bunu yazdığıma inanamıyorum :))

Kızlar inşallah hepimiz beklediğimiz haberi alırız bende üç yıldır bekliyorum bu ay üçüncü catlatma iğneli oldum bende salı günü bekliyorum test yapmak icin hayırlısı bakalım:):)

Kızlar inşallah hepimiz beklediğimiz haberi alırız bende üç yıldır bekliyorum bu ay üçüncü catlatma iğneli oldum bende salı günü bekliyorum test yapmak icin hayırlısı bakalım:):)

inşallah hayırlı haber alırız canım...Allah herkesin gönlüne göre versin..

Zelibon cok tebrik ederim canimm ama cunartesiye kadar nasil dayanacaksin ben dayanamamistim bence hemen git acilde kan ver 1 saate hcg sonucun cikar ki bencede zaten hamilesin hatta cin takvimi hesabina bile bak derim
çok çok teşekkür ederimm canım ya inşallah hamileyimdir...eşim sabret diyor bende aceleye getirmiyorum ama çok zor dayanıyorum..1 gün kaldı zaten 10 aydır sabrediyorum ya 1 gün geçmez bana şimdi.....normalde 28 günde bir adet oluyorum bugün 32. gün..çokta geçmedi üstünden ama test silik 2 çizgi çıkınca heyecanlanıyorummm

Ayy ne guzel bende oyle olmustu bebek gorunmemisti 10 gun sonra kalbiyle beraber gormustuk, allahm insallah saglikli hayirli bahti ve kendi guzel bir evlat verip omrunu uzun edip size bagislasin yavrucaklari....

aminn canım..nekadar güzel dileklerde bulunmuşsun...inşallah ters giden birşey olmaz..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..seninde kuzucuğunu Allah bağışlasın..

A

Adetine kac gun vardi benim de 1 hafta var yapmamak icin kendimi zor tutuyorum :)

aslında geçen ay erken adet oldum..ama normalde 28 günde bir oluyorum..internette ovulasyon testi hesaplama yapmıştım orda birdahaki tahmini adet tarihim 26-27 haziran yazıyordu..bende ozaman yaptım..ama en son adetim 31 mayıstı..birkaç gün daha bekle bence..çok zor biliyorum ama bekle bence..inşallah sende hamilesindir...

aminn canım..nekadar güzel dileklerde bulunmuşsun...inşallah ters giden birşey olmaz..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..seninde kuzucuğunu Allah bağışlasın..

Amin canim benim meleklerimiz onlar bizim tum cocuklar benm icin meleklerimiz onlar olmasa dunya yetiskinlerin gunahlarindan batar gider korunmaz be canim...

dün iki tane test yaptim dayanamayip...ama hamile olmadigim gözüküyor. Hala adet olmadim (((
Bi yanlislik olabilirmi, yoksa benim regl im mi gecikti ...cok kötü beklemek

yanlışlık olabilirde olmayabilirde..kesin cevap doktorda istersen git bakalım adetin neden geciktiğini öğren..birde kendini çok şartlandırma...

Amin inşallah canim beklemek çok zor ya hep aklımda hastalanma ihtimalini düşündükçe esinde bende çok kötü oluyoruz

kesinlikle aynı fikirdeyim..çarşıdaydım dün bi ıslaklık hissettim nasıl korktum anlatamam hemen baktım çok şükür akıntıymış..

Hayırlı olsun canım umarım hamilesindir. bende adetim 3 gün geciktikten sonra idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı ve aynı gün beta hcg'ye baktırdım sonuç 376. Çok heyecanlıyım bende ultrasonda görmek için sabırsızlanıyorum. Allah bizlere bu mutluluğun devamını yaşatsın inşallah.

ayyy çok sevindim Newesta inşallah bende cumartesi günü hayır haber alırım...
nekadarlıkmış bebişin nezaman görcekmişsin keseyi..

ayyy çok sevindim Newesta inşallah bende cumartesi günü hayır haber alırım...
nekadarlıkmış bebişin nezaman görcekmişsin keseyi..

Canım ultrasonda ölçüm sonrası belli oluyor ne kadarlık olduğu sonuçta döllenmenîn ne zaman olduğu belli değil ancak sat a göre 5+3 Eşime söylemedim henüz sürpriz olucak en yakın zaman da gidip keseyide görücez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…