bunun için evlilik biter mi? bitmeli mi?

Yargıtay Kararına göre evlilik kurumu altında eşlerden cinsel isteksizlik halinde olan ve bu sorunu çözmeye yanaşmayan taraf kusurlu kabul edilir ve bu boşanma sebebidir.

erkeğin açısından bakarsak aslında haklı.Evliliğn temel amacı aile olmak zaten buda cinsellikten geçer.Tedavi olmanda fayda var yoksa biter.Kadınlarda bu durumdan sikayetci olabiliyor.Aynısını sende dusunebilirdin onun gibi konusurmuydun o muamma

evli değilim ama siz hiçbir çözüm aramadan sonuçlara karar vermişşiniz ve şimdi nolcak diyorsunuz?
Elinizden gelenş yaptınız mı? Nedenlerini araştırdınız mı ? Eşinizin mutlulugu çözüm aramk için psikoloğa gitmeyi denediniz mi? Bu sornu kendi çabalarınızla araştırdıklarınızla hayatınıza koydugunuz kurallarla aşmaya çalıştınızmı? Bunlarım hepsini yapıp hala aynı iseniz birşey diyemem ama hiçbirey yapmayıp şimdi ne olcak demeniz biraz garip geldi

Psikiyatride cinsel psikiyatri, evlilik psikiyatrisi diye bir alt branş var....bence yardım alın...

Ablacm yat kalksukret haline adam aldatmamis ustune seni uyarmis. Ya aldatsaydida oyle bahane sunsaydi bunu

Ben olsam çoktaaan bitirirdim. Ama cinsellik yok diye değil bunun için çabalamayıp birde agresif davrandığınız için. Lütfen yuvanızın yıkılmasını istemiyorsanız psikoloğa gidin. Eşiniz sizden vazgeçtiğinde çok pişman olursunuz.

uzmanlar haftada 2-3 diyorlar esin hakli acilen psikologa git yoksa aldatir uyarmis bak uyarmayadabilirdi ayrica bencede haftada 2-3 normali

Ne demek psikolog ne diyecek ? Bir gitmeyi denesen ne diyecek demek yerine. Kusura bakma ama eşin haklı. O zaman dişin ağrıdığında, başın ağrıdığında da gitme. Hayatımda böyle saçma sapan bir düşünce görmedim. Adam çözüm yolu arıyor, şunu yap diyor ona da yanaşmıyorsun. Pes ya.

saçma sapan sorun demişsin canım.. kesinlikle saçma değil çok ciddi bi konu.. Eşin düşünceli biri sana yardımcı olmak istiyor sen reddediyorsun.. utanıyor musun psikologtan caba? ve erkeğin 2-3 günde bir istemsi çok normal bu evliliğin tadı neşesi sen bundan mahrum bırakıyorsun adamı.. bi an önce tedavi olmalısın kendini şartlandırmalısın bu konuda

canım sen bütün herşeyi bi kenara bırakmışsın eşimin tek derdi buymuş diye evhamlanıyorsun.. evet bu bi dert sen bunu çözmeye yanaşmadıkça bu dert büyüyecek.. eşin bunun için önlem almak istiyor sense hayır diye direniyorsun..

Eşiniz haklı...Ayrıca psıkologların birşey cözüp cözemeyecegıne sız karar veremessenız ,Zaten bize gelmeyi düşünürseniz olurda bırgun,buna önce kendınız ınanmalısınız ,tedavı olmayı evlılığınızı kurtarmayı ıstemelısınız yoksa bızımde yapacak bırseyımız kalmıyor.Öncelıkle size ,kadın doğuma ,daha sonra psıkologa gıtmenızı önerırım çünkü; evililikte cinsellığın önemlı bır payı var bunu unutmayın..

Cinsellik evlilik içinde çok önemli bir ihtiyaç. İsteksiz olman da gerçekten büyük bir sorun. Eşimin tek derdi bu demişsin ama eşinin istediği gayet normal. Anormal olan, düzelmesi gereken sensin. Bunun için evlilik biter mi? Bal gibi de biter...

2 yıl bu evlilik böyle iyi sürmüş.Tabiki boşanma sebebi.Sizler evliliğin ne olduğunu anlamadan mı evleniyorsunuz.Eşin sana çözüm önerisinde de bulunmuş kaale almamışsın.Bence boşanmalısın.Ona böyle bir hayat çektirmeye hakkın yok.

buradaki tavsiyeler öneriler üzerine psikoloğa gideceğim umarım faydasını görürüm.görmezsem ne olacak şimdiden bunu düşünüyorum?benim anladığım buradaki bayanların söylediği ben psikoloğa gitsem düzelmesem yani yine 10 15 günde bir ilişkimiz olsa ,eşim memnun olmasa boşanma hakkı olacak ne diyeyim.

bende çalışıyorum ,çalıştığım halde ev işleri ütü yemek v.s hepsini yapıyorum ama cinsellik yüzünden evlilik biter diyebiliyorsunuz .

kapalı bir çevrede büyüdüm hep ayıp günah dedikleri için evlenene kadar ne olduğunu bilmiyordum çevremde konuşulmazdı bile evlenince de bu muymuş dedim. evlilik için demek bu kadar önemli.

Canım nolursa olsun tedavi olmayı dene burdaki arkadaşlarda senin iyiliğin için konuşmuş sonuçta sevdiğin bi insan onu arzulaman lazım başka kadınlara gidip seni aldatsa daha mı iyi cinsellik tabikide önemli ayrıca ayıp günah şeklinde büyütücü olsanda o senin eşin helalin yani ondan niye utanıyosun elinden kaçtığında üzülen sen olacaksın ayrıca süslenip güzelce mankenler gibi iç çamaşırlarını giyip eşine istekli oldugunu göstersen adamda ki değişime sende çok şaşıracaksın

Sorunuza cevap; Evet bu yüzden evlilik biter.

Evlilik kardeşçe yaşamak değil ki sadece, hatta bence %90 ı cinsellik.

Eşine öyle çok hak verdim ki.
Allah yardımcısı olsun.
Evlenince eşin haramdan korunacaktı. Tüm isteğini sana yönlendirmişken böyle olması buyuk hayal kırıklığı.
2-3 günde bir olması normal. Sizin istediğiniz anormal. Eşinizi hem kendinizden hem de evlilikten soğutmak için çaba sarfediyorsunuz sanki.
Eşinizin tüm tavrını doğru buldum. Size açık açık bu duruşunuzu değiştirmezseniz olabilecekleri söylemiş. Cinsel terapi almalısınıx. Normal psikolog değil.

Cinsellik bir tabu değil. bu muymuş diyeceğin kadar basit ve gereksiz de değil.
sevdiğin insanla saatlerce yasayabileceğin ve tadına doyamayacağın bişey.
Sadece sen hiç zevk almamışsın.

Odun gibi durmakla tüm işi eşine yüklemekle olmaz.
Burada cinsellik topiği var orayı da oku istersen. Belki biraz sert yazdım bilemiyorum.
Eşinin geçtiği sürece benzer bir süreç yaşadım eşimle. Dolu dizgin giden evliliğim 5. Senesinden sonra özel anlamda teklemeye başladı. Ben de eşime senin eşinin söylediklerine benzerlerini söyledim.
-ben seninle evliliğimi sürdürmek istiyprum doktora gitmelisin.
-Kardes kardes uyumak için evlenmedim
- aklımdan kötü düşünceler geçiyor. Bunlara sebebiyet verme vs. Çok konuştuk çok tartıştık. Iki senem ziyan oldu. Sonra tedavi oldu. hormonları resmen yerlerfeydi ilk tahlilde. Ilaçlar tedaviler. Ve eskisinden de süper oldu.

Doktora git. Eşine bu eziyeti layık görüyorsan yeterince sevememişsin demektir.
Erkekleri bilmem ama ben bile o yaşadığım kötü günlerde yaşayamadığım cinsellik için evliliğimi bitirecektim.
Eşin şuan senden beklentilerini bulamadıkça bir köşeye sıkışmış gibi hissediyordur. Ve emin ol seni aldatmamak için uğraşıyordur.
Kendine de eşine de yapma bu işkenceyi.
Inan ki tedavi olunca çok seveceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…