- 1 Mayıs 2015
- 501
- 296
- 30
tm işte başka günlerde yapmadınmıama silik çizgi en sonuncusu biraz daha belirgindi..inşallah yanlışlık yoktur..
tm işte başka günlerde yapmadınmı
bhc değerin en sonuncusuna göre daha düşük oldugu için silik çıkmış..
Kızlar inşallah hepimiz beklediğimiz haberi alırız bende üç yıldır bekliyorum bu ay üçüncü catlatma iğneli oldum bende salı günü bekliyorum test yapmak icin hayırlısı bakalım:):)
Ben de test yaptim bugun 9 gun gecti cunku ama negatif cikti pazartesi bende gidicem
çok çok teşekkür ederimmZelibon cok tebrik ederim canimm ama cunartesiye kadar nasil dayanacaksin ben dayanamamistimbence hemen git acilde kan ver 1 saate hcg sonucun cikar ki bencede zaten hamilesin hatta cin takvimi hesabina bile bak derim
Ayy ne guzel bende oyle olmustu bebek gorunmemisti 10 gun sonra kalbiyle beraber gormustuk, allahm insallah saglikli hayirli bahti ve kendi guzel bir evlat verip omrunu uzun edip size bagislasin yavrucaklari....
A
Adetine kac gun vardi benim de 1 hafta var yapmamak icin kendimi zor tutuyorum :)
aminn canım..nekadar güzel dileklerde bulunmuşsun...inşallah ters giden birşey olmaz..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..seninde kuzucuğunu Allah bağışlasın..
Amin canim benim meleklerimiz onlar bizim tum cocuklar benm icin meleklerimiz onlar olmasa dunya yetiskinlerin gunahlarindan batar gider korunmaz be canim...
Amin inşallah canim beklemek çok zor ya hep aklımda hastalanma ihtimalini düşündükçe esinde bende çok kötü oluyoruzinşallah hayırlı haber alırız canım...Allah herkesin gönlüne göre versin..
insallahhhhhh..Tamam vericem:)
dün iki tane test yaptim dayanamayip...ama hamile olmadigim gözüküyor. Hala adet olmadim(((
Bi yanlislik olabilirmi, yoksa benim regl im mi gecikti ...cok kötü beklemek
Amin inşallah canim beklemek çok zor ya hep aklımda hastalanma ihtimalini düşündükçe esinde bende çok kötü oluyoruz
aslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diyeRabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
dua edin sizde nolur inşallah içimde bir melek vardır...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Hayırlı olsun canım umarım hamilesindir. bende adetim 3 gün geciktikten sonra idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı ve aynı gün beta hcg'ye baktırdım sonuç 376. Çok heyecanlıyım bende ultrasonda görmek için sabırsızlanıyorum. Allah bizlere bu mutluluğun devamını yaşatsın inşallah.
ayyy çok sevindim Newesta inşallah bende cumartesi günü hayır haber alırım...
nekadarlıkmış bebişin nezaman görcekmişsin keseyi..
ayyy çok sevindim Newesta inşallah bende cumartesi günü hayır haber alırım...
nekadarlıkmış bebişin nezaman görcekmişsin keseyi..
Bugun 11 gun oldu hala adet yokkesin git doktora inşallah sende hamilesindir canım..bir tanıdığımın arkadaşıda senin gibi olmuştu hatta kan testinde bile çıkmadı 2. aydan sonra belli olmuştu..