- 2 Nisan 2008
- 1.164
- 34
-
- Konu Sahibi zeynep1461
ya bence psikolojik kesinlikle belki aile terapisitne giderseniz yardımcı olabılır size erkkler için hersey cinsellik oldgundan kadınların ruh hallerını önemsemiyorlar baksana boşanmayı bile göze alıo ki ikinci birini de bu bı tehdıt bnce sınır bısey ama madem onemsıorsun ve sevıosun daha canlandırıcı seyler öğren araştır derim ben renklendır yanı anladıneşimle evleneli 2 yıl oldu 1 yılda nişanlılık evresi geçirdik.evliliğimiz de bazen aşırı kavga ediyoruz bazen de çok iyiyiz dalgalı yani.çocuğumuz yok tabi sorunlar var en büyük sorunumuz yatak hayatımız.ben de hiç istek yok ayda 2 defa olsun 5 dk olsun yeter o da eşimin isteğiyle eşimse çok istekliydi ama günden güne o da soğudu.bana psikologa git çözüm bul diyor ama ben işe yaramayacağını düşünüyorum.
sonuçta psikolog ne diyecek de benim bu isteksizliğime ne diyecek ki.bir yararına görmeyeceğim için pek kale almadım.ama artık bu konu için eşim çok huzursuzluk çıkarmaya başladı hatta geçen bu evlilik böyle yürmez ya boşanırız ya da benim ikinci ilişkimi olursa yakalarsan bana birşey demeye hakkın yok ister sineye çekersin ister boşanırız dedi.evlilik içinde bekar hayatı yaşamaktan sıkıldım hormonlarıma söz geçiremeyeceğim dedi.
o günden beri bu sözler kulağımda aklıma geldikçe ağlıyorum eşim bunun için evlilik bitirecek neredeyse.ben ne yapayım bu işten keyif almıyorum onu çok seviyorum ama öyle kardeş kardeş sarılıp yatsak o an dünyadaki en mutlu insan oluyorum.o da beni seviyor ama bu sorun yuvamızı yıkacak.
bıse dııım mi bende gayet cinsellikde ıyıydım ama esım tam benm zevkden uçtuğum anlarda salak salak gülüor o zman soğuyorm ondan da cinsellikden d e bu da var yanı bida bı sorunbenim de hanım öyle.nasıl yapalım.istekli bi kadın bulsam ne mutlu olacam.ankara
canım yanlış anlama ama eşin haklı.niye evlendin ki o zaman annenin evinde kardeş kardeş uyusaydın.doktora gitmeyi neden reddediyorsun.kanunlarda bile bu direkt boşanma sebebidir.hakim tek celsede boşar.bu nedenle biraz kendine çeki düzen vermelisin ve eşinin de isteklerini karşılamalısın.bencillik etme.eşimle evleneli 2 yıl oldu 1 yılda nişanlılık evresi geçirdik.evliliğimiz de bazen aşırı kavga ediyoruz bazen de çok iyiyiz dalgalı yani.çocuğumuz yok tabi sorunlar var en büyük sorunumuz yatak hayatımız.ben de hiç istek yok ayda 2 defa olsun 5 dk olsun yeter o da eşimin isteğiyle eşimse çok istekliydi ama günden güne o da soğudu.bana psikologa git çözüm bul diyor ama ben işe yaramayacağını düşünüyorum.
sonuçta psikolog ne diyecek de benim bu isteksizliğime ne diyecek ki.bir yararına görmeyeceğim için pek kale almadım.ama artık bu konu için eşim çok huzursuzluk çıkarmaya başladı hatta geçen bu evlilik böyle yürmez ya boşanırız ya da benim ikinci ilişkimi olursa yakalarsan bana birşey demeye hakkın yok ister sineye çekersin ister boşanırız dedi.evlilik içinde bekar hayatı yaşamaktan sıkıldım hormonlarıma söz geçiremeyeceğim dedi.
o günden beri bu sözler kulağımda aklıma geldikçe ağlıyorum eşim bunun için evlilik bitirecek neredeyse.ben ne yapayım bu işten keyif almıyorum onu çok seviyorum ama öyle kardeş kardeş sarılıp yatsak o an dünyadaki en mutlu insan oluyorum.o da beni seviyor ama bu sorun yuvamızı yıkacak.
Ne kadar sacma sapan bilincsiz bi kadinsin psikolog benim fizyojik durumuma ne yapsin diyorsun kör cahil dedikleri bu ögrenmek istemiyorsun acık degilsin ki sen burda birde konu aciyorsun ,sorunu cozmek istemiyorsun birde adami suclu cikarip sen fazla istiyorsun diyorsun adamda gram suç yok o dedikleri bile cok yerinde olmuş sana hatta az bile
Bilmemek normal, cabalamak normal ama kendi cahilligini savunup ,kendini bilgiye ,cozume kapatmak birde ustune zeytin yagi gibi uste cikmaya ugrasmak tahammul edilecek birsey degil
Waowww guzelmis kiz. Zaten beceriksiz bu erkekler.Ben hep şunu savunurum ateşsiz kadın yoktur, ateşi yakamayan erkek vardır.
Teşekkür ederim canım, ama bak konu sahibi ne demiş; tatlı söz şımartma yok demiş.haklı, sonuna kadar haklı bence.ten uyumu yoksa çok zor zaten, olur o birleşme ama insanca olmaz işte o zaman dimi.ama o aşk o ten uyumu varsa dokunmaya ne hacet kokusu yeter yarinin...Waowww guzelmis kiz. Zaten beceriksiz bu erkekler.
Bence konu sahibiyle esinin arasinda ten uyumu yok. Hicbirsey hissetmiyor bu yuzden.
senin yorumlarında ya hakaretle başlıyor yada ağır eleştirilerleNe kadar sacma sapan bilincsiz bi kadinsin psikolog benim fizyojik durumuma ne yapsin diyorsun kör cahil dedikleri bu ögrenmek istemiyorsun acık degilsin ki sen burda birde konu aciyorsun ,sorunu cozmek istemiyorsun birde adami suclu cikarip sen fazla istiyorsun diyorsun adamda gram suç yok o dedikleri bile cok yerinde olmuş sana hatta az bile
Bilmemek normal, cabalamak normal ama kendi cahilligini savunup ,kendini bilgiye ,cozume kapatmak birde ustune zeytin yagi gibi uste cikmaya ugrasmak tahammul edilecek birsey degil
Ne demek hormonlarima soz geçiremeye bilirim Eşiniz bunun için mi evlenmiş ama sizin durumda pek normal görünmedi bir uzman yardimi aalmayi deneyin bencede genç kizliktan gelen tabu olabilir bilinç altinizda umarim sorun cozulurzeynep1461 .!.:eşimle evleneli 2 yıl oldu 1 yılda nişanlılık evresi geçirdik.evliliğimiz de bazen aşırı kavga ediyoruz bazen de çok iyiyiz dalgalı yani.çocuğumuz yok tabi sorunlar var en büyük sorunumuz yatak hayatımız.ben de hiç istek yok ayda 2 defa olsun 5 dk olsun yeter o da eşimin isteğiyle eşimse çok istekliydi ama günden güne o da soğudu.bana psikologa git çözüm bul diyor ama ben işe yaramayacağını düşünüyorum.