bunun için evlilik biter mi? bitmeli mi?

ZEYNEP hani şu kitap serisi var grinin elli tonu diye bence bu kitapları al ve üçünüde oku. ilkinden belki ürkebilirsin ama kesinlikle 2. ve 3. serisini okumalısın. cinselliğin evlilikte yada iki kişinin hayatı üzerinde ne kadar önemli ne kadar butunleyici bir güzellik olduğunu anla. içindeki tanrıçayı uyandır ki hayatın anlamını yaşasın...

arkadaşlar birkaç gün nete giremedim işlerimden dolayı yardımcı olup ilgilerini eksik etmeyen arkadaşlara çok teşşekkür ederin inş.bu sorunumu çözebilirim.

ya bence psikolojik kesinlikle belki aile terapisitne giderseniz yardımcı olabılır size erkkler için hersey cinsellik oldgundan kadınların ruh hallerını önemsemiyorlar baksana boşanmayı bile göze alıo ki ikinci birini de bu bı tehdıt bnce sınır bısey ama madem onemsıorsun ve sevıosun daha canlandırıcı seyler öğren araştır derim ben renklendır yanı anladın

benim de hanım öyle.nasıl yapalım.istekli bi kadın bulsam ne mutlu olacam.ankara
bıse dııım mi bende gayet cinsellikde ıyıydım ama esım tam benm zevkden uçtuğum anlarda salak salak gülüor o zman soğuyorm ondan da cinsellikden d e bu da var yanı bida bı sorun

bi rahatsizligin olsa ve elinde olmasa ve esin zorlasa haksiz.. destek vermesi gerekir..
ama sana psikolog demis, orali olmamissin.. (ha tabi aldatirsam hakliyim demesi her turlu yanlis, o ayri)
en azindan cabala, git doktora kendin icin, ne kaybedersin?

Hem pastam dursun hem karnim doysun hee..

Baslikda soru sormussunuz bunun icin bitermi diye evet biter..evlilligi yuzdelik dilimlere ayrilsa buyuk payi cinsellik alir..

canım yanlış anlama ama eşin haklı.niye evlendin ki o zaman annenin evinde kardeş kardeş uyusaydın.doktora gitmeyi neden reddediyorsun.kanunlarda bile bu direkt boşanma sebebidir.hakim tek celsede boşar.bu nedenle biraz kendine çeki düzen vermelisin ve eşinin de isteklerini karşılamalısın.bencillik etme.

Ne kadar sacma sapan bilincsiz bi kadinsin psikolog benim fizyojik durumuma ne yapsin diyorsun kör cahil dedikleri bu ögrenmek istemiyorsun acık degilsin ki sen burda birde konu aciyorsun ,sorunu cozmek istemiyorsun birde adami suclu cikarip sen fazla istiyorsun diyorsun adamda gram suç yok o dedikleri bile cok yerinde olmuş sana hatta az bile
Bilmemek normal, cabalamak normal ama kendi cahilligini savunup ,kendini bilgiye ,cozume kapatmak birde ustune zeytin yagi gibi uste cikmaya ugrasmak tahammul edilecek birsey degil

erkekler yatak odasına çok önem verirler başka bir şey düşünemezler bence ön yargını yıkıp psikoloğa gitmelisin oda seni sevkedecekdir belki bunla ilgili bir hastalığın olabilir canım bence yuvan için değişmelisin ben ilk evlendiğim aylar adama hiç yanaşmazdım hep eşim yanaşırdı bana bir gün dedi ki sen bana hiç yanaşmıyorsun etmiyorsun beni sevmiyormusun sorun mu var diye bene senin gibi istemiyordum isteksizdim sonra evliliğim için yapacağım yuvamı yıkmamak için
istemesemde yanaşmaya başladım ve sonra kendiliğinden çözüldü ERKEKLER İÇİN ALTIN KURAL YATAKTIR.

Canım bende senin gibiyim hiç istek yok istemiyorum. Ama eşim için haftada 2 3 kere katlanıyorum

Sadece eşinize karşı mı isteksizsiniz? isteksizliğinizin sebebi acaba cinselliğin ilk başlarında eşinizin aşırı isteklilik halinin sizi korkutması yada soğutması olabilir mi? bununla ilgili yapılacak bir sürü şey var ama öncelikle sizin KENDİZİ KEŞFETMENİZ gerekir. Nelerden zevk aldığınızı keşfedin, sizi neyin harekete geçirdiğini bulun biraz çabalayın lütfen bu kadar zor olmamalı. Eşinizle, sevdiğiniz adamla beraber olmak KATLANILACAK bir şey olmamalı...

biraz yapıcı yorum yapsanız daha iyi olmaz mıydı?bizim bu konuda sorunumuz var çözmeye çalışıyoruz.ben haftada 1 kere yeter diyorum daha önce çevremde etrafımda cinsellik tabu olduğu için kim haftada kaç kez yapıyor bunun kaçı normal bilmiyorum buraya da konuyu açtım bundan dolayı.hıı burdaki yorumlara göre haftada 1 kez 10 günde bir kez normal değilmiş onu anladım.yalnız eşim bana sevgi sözcükleri söyleyip ruhumu şımartmadıktan sonra canım istemiyor.

Ben sizin yerinizde olsam kendime sorular sorardım.eşimi seviyor muyum, eşime aşık mıyım, onu gerçekten arzuluyor muyum, aramız da bir ten uyumu var mı...bu tarz sorulara vereceğim yanıta göre karar verirdim.eğer yanıtların hep olumluysa sorun yok demektir.kimi kadın çok ister kimi az ister bence, bu kadından kadına değişir.
Haftada 1 azmış deme, kaliteye bak.sonuçta iş– güç– stres– yorgunluk var bu hayatta.
Ben hep şunu savunurum ateşsiz kadın yoktur, ateşi yakamayan erkek vardır.

Waowww guzelmis kiz. Zaten beceriksiz bu erkekler.
Bence konu sahibiyle esinin arasinda ten uyumu yok. Hicbirsey hissetmiyor bu yuzden.
Teşekkür ederim canım, ama bak konu sahibi ne demiş; tatlı söz şımartma yok demiş.haklı, sonuna kadar haklı bence.ten uyumu yoksa çok zor zaten, olur o birleşme ama insanca olmaz işte o zaman dimi.ama o aşk o ten uyumu varsa dokunmaya ne hacet kokusu yeter yarinin...

senin yorumlarında ya hakaretle başlıyor yada ağır eleştirilerle

Ne demek hormonlarima soz geçiremeye bilirim Eşiniz bunun için mi evlenmiş ama sizin durumda pek normal görünmedi bir uzman yardimi aalmayi deneyin bencede genç kizliktan gelen tabu olabilir bilinç altinizda umarim sorun cozulur

Bilmiyorum ama eşin ön sevişme yapıyor mu? Belkide sorun eşindedir, sana hayvanca yaklaşıyorsa doğal olarak bu durumdan hoşlanmayabilirsin. İpleri kendi eline al, elbet sevdiğin bir şey vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…