- 22 Mart 2015
- 56
- 14
- 35
-
- Konu Sahibi zeynep1461
Eşiniz gayet bilinçli ve mantikli siz ise tam tersi...kadın doğuma gittik dr benim yapabileciğim birşey yok , psikoloğa gidin dedi.gitmedik ama arkadaşlar psikolog cidden benim fizyolojik durumuma ne yapacak geçen eşime bende sorun yok senin çok istekli olman dedim büyük tartışma yaşadık.ona kalsa 3 güne 2 güne bir birkaç defa birleşme istiyor mümkünatı yok ben bunu yapamam.
ikimiz de çalışıyoruz maddi durumumuz iyi çevremizde sayılan sevilen insanlarız bu saçma sapan sorun yüzünden evliliğim de sorunlar yaşıyorum.
peki burda hiç benim gibi sorun yaşayıp çözebilen var mı bana tavsiyesi olan.burdan yazmak istemiyorsa özelden de yazabilirler cidden bunun çözümü bulan var mı erkeklerdeki gibi cinsel gücü artırıcı bişeyler olabilir v.s neyse artık
eşimin 3 günde 2 günde 1 istemesi normal mi?
eşim birde araştırdım senin gibi kadınlar çocukları olduktan sonra cinsel hayatını tamamen sonlandıyormuş onun için bu sorun çözülmedikçe çocuk yapmacağız dedi.çocuk olursa tamamen soğurmuşum onu diyor
kadın doğuma gittik dr benim yapabileciğim birşey yok , psikoloğa gidin dedi.gitmedik ama arkadaşlar psikolog cidden benim fizyolojik durumuma ne yapacak geçen eşime bende sorun yok senin çok istekli olman dedim büyük tartışma yaşadık.ona kalsa 3 güne 2 güne bir birkaç defa birleşme istiyor mümkünatı yok ben bunu yapamam.
ikimiz de çalışıyoruz maddi durumumuz iyi çevremizde sayılan sevilen insanlarız bu saçma sapan sorun yüzünden evliliğim de sorunlar yaşıyorum.
peki burda hiç benim gibi sorun yaşayıp çözebilen var mı bana tavsiyesi olan.burdan yazmak istemiyorsa özelden de yazabilirler cidden bunun çözümü bulan var mı erkeklerdeki gibi cinsel gücü artırıcı bişeyler olabilir v.s neyse artık
eşim birde araştırdım senin gibi kadınlar çocukları olduktan sonra cinsel hayatını tamamen sonlandıyormuş onun için bu sorun çözülmedikçe çocuk yapmacağız dedi.çocuk olursa tamamen soğurmuşum onu diyor
Cnm hakli adam istemiyorsan bile belli etme seni seviyormuski tedavi olmani istiyor ol sende birgunde sen yaklas isticem yapcam de kendi kendine yazik etme evliliginizeeşimle evleneli 2 yıl oldu 1 yılda nişanlılık evresi geçirdik.evliliğimiz de bazen aşırı kavga ediyoruz bazen de çok iyiyiz dalgalı yani.çocuğumuz yok tabi sorunlar var en büyük sorunumuz yatak hayatımız.ben de hiç istek yok ayda 2 defa olsun 5 dk olsun yeter o da eşimin isteğiyle eşimse çok istekliydi ama günden güne o da soğudu.bana psikologa git çözüm bul diyor ama ben işe yaramayacağını düşünüyorum.
sonuçta psikolog ne diyecek de benim bu isteksizliğime ne diyecek ki.bir yararına görmeyeceğim için pek kale almadım.ama artık bu konu için eşim çok huzursuzluk çıkarmaya başladı hatta geçen bu evlilik böyle yürmez ya boşanırız ya da benim ikinci ilişkimi olursa yakalarsan bana birşey demeye hakkın yok ister sineye çekersin ister boşanırız dedi.evlilik içinde bekar hayatı yaşamaktan sıkıldım hormonlarıma söz geçiremeyeceğim dedi.
o günden beri bu sözler kulağımda aklıma geldikçe ağlıyorum eşim bunun için evlilik bitirecek neredeyse.ben ne yapayım bu işten keyif almıyorum onu çok seviyorum ama öyle kardeş kardeş sarılıp yatsak o an dünyadaki en mutlu insan oluyorum.o da beni seviyor ama bu sorun yuvamızı yıkacak.
kadın doğuma gittik dr benim yapabileciğim birşey yok , psikoloğa gidin dedi.gitmedik ama arkadaşlar psikolog cidden benim fizyolojik durumuma ne yapacak geçen eşime bende sorun yok senin çok istekli olman dedim büyük tartışma yaşadık.ona kalsa 3 güne 2 güne bir birkaç defa birleşme istiyor mümkünatı yok ben bunu yapamam.