Bupsi'nin Evi

cok güzel yerlestirmisin özelikle yatak odan cok hosuma gitti bende siyah beyaz bir yatak odasi almayi dusunuyorum :)
rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip ettsin canim

salon ferrah aydinlik sadece o sticker olmasa daha klass durur
yoksa hersey cok güzel

HAdi ya bende sticker evi tamamladı die dusunuyordum. Orda cok buyuk bi boşluk wardı klasik bi tablo koymak yerine onu dusundum. Cok teşekkür ederim yorumun için bu tarz yorumları daha cok sevioyurm. cok tşk tekrar...

cok güzel yerlestirmisin özelikle yatak odan cok hosuma gitti bende siyah beyaz bir yatak odasi almayi dusunuyorum :)
rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip ettsin canim

Toz bakımından zor tabii ama gusel duruyor kesinlkle siyah beyaz:)) cok teşekkür ederim yorumların içinn:))

Eviniz cok zevkli dösenmis, her ayrintiyi cok begendim, ALLAH evinizden huzuru eksik etmesin sevgiyle oturmayi nasip etsin

Ben de bilakis stickerı çok beğenmiştim. Koltuklarınla müthiş uyumlu olmuş. Herkesin zevki farklı işte. Sağlıkla otur canım evinde, herşey çok güzel...

Walla dedigin gibi herkesin zewki farklı:)) bend ecok begenerek yaptırmıştım. Cook teşekkür ederimm:))

her ayrıntısıyla çok zevkli çok hoş, allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş.. bayıldııım :))

salon mükemmel Diğerleri de güzel.Güle güle oturun evinizde...

eviniz gercekten cok hos ve cok güzel özellikle yatak odasina bayildim salonda öyle güle üle oturun insallah

yatak odasına bayıldım çok güzel olmuşş diğer odalarda gayet güzel. güle güle oturun

HAdi ya bende sticker evi tamamladı die dusunuyordum. Orda cok buyuk bi boşluk wardı klasik bi tablo koymak yerine onu dusundum. Cok teşekkür ederim yorumun için bu tarz yorumları daha cok sevioyurm. cok tşk tekrar...

olmus canim sadece birbirine uydurulmus oldugu asikar anlatabildimmi

mesela oraya 3. lü resim ler koyabilirdin, alcili yada tasli yapilmis bir calisma duvarin renginle cok hos olurdu isiklandirma var tabloda gayet güzel durur tabikii

zevkle döşenmiş canım ya evine bayıldım. diğer arkadaşlar da sormuştur ama yorumların tamamına bakamadım fotoğraf ağacın süper nerden aldın acaba öğrenebilir miyim

herkese cook teşekkürler. Begendiginize sevindim:)) fotograf agacını yorumlara bakarsan jnm internet adresini bir arkadaşımız bulmuştu.:))

caım yemek maasasının üzerindeki örtü takım mı yoksa tek mi.bir de taşlı galiba.bnde 1.5 yıllık evliyimde bu aralar ev dekarasyonu işine merak saldım işte.biraz geç oldu eşyalar alındıktan sonra ama zararın neresinden dçnersen kar hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…