bunun için evlilik biter mi? bitmeli mi?

zeynep1461

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
56
14
35
eşimle evleneli 2 yıl oldu 1 yılda nişanlılık evresi geçirdik.evliliğimiz de bazen aşırı kavga ediyoruz bazen de çok iyiyiz dalgalı yani.çocuğumuz yok tabi sorunlar var en büyük sorunumuz yatak hayatımız.ben de hiç istek yok ayda 2 defa olsun 5 dk olsun yeter o da eşimin isteğiyle eşimse çok istekliydi ama günden güne o da soğudu.bana psikologa git çözüm bul diyor ama ben işe yaramayacağını düşünüyorum.

sonuçta psikolog ne diyecek de benim bu isteksizliğime ne diyecek ki.bir yararına görmeyeceğim için pek kale almadım.ama artık bu konu için eşim çok huzursuzluk çıkarmaya başladı hatta geçen bu evlilik böyle yürmez ya boşanırız ya da benim ikinci ilişkimi olursa yakalarsan bana birşey demeye hakkın yok ister sineye çekersin ister boşanırız dedi.evlilik içinde bekar hayatı yaşamaktan sıkıldım hormonlarıma söz geçiremeyeceğim dedi.

o günden beri bu sözler kulağımda aklıma geldikçe ağlıyorum eşim bunun için evlilik bitirecek neredeyse.ben ne yapayım bu işten keyif almıyorum onu çok seviyorum ama öyle kardeş kardeş sarılıp yatsak o an dünyadaki en mutlu insan oluyorum.o da beni seviyor ama bu sorun yuvamızı yıkacak.

Arkadasim evliligin icinde herseyi paylasma sozkonusy
Eger evlendikten sonra isteksizligini farkettiyseniz ya esinize karsi oylesiniz
Ya da cidden tedavi olmaniz gerekiyor
Esiniz doktora da git demis neden gitmek istemiyorsunuz

Esinizin soyleme tarzi yanlis ama bence de boyle giderse araniz soguyup zaten kopacaksiniz

Eger evlenmeden once isteksizliginizim farkindaysaniz evlenmek yanlis karar olmus bence

ısteksızlık bendede var.ama bunu esıme hıç yansıtmadım çok kırılır dıye dusunuyorum.ben kadın doğuma gıttım hormonlarıma baktırmak ıcın. çunku horon eksıklığı sebep olabılımış buna. ama emzırdıgım için hormonların yanlış sonç verr emzırma surecın bıtsın oyle dedı. psıkoloğa yönlendırdı ama gıtmedım. bence esınız bılıyorsa gıdın psıkolopa

Adam en azından net konuşmuş. Bence de önemli bir sorun. Neden zevk alamıyorsunuz? Hiç mi hoşunuza gitmedi ilişki? Doktora git çünkü normal değil durumun..

Adam çook haklı. Her erkek için evlilikte cinsel hayat çok önemlidir.
Şimdi bu diyeceğime birileri çıkıp ''o da bakmasın canım'' diyebilir ama ben sana söyleyeyim, onu doyurmazsan ister istemez gözü dışarı kayar.
Psikolog teklifini kabul etmelisin ve bu durumu bir an öce düzeltmelisin.
Kocam benimle beraber olmak istemese, ayda 2 kere 5 dakika o da zar zor olsa ben bunalıma girerim.
Çok onur kırıcı bir durum. Kendini onun yerine koymalısın.

Bencillik yaptiginizi düşünmüyor musunuz?

Hem birlikte olmak istemiyorsunuz hem tedavi olmak istemiyorsunuz hem Eşinizin karsi cikmasini istemiyorsunuz evli olayim ama ev arkadaşı olalim istiyorsunuz...

Psikologa bir kere gidip gelince sorunlar cozulseydi dünyada dertli insan kalmazdi. Bir yerde bir sorun var bunun farkina varmaniz için de bir uzmandan yol ogrenmeniz gerek.

Dişin ağrıdığın da dişçiye gitmiyormusun ?
Ne saçma bir yakıştırma gitsem ne olacak ki tarzı düşünceniz.
Evliliğiniz için çok fazla düşüncesiz ve bencil değilmisiniz bilmem farkında mısınız ?
Normal standartlarda boşanılmaz ama sizin tutumunuzda birisi ile ömür geçmez.

Ne mecburiyetin var adamın böyle bi evlilik yaşayacak. Evlilik bu ev arkadaşlığı değil ki. En büyük kavgada bile cinsellik iyise sorun çözülüyor unutup gidiyosun.

Psikoloğa gidin. Eşiniz haklıyken haksız duruma düşmüş. Aldatırsam bilmem ne olursa gibi tehditler de ne demek oluyormuş. Ne kadar terbiyesizce...

kadın doğuma gittik dr benim yapabileciğim birşey yok , psikoloğa gidin dedi.gitmedik ama arkadaşlar psikolog cidden benim fizyolojik durumuma ne yapacak geçen eşime bende sorun yok senin çok istekli olman dedim büyük tartışma yaşadık.ona kalsa 3 güne 2 güne bir birkaç defa birleşme istiyor mümkünatı yok ben bunu yapamam.

ikimiz de çalışıyoruz maddi durumumuz iyi çevremizde sayılan sevilen insanlarız bu saçma sapan sorun yüzünden evliliğim de sorunlar yaşıyorum.

peki burda hiç benim gibi sorun yaşayıp çözebilen var mı bana tavsiyesi olan.burdan yazmak istemiyorsa özelden de yazabilirler cidden bunun çözümü bulan var mı erkeklerdeki gibi cinsel gücü artırıcı bişeyler olabilir v.s neyse artık

eşimin 3 günde 2 günde 1 istemesi normal mi?
eşim birde araştırdım senin gibi kadınlar çocukları olduktan sonra cinsel hayatını tamamen sonlandıyormuş onun için bu sorun çözülmedikçe çocuk yapmacağız dedi.çocuk olursa tamamen soğurmuşum onu diyor

Evet bunun icin evlilik bitirilir. Yanlis anlaasilma olmasin, isteksiz oldugunuz icin degil, buna cozum aramadiginiz icin. Insan evliyken bile seks yapamayacaksa ne yapsin yani. Ev arkadasi degilsiniz kanka degilsiniz evlisiniz yahu...

Eşiniz gayet bilinçli ve mantikli siz ise tam tersi...

Ne demek psikolog ne yapacak? Cinselliğin büyük kismi psikolojiden etkilenir zaten. Eger sadece fiziksel bir durum olsaydi kimse sevdigi kisiyle bunu yasamaya onem vermezdi degil mi?

Örneğin kafanizda kotü bir düşünce varsa uzgunseniz sevisemek istemezsiniz. Sevisseniz de mutlu olamazsiniz. Sevmediginiz biriyle sevismek istemezsiniz. Kafanizda sadece aci ve isteksizlik varken sevisemezsiniz.

Ama beyniniz de sevdiğiniz adama dokunmak sarilmak bir olmak hissiyati olusturursaniz siz de Eşiniz de mutlu olursunuz..

Haftada bir iki uç ise hiçte anormal rakamlar değil kişiden kişiye değişmekle birlikte.

Evet bitebilir ancak sizin tutumunuz bu durumu saçma sapan görmeniz nedeniyle bitebilir. Eşiniz çok haklı ayrıca 3 günde 2 günde bir istemesi normal bir anormallik yok. normal olmayan sizsiniz ve bunu çözmelisiniz. evlilik bu öyle kardeş kardeş sarılıp uyumak diye bir şey olmaz. Kardeş değil ki sarılıp uyunsun.

Ayrıca insanın psikolojik durumu fizyolojik olan cinsel hayatını bire bir etkileyen bir faktör. Mesela çok istekli biri bile sıkıntılıysa stresliyse istemeyebilir veya zevk almayabilir. Bence eşinizi dinleyin ve bir psikologdan yardım alın.

Son düzenleme:
Cnm hakli adam istemiyorsan bile belli etme seni seviyormuski tedavi olmani istiyor ol sende birgunde sen yaklas isticem yapcam de kendi kendine yazik etme evliliginize

durumun fizyolojik olsaydı doktor bir şey yapardı.

psikolog fizyolojik durumuna bir şey yapmayacak zaten. psikolojik durumuna yapacak.

cinsellik nasıl saçma sapan bir şey olabilir ya. sevdiğin insanla yaşayabileceğin en zirve anlardan birisi yani.

ayrıca bu sert ve katı tutumunuzun altında psikolojik bir sebep olmadığını düşünmek çok zor geldi bana şu an. sadece istemiyorum demek başka cinselliğe saldırgan tutum sergilemek başka.

Sorun çözüm aramayisiniz. Ben eşinize hak verdim. 2 günde 3 gunde bir istemesi gayet normal. Sorununuz fiziksel değil psikolojik zaten psikolog ne yapacak fiziksel durumum diyorsunuz ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…