Bupsi'nin Evi

Merhaba bupsi çok güzel zevkle döşenmiş bir evin var bayıldım, maşallah.
Bende çoğunluk gibi en çok ağaç şeklindeki fotoğraflığı beğendim, baktım herkes soruyor araştırdım internette ve buldum :)

linkini vereyim sorun olmayacaksa ısteyen arkadaşlar sipariş verir, bende almayı dusunuyorum :)

Mutlu Ev Mağazaları :: Keyif Çatınız ::

supersinn:)) bende o ara o kadar cok sey alınıyor ediliyor, unutmuştum neyi nerden aldıgımı cok ii olmuş buldugun coook teşekkür lerrr:))

Oyyy herşeyy çok güzelll çok özendimmm, mutfağa bayıldım özellikleee, ağız tadıyla otur inş cnm...

eviniz çok güzel,benim zevkime hitap ediyor..özellikle servis sehpalarınız ve koltuklarınız ne güzel uymuş.bunu sizmi uydurdunuz yoksa aynı yerdenmi aldınız..fotoğraf ağacıda ortama müthiş bir hava katmış..koltukların markası ne acaba birde ? kız kardeşim evlenecekte bende o yüzden inceliyorum yeni gelin evlerini..güle güle oturun..

Cok teşekkürlerr:)) herseyi kendim buldum ve uydurdum. Sevmiorum ole birilerinin uydurdugu seyleri almaktan. zaten moda tasarımcısıyım bişler tasarlıyabiliyorum allahtan:)) Koltuklarımı adana dan metin mobilya dan aldım. Kendisi tasarlayıp showroomunda satıyor. Bu ara kzı kardeşinizede mutluluklar dilerim. Cok gusel bi evi olcagı şuphesiz:))

maşallah güle güle otur canım özellikle mutfağını çok beğendim

vallahi tebrikler..süpersiniz..fotoğraflığı kardeşime ev hediyesi olarak almaya karar verdim bile..oda benim zevkime çok güveniyor o yüzden baya bi inceliyorum..şuana kadar en beğendiğim ev sizinki oldu,klasik değil ama çok spor salaş da değil..tam kararında..ağzınızın tadıı hiç bozulmasın inş.

Cook teşekkürler gusel yorumun için:)) resimligide almana sevindim gercekten bende zewkle kullanıyorum:))

özellikle oturma odana ve yatak odana bayıldım herşey çok güz<el.güle güle oturun evinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…