- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 36
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ders calisacakmis kpss kazanacakmisDoğru söylemişsin .
Insan çocuğunu annesine bile olsa nasıl bırakır ys 1 seneliğine
Bende aynısını düşünüyorum, ilk 3 yıl oldukça önemli sonrasında yaptığın şeylerin hasadını topluyorsun.Sadece fikirlerinizi almak istedim.
Halamin kızı yeni doğum yaptı. 5 aylık bebeği var şu an. Ve önümüzdeki yıl için kpss hazırlanmaya karar vermiş.
Eşi ile başka bir ilde yaşıyor normalde. Ve bebeği halama yani annesine verecek 1 yıl boyunca bebek halamda kalacak. Anne baska bir ilde olacak ayda bir kaç gun gelecek. Yani bu çocuk için sıkıntı oluşturmaz mi ? Zaten emmiyor diyor. Fikrimi sordu bende uzun sure bebekten ayrı kalınca bebek içinde kendisi icinde ilerde sorun olabileceğini söyledim. Gerekirse yasadigi ilde bakici vs baksin sen ders calis dedim ama ayrilma dedim. Sonuc : yanlış anlaşıldi..
öğretmenlik mezunu kendisi.
"atanmami istemiyorsun galiba zaten sinavdan sonra gelip alacam, geceleri uykumu alamazsam ne anlicam calistigimdan" şeklinde tepki aldım. Bende o zaman fikir sorma kimseye dedim.
Haksız miyim sizce ? Yani yanlış bişey mi soyledigim.
Sadece fikirlerinizi almak istedim.
Halamin kızı yeni doğum yaptı. 5 aylık bebeği var şu an. Ve önümüzdeki yıl için kpss hazırlanmaya karar vermiş.
Eşi ile başka bir ilde yaşıyor normalde. Ve bebeği halama yani annesine verecek 1 yıl boyunca bebek halamda kalacak. Anne baska bir ilde olacak ayda bir kaç gun gelecek. Yani bu çocuk için sıkıntı oluşturmaz mi ? Zaten emmiyor diyor. Fikrimi sordu bende uzun sure bebekten ayrı kalınca bebek içinde kendisi icinde ilerde sorun olabileceğini söyledim. Gerekirse yasadigi ilde bakici vs baksin sen ders calis dedim ama ayrilma dedim. Sonuc : yanlış anlaşıldi..
öğretmenlik mezunu kendisi.
"atanmami istemiyorsun galiba zaten sinavdan sonra gelip alacam, geceleri uykumu alamazsam ne anlicam calistigimdan" şeklinde tepki aldım. Bende o zaman fikir sorma kimseye dedim.
Haksız miyim sizce ? Yani yanlış bişey mi soyledigim.
Haklısınız .Ders calisacakmis kpss kazanacakmis
Dedim kazan ama yani ayrilmadan bir çözüm bul. Gerekirse 3 4 senede atan ama ayrılma bebeğe yazık
Art niyetli bişey demedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?