bunun için evlilik biter mi? bitmeli mi?

Arkadaşım gitmemişsin ki nerden biliyosun işe yaramayacağını hatta seks Terapisti filan oluyo galiba. Evlilikte cinsellik şart, sadece şart diyede bişey demiyorum gerçekten zevkli bunu tatmalısın yani. Eşin ağır konuşmuş seni kırmış ama temelde haklı yetişkin insanlarız ve cinsellik temel ihtiyaçlardan. Soruna gelince ; bunun için boşanan duydum evet

Sorun senin düşündüğünden daha büyük canım. Eşin açık açık senden ne beklediğini söylemiş. Yarın öbür gün boşanalım dediğinde "keşke düzeltmek için ben de bir şeyler yapsaydım" demek istemiyorsan biraz sorumluluk al ve psikiyatra mı gidersin başka bir doktora mı gidersin bilmiyorum ama uzman birilerinden destek al.

Sadece erkekler değil kadınlar da artık partnerine sırnaşmaktan çekinmiyorlar canları sevişmek istediğinde. Normal olan da budur. Sen illa tatlı söz falan bekleyeceksen işin yine zor. Senin de isteyebilmen lazım.

Eşinin sana söyledikleri gerçekten kırıcı şeyler ama bunları söylemeye sen itmişsin. Kendin için bir şeyler yap artık. Bu şekilde mutlu olma şansın yok bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…