 33 yaşındasınız sizin yastakiler henüz evleniyorlar...

sizinle aynı yataktayken başka kadınla şehvet dolu mesajlaşan adamla nasıl aynı masada oturup yemek yiyorsunuz ? hadi onu geçtim nasıl koynuna girip size sarılmasına izin veriyorsunuz ? bu erkeklerde ki yüzsüzlük, arsızlık deli ediyor beni. okurken deliriyorum ama siz kabul edip herifi bir de kendinizle ödüllendiriyorsunuz . yazık değil mi size ?? bu kadar mı değeriniz yok kendi gözünüzde ya hu.

Çocuğum yok, aslında tam bu fikre ısındığım zamanlarda bu olayı yaşadım. O istek de başlamadan bitti gibi oldu
Çocuk yokken ne diye çekeceksiniz bunu?
Çocuk varken iş bambaşka boyutlarda oluyor.
Ömür boyu şüphelerşe yaşayacalsınız.
Yaşınız çok genç keşke konfor alanından çıkıp bu girdaptan kurtarsanız kendinizi

Çocuk yokken ne diye çekeceksiniz bunu?
Çocuk varken iş bambaşka boyutlarda oluyor.
Ömür boyu şüphelerşe yaşayacalsınız.
Yaşınız çok genç keşke konfor alanından çıkıp bu girdaptan kurtarsanız kendinizi
Aslında artık onun aynı şeyi yapıp yapmaması umrumda değil. Yani içimde bir kıskançlık yine yaparsa korkusu da yok.

sizinle aynı yataktayken başka kadınla şehvet dolu mesajlaşan adamla nasıl aynı masada oturup yemek yiyorsunuz ? hadi onu geçtim nasıl koynuna girip size sarılmasına izin veriyorsunuz ? bu erkeklerde ki yüzsüzlük, arsızlık deli ediyor beni. okurken deliriyorum ama siz kabul edip herifi bir de kendinizle ödüllendiriyorsunuz . yazık değil mi size ?? bu kadar mı değeriniz yok kendi gözünüzde ya hu.
Kendi kendimde neden bu kadar değerim yok bunu çözdüğüm gün herşey daha kolay olacak sanırım

ayakları üzerinde duran bir insan ailem arkamda değil diye bosanmayi ertelemez. bu düpedüz kendinize güveniniz olmamasından kaynaklı ki siz zaten bunu dile getirmişsiniz. karısı yanında uyurken kevasenin birine o muhteşem geceden bahseden bir msj atıyor olması benim için son nokta olurdu sanırım. ben yanında uyurken bir başka kadını hayal eden adamın nikahında kalmak kendime olan saygısızlığım olurdu. Her zaman büyük konuşmaktan imtina etmeye özen gösteririm ama bunu kaldiramazdim ben o kadar da uzun boylu değil yani. size burda bin kişi bosan da dese muhtemel ki yapmayacaksiniz yapmamissiniz da zaten. ama bu dert sizi yer bitirir. bosanmayacaksaniz unutun, unutamiyorsaniz bosanin. hayatı zülm etmeye değer mi böyle biri için? daha 33 yaşındasınız sizin yastakiler henüz evleniyorlar...
Ben de hep büyük konuşurdum affı olmayan şey gibi düşünürdüm bunu hatta yakın çevremizde vardı o da affedip yoluna devam etmişti de şaşırmıştım. Herhalde yaşayınca öyle olmuyormuş ki başıma gelince anladım

Öncelikle kocan iğrenç biri.
Bu evliliği sürdürmeye devam ettikçe özgüvenin ve güven duygun yerle bir olacak.
33 yaş hala genç yoluna devam etmek için geç kalmadın.
Yani zaten olmayan şeyler. Artık güzel olan hiç bir şeye inancım kalmadı. Sevgiye, aşka, güvene. Uzun süredir kendi içimde mutlu olmaya kendime huzur katmaya çalışıyorum

Tekrar aldatır mı bilemeyiz ama siz asla unutmayacaksınız. Ben de yaşadım affettim. Unutamadım, hasta oldum. Önce kaygı bozukluğu, sonra bedenime vurdu. Egzema, kalp çarpıntısı, huzursuz bağırsak sendromu.4 yıl dayanabildim. Boşandım çok şükür iyileştim.
Benzer hastalıklar bende de var. Yaşadığım şeyin dışavurumu bazen iş ve sosyal hayatımı çok fazla etkiliyor. Aniden duygu patlamaları yaşayıp ağlama krizine girebiliyorum.

Okurken benim bile zoruma gitti sizi düşünemiyorum. Beni aldattı demekki degersizim, o kadın sevilmeyi ilgi görmeyi benden daha çok hakediyo diye düşünüyorsunuz ama gerçek bu değil. Aldatılmanin sizinle bir ilgisi yok. Aldatacak adama dünyanın en güzel, en seksi kadınını getirin yine aldatır. Evdeki eş değil dışarda yasak olan tatlı gelir her zaman. O yüzden boşanarak kendini bu adamdan kurtar. Gitsin daldan dala atlayarak geçirsin ömrünü.

X