bunun için evlilik biter mi? bitmeli mi?

tedavı olmalısın belkı altında fızyolojık belkı psıkolojık bır sebep yatıyordur normal yenı evlı bır ınsan ayda ıkı defa olsun yeter demez bı yerde bır sorun var psıkoloja gıdıp bı yerden baslamalısınız bu arada sıze hayıt tohumu ıcmenızı onerırım cınsel ıstegı arttırır

eşiniz de haklı evlı olup onu kendı kendıne tatmın etme yoluna bırakıyorsanız bu durumda sızı aldatmasını bekleyın

Bende de vardı aynı sorun ama ben eski eşimin kaba afedersiniz hayvan davranışlarından sonra oldu. Resmen aseksüel oldum, kaçtım ondan. Konumu okursan görürsün, sonra başkaları ile ilişkilerini keşfettim facebooktan. Bana da aynı sözleri söylemişti sizinki gibi... Ya her gün olacak ya da seni aldatıcam haberin olsun. Bana da kızmaya hakkın yok diye. Ama ben gittim o ayrı. Aklına aldatmayı koyduysa yapabilir, eşine aşıksan, iyi anlaşıyorsan, hayatına onunla devam etmek istiyorsan tedavi olmalısın. Ama eğer onun yaptıkları sizin ilişkinizi engelliyorsa bence aile terapisi en iyisi.

Adam haklı üzgünüm. Önce fiziksel bir sorun var mı ona baktırın. Değilse olay kafada bitiyor. Bekarken kendinizle aranız nasıldı ayıptır sorması :) ? Eşinize özel bir durum değil yani dimi

Esiniz hakli. Sizi guzellikle uyarmis inat etmissiniz adamcagizin canina tak etmis en sonunda. kendinizi onun yerine koyun bencillik yapmayin.tedavinizi olun.ilerde pisman olursunuz ama is isten gecebilir aldatilirsanizda hic sasirmayin. Elinizden geleni yapsaniz ve esiniz sizi bosanmakla tehdit etse adam burda haksiz derim ama sonuna kadar hakli.sizin hicbir cabaniz yok esiniz bu tavriniza karsilik agir konusmus ve evet bu konu icin bosanilirmi bosanilir cunku ortada umursamaz bir es var tedaviden kacinan bencil davranan...

şu yazdıklarınız size mantıklı geliyor mu, kardeş kardeş sarılıp yatacaktıysanız evinizde kardeşlerinize sarılıp uyuyaydınız
bence konudan fake kokuları geliyor

Ben olsam sizden ayrılırdım ve arkadaş olarak kalırdım. Evet bunun için evlilik biter. Ömür boyu arkadaş kalırsınız. Psikolojik değildir belki. Çinko eksikliği, tiroid problemleri ve daha birçok şey isteksizlik yapabilir. Problem isteksiz olmanız değil, duyarsız olmanız. Çözüm için çaba sarfetmediğiniz için evet ayrılık olabilir.

Bence tedavi olmalisiniz,evlilik cinsellik olmadan olur mu olmaz bnce.
Bnm esimde bana gore cok istekli,ben haftada bir olsa yeterli derim kendimce,ama o her gece yapsa bana misin demez
Bide sizin evliliginiz bizimkine gore cok taze.

Senin bu işi yapmaya niyetin yok saçma sapan bişey dediğine göre farkında değilsiniz ama erkeklerin bi çoğu düzenli bir cinsel hayatları olsun diye evleniyorlar istisnalar olabilir bilemicem ama.Bi kadın kocası iktidarsız olsa sesi çıkmaz belki erkekler öle değiller, eşinizin istekleri normal siz anormalsiniz hemen bi çare bulun eşiniz fena sinyal vermiş.

Merak ettim acaba eşin mi seni zevke getiremiyor? ?
Eğer erotik sahneler karşısında da heyecanlanmıyprsan gerçekten uzman yardımı almalısın.

Soruna cevap vermek gerekirse "evet bu sorun yüzünden evlilik biter (bitmeli demiyorum)"

Hatta boşanma istatistiğinde yanlış hatırlamıyorsam boşanma sebebi olarak 1. Sırayı çekiyor

Evet tamda esinin dedigi gibi olur ... sen birde bebek yaparsan adamin suratina bakmssin.. tabikide normal daha yeni evli sayilirsiniz 2 3 gun de bir olmasi ikinizinde ozlemesi lazim.. esin tek tarafli ne kadar dayanabilir... empati yap sen olsan ayni durumda ne dusunurdun... isteksizliginin sebebi ne peki... esinede kendinede bunu yapma... sen birseyler yapmassan unutma esin ilk firsatta ellerinden kayar... cok uzulursun... ve sen oylece bakakalirsin...

ilk sıra şiddetli gecimsizlik.

Yüksek ihtimal orgazm olamıyorsunuz. Bu problemi halletmek için birçok kaynak var. Birçok yöntem var.

Destekleyici bir takviye gıda alabilirsiniz. Güvendiğiniz bir eczacınız varsa danışın. Bir uzmana danışarak kullanacağınız bazı takviyeler mesela e vitamini, selenyum, ginseng vs. gibi libidonuzu öyle artırır ki siz adamı kovalar olursunuz.

Eşinizin hemen başka yönlere kayabilirim yakalarsan bişey diyemezsin sözünü doğru bulmamakla birlikte; sizi çok çabasız gördüm.Yani cinselliğin önemini bildiğiniz halde psikoloğa gitmeye üşenmemelisiniz.
Eşinizle mutlu olabilmek için sıfır gayret göstererek nasıl devam edeceksiniz. . .?

eşiniz tabiki haklı evli bir erkek olarak. 2. 3 güne bir ilişkide abartılı değil normal bence.. ya psikolağa gidin tabiki.. maddi durumumuzda iyi demişsiniz..niye çareler aramıyorsunuz ki.. evlilik cinsellikten beslenir..siz evliliği en canlı tutan damarı zayıflatmışsınız.. birde benim sorum olcak, ilk zamanlardada böylemiydiniz yoksa zamanla mı soğudunuz ? yeni evli sayılırsınız zaten.. acaba sorun eşinizden etkilenmeme, temizlik gibi sorunlar mı.. gerekli zemin hazırlansa düzelirmi acaba durum..cinsel hayatınızı renklendirmeyi denediniz mi peki ?

Evliliğin ev arkadaşlığından farklı olduğunu düşünürsek evet biter. Hani vajinismus olsan böyle bir sıkıntınız olsa da eşin şunları dese seni haklı bulurum da resmen bunun için evlilik biter mi şeklinde yaklaşıyorsun evli değilim ama "bu" dediğin şey evliliğin temellerinden biri adam ev arkadaşı arıyor olsaydı evlenmezdi. Üstelik yapıcı da yaklaşmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…