Rabbim cumlemixin gönlüne göre versin zorbi süreç allah yardımcınız olsun bende sinir sitres mahvolmus durumda.kesinlikle aynı fikirdeyim..çarşıdaydım dün bi ıslaklık hissettim nasıl korktum anlatamam hemen baktım çok şükür akıntıymış..
Ra
Rabbim cumlemixin gönlüne göre versin zorbi süreç allah yardımcınız olsun bende sinir sitres mahvolmus durumda.
Bugun 11 gun oldu hala adet yok
Sen nereye gideceksin canım kan tahlili için hastane olarak?
Canım ultrasonda ölçüm sonrası belli oluyor ne kadarlık olduğu sonuçta döllenmenîn ne zaman olduğu belli değil ancak sat a göre 5+3Eşime söylemedim henüz sürpriz olucak en yakın zaman da gidip keseyide görücez .
çok heyecanlı yaaaa.....Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah....darısı benim başıma
Âmin canım darısı başınabebîşlerimizi görüp kalp atışlarını da duysak süper olcak daha bi anlamlı olcak herşey
yanlışlık olabilirde olmayabilirde..kesin cevap doktorda istersen git bakalım adetin neden geciktiğini öğren..birde kendini çok şartlandırma...
dün tekrar test aldimmmmm ve yaptim pozitif cikti iki Saat sonra doktorda terminim var. Doktorum hamilesin derse inanacagim, cok heycanlandim cok...
ahh canım çoooook sevindim yaa....inşallah hamilesimdir..bende yarın gidicem doktora inşallah bende hamileyimdir...
Yok cnm hic olmazdidaha önceden böyle adet düzensizliğin oluyor muydu...
vakit kaybetme bence doktora git..
inşallah inşallah canım yaa....kalp atışını duyunca ailelere söylicez..Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin
Canım naptın gittiniz mi doktora ? Inşallah güzel haberler ile dön
gittik canım..34.77 çıktı doktor son adet tarihime göre daha fazla beklerdim dedi gebelik var ama çok küçük dedi pazaretesi tekrar kan testi yapacak inşallah deer yükselecek..
Canım sat ne geç döllenme olabilir. Kaç günlük gecikmede çıktı bu değer ?
zelibon canım satın ne gec döllenme olabılır
inşallah öyle olmuştur..gerçekten çok moralim bozuldu...bugün yine kan testi yapacak..