bunu yazdığıma inanamıyorum :))

Ra
kesinlikle aynı fikirdeyim..çarşıdaydım dün bi ıslaklık hissettim nasıl korktum anlatamam hemen baktım çok şükür akıntıymış..
Rabbim cumlemixin gönlüne göre versin zorbi süreç allah yardımcınız olsun bende sinir sitres mahvolmus durumda.

:nazar:
Canım ultrasonda ölçüm sonrası belli oluyor ne kadarlık olduğu sonuçta döllenmenîn ne zaman olduğu belli değil ancak sat a göre 5+3 ☺️ Eşime söylemedim henüz sürpriz olucak en yakın zaman da gidip keseyide görücez .

çok heyecanlı yaaaa.....Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı benim başıma :KK200:

Âmin canım darısı başına ☺️ bebîşlerimizi görüp kalp atışlarını da duysak süper olcak daha bi anlamlı olcak herşey

inşallah inşallah canım yaa....kalp atışını duyunca ailelere söylicez..Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..

yanlışlık olabilirde olmayabilirde..kesin cevap doktorda istersen git bakalım adetin neden geciktiğini öğren..birde kendini çok şartlandırma...

dün tekrar test aldimmmmm ve yaptim pozitif cikti iki Saat sonra doktorda terminim var. Doktorum hamilesin derse inanacagim, cok heycanlandim cok...

dün tekrar test aldimmmmm ve yaptim pozitif cikti iki Saat sonra doktorda terminim var. Doktorum hamilesin derse inanacagim, cok heycanlandim cok...

ahh canım çoooook sevindim yaa....inşallah hamilesimdir..bende yarın gidicem doktora inşallah bende hamileyimdir...:KK200::nazar:

Canım naptın gittiniz mi doktora ? Inşallah güzel haberler ile dön

gittik canım..34.77 çıktı doktor son adet tarihime göre daha fazla beklerdim dedi gebelik var ama çok küçük dedi pazaretesi tekrar kan testi yapacak inşallah deer yükselecek..

gittik canım..34.77 çıktı doktor son adet tarihime göre daha fazla beklerdim dedi gebelik var ama çok küçük dedi pazaretesi tekrar kan testi yapacak inşallah deer yükselecek..

Canım sat ne geç döllenme olabilir. Kaç günlük gecikmede çıktı bu değer ?

Canım sat ne geç döllenme olabilir. Kaç günlük gecikmede çıktı bu değer ?

son adet tarihim 31 mayıstaı ama normalde 5 haziranda falan olmam gerekiyordu..erken oldum yani..doktor bugün yine kan testi yapacak..100-200 olmasını beklerdim dedi...aslında moralim bozuldu..yine kimyasal gebelik mi acaba..

X