- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Emel akdelun
-
Zaten kendi görüşümu yazdım başkasının görüşünü değil. Bunun buraya yazılmasını doğru bulmuyorum insanlara bu kitleri üreten uzmanların firmaların yapmalarını söylemediği bie şeyin üstelik "kaninizi" damlatin denmesinin normal olduğunu düşünmüyorum ve burda yazan herkes gibi kendi görüşümü ! Yazıyorum.Sacma geliyor size ama yumurtlamadan 8 gun sonrasina kadar cikiyormus o sizin gorusunuz ayricA
Ne sacmaladin simdi sen komik miSonra ateş etrafında üç tur atarak dans mı ediyorsunuz?
Silikden daha acik isik tutunca t nin alti dolu gozukuyoCanım normalde de silik görmüşün zaten hamilesindir
Merhaba , daha evvel okumuştum burada boyle bir yöntem oldugunu gercekten şaşırtıcı , denemişssiniz hafif silik gorunuyor evet gebelik var gibi ki inş vardırSilikden daha acik isik tutunca t nin alti dolu gozukuyo
Yumurtlama gunu beraberlik oldu 14 gun oldu belli olurmu kaset testte
Tabiki de çıkar silikte olsa çıkar.. 10 gün icinde beta kande salgılanıyor zatenYumurtlama gunu beraberlik oldu 14 gun oldu belli olurmu kaset testte
Karistirdim benMerhaba , daha evvel okumuştum burada boyle bir yöntem oldugunu gercekten şaşırtıcı , denemişssiniz hafif silik gorunuyor evet gebelik var gibi ki inş vardırmerakımdan soruyorum 3 damla kan 3 damla ıdrar peş peşe mi damlattınız yoksa hepsını karıştırıp o karışımdan mı 3 damla damlattınız
Silik degilde golge gibi hayalet cizgi gozukuyoTabiki de çıkar silikte olsa çıkar.. 10 gün icinde beta kande salgılanıyor zaten
Resmi var mı ?Silik degilde golge gibi hayalet cizgi gozukuyo
Fotoda gozukmuyor kiResmi var mı ?
Siyah beyaz efektle bak bakalm görünür belkiFotoda gozukmuyor ki
TmSiyah beyaz efektle bak bakalm görünür belki
Test lerimi attim bakarmisiniz ona gore acile gidicemBu kadar uğraşmaktansa aile hekimliğinde kan vermek daha doğru olmaz miydiorda beklediğinde en azından kesin sonucu görüyorsun burda insanların tahmini. İns hayirlsyla gebesindir ama bence bugun aile hekimine gidip kan verin sonuca da telefondan bakarsınız barkod veriyorlar. 2-3 gibi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?