• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun mantıklı tarafı olabilir mi?

Ay insan nasıl dayanır. Böyle birşey mümkün mü ya? Ben bir saat bırakıp dışarı gitsem nasıl vicdanım sızlıyor. Her dakika aklımda.

Siz doğru söylemişsiniz. Ben de kadının kariyer yapmasından yanayım ama bir çocuk dünyaya getirdiysen sorumluluğunu almalısın. Onun en çok annesine ihtiyacı var. Yani ileride çocuk onun yüzüne bakmasa hakkı var. Sağlık gibi ciddi bir sorun yoksa bebek bırakılmaz. Süre de 1 yıl. Bu mantıktaki bir kadının çocuğu olduğu için üzüldüm yavruya.

Ben 2 saat anneme bırakıp hastaneye gitsem zor düşüyorum eve gelince sarıl öp bi hal oluyorum anlamış mıdır bırakıp gittiğimi mi sanmıştır bana küsmüş müdür diye. Kuzeninize şaşırdım. Güvenli bağlanmadan haberi var mı? 1 yıl sonra bebeğini aldığında annesinden ayrılmış gibi olacak yavru çünkü anneanneyle kurmuş olacak bağı. Kuzeniniz yalnızca bi yabancı olacak. Siz haklısınız üzülmeyin yanlış bişey söylememişsiniz.

Kimse kimsenin hayatina karismasin ya. O bebegi annesi kadar dusunmuyoruz hicbirimiz. O kadinin da kendince planlari vardir. Eminim onun icinde zordur ayri kalmak. Baska yolu yok demek ki. Belki atanacak ve 2 sene sonra bu ayriligi ne o ne de bebegi hatirlayacak. Siz karismayin bence. Buraya gelip baskasinin hayati icin fikir danismaniz bile sacma. Evet siz haklisiniz diyecek herkes nolacak egonuz mu yukselecek?

Sadece fikirlerinizi almak istedim.
Halamin kızı yeni doğum yaptı. 5 aylık bebeği var şu an. Ve önümüzdeki yıl için kpss hazırlanmaya karar vermiş.
Eşi ile başka bir ilde yaşıyor normalde. Ve bebeği halama yani annesine verecek 1 yıl boyunca bebek halamda kalacak. Anne baska bir ilde olacak ayda bir kaç gun gelecek. Yani bu çocuk için sıkıntı oluşturmaz mi ? Zaten emmiyor diyor. Fikrimi sordu bende uzun sure bebekten ayrı kalınca bebek içinde kendisi icinde ilerde sorun olabileceğini söyledim. Gerekirse yasadigi ilde bakici vs baksin sen ders calis dedim ama ayrilma dedim. Sonuc : yanlış anlaşıldi..
öğretmenlik mezunu kendisi.
"atanmami istemiyorsun galiba zaten sinavdan sonra gelip alacam, geceleri uykumu alamazsam ne anlicam calistigimdan" şeklinde tepki aldım. Bende o zaman fikir sorma kimseye dedim.
Haksız miyim sizce ? Yani yanlış bişey mi soyledigim.
Ne sacma sapan insanlar var hayatta. O zaman önce sınavına hazırlanıp, atanıp, sonra dogursaymış.. Dogru söylemissiniz.. Hatta az söylemissiniz..

Çocğunu çöpe sokağa bırakan insanlar var demekki Rabbim herkese aynı annelik hisseini mi vermiyor acaba ya bi gece ayrı kaldım kızımdan sabah edemedim kabus gibiydi o kadar uzun süre ne demek belki lafta söylüyordur icraate geçemez yani geçememeli bi anne kendi annesi de olsa bebeğini o kadar uzun süre nasıl bırakır ki. Çalışıyorsa işi bıraksın yaşadığı şehirden annesinin yanına taşınsın yine annesi baksın bebeğe ama aynı evin içinde olsunlar yani frdakarlığı neden bebek üzerinden yapıyor kendi bozsun düzenini hayret bişey ya

Halamin kızı yeni doğum yaptı. 5 aylık bebeği var şu an. Ve önümüzdeki yıl için kpss hazırlanmaya karar vermiş.
Eşi ile başka bir ilde yaşıyor normalde. Ve bebeği halama yani annesine verecek 1 yıl boyunca bebek halamda kalacak. Anne baska bir ilde olacak ayda bir kaç gun gelecek. Yani bu çocuk için sıkıntı oluşturmaz mi ? Zaten emmiyor diyor. Fikrimi sordu bende uzun sure bebekten ayrı kalınca bebek içinde kendisi icinde ilerde sorun olabileceğini söyledim. Gerekirse yasadigi ilde bakici vs baksin sen ders calis dedim ama ayrilma dedim. Sonuc : yanlış anlaşıldi..
"atanmami istemiyorsun galiba zaten sinavdan sonra gelip alacam, geceleri uykumu alamazsam ne anlicam calistigimdan" şeklinde tepki aldım. Bende o zaman fikir sorma kimseye dedim.
İnsan bir yıl bebeğinden nasıl ayrı kalır aklım almadı :(

Ya artık yanlış anlaşılırız diyerek fikir bile açıklayamıyoruz yok kıskandı derler yok bilmem ne. İşin ilginci de cidden adımız kıskandıya çıkıyor. Sen doğru bildiğini söylemişsin artık farklı algılamak onun sorunu bence

Ya artık yanlış anlaşılırız diyerek fikir bile açıklayamıyoruz yok kıskandı derler yok bilmem ne. İşin ilginci de cidden adımız kıskandıya çıkıyor. Sen doğru bildiğini söylemişsin artık farklı algılamak onun sorunu bence
Üstelik kadina da kendisi fikir soruyor. Fikrini söyleyince kiskanclikla suclaniyor. Yani insanlar iyice delirdi. Istedikleri cevaplari alamayinca cirkeflesiyorlar. O zaman neden soruyorsun kadina? Cok biliyorsan bildigini yapsaydin...

Bu ne yahu?
Hayatimda boyle sey ne duydum ne gordum.
Anne/KVye cocuk baktirmada level atlamislar.
Ben çok gördüm miss:( çalıştığım kurumda bir sürü çocuk vardı bu şekilde anne-babası çalıştığı için anneanne/babaannede kalan..çocuklarda bir sürü sıkıntı..anne-babayı bütün yıl çağırıp,zar zor bir iki defa ancak görürdük:/

Back