- 21 Eylül 2019
- 326
- 380
- 53
- 44
- Konu Sahibi Emel akdelun
-
8.miİlişkiden 11 gün sonra yapmaya başladığım testleri ekledim. Hepsi pozitif . Gördüğün gibi bal gibi de çıkıyor. Bu benim 8. Gebeliğim .
Bence hcg ile alakali bayan haklisin gebelik degildi ama bence gec dollenme falanda olabilir bilemezsiniz ki ovulasyon kullandinmi hamilelikten onceİlişkiden 11 gün sonra yapmaya başladığım testleri ekledim. Hepsi pozitif . Gördüğün gibi bal gibi de çıkıyor. Bu benim 8. Gebeliğim .
Cok uzuldum cnm benimde dusugum var anliyorum Allah kucaginda koysun sag salim dogsunBenim de sürekli düşüklerim oluyor maalesef . Test pozitif gördükten sonra sıkıntı stresli bekleyiş bitmiyor. Allah kalbimize göre versin inşallah .
Evet kullandım ovulasyon çift çizgi gördüm. Ovulasyon sonrası Tam 11. Gün beta hcg salgılanıyor ve o gün hem idrarda hem kanda çıkıyor. Daha önce günlerde yaptığımda ikisi de negatif çıkıyordu.Bence hcg ile alakali bayan haklisin gebelik degildi ama bence gec dollenme falanda olabilir bilemezsiniz ki ovulasyon kullandinmi hamilelikten once
Amin Allah razı olsun Rabbim kucağımızı doldursun inşallah selametleCok uzuldum cnm benimde dusugum var anliyorum Allah kucaginda koysun sag salim dogsun
Cnm simdi koyu ikenmi beraberlik olacak siliklesincemiEvet kullandım ovulasyon çift çizgi gördüm. Ovulasyon sonrası Tam 11. Gün beta hcg salgılanıyor ve o gün hem idrarda hem kanda çıkıyor. Daha önce günlerde yaptığımda ikisi de negatif çıkıyordu.
Bende sali gunu baslicamCnm simdi koyu ikenmi beraberlik olacak siliklesincemi
Cnm simdi koyu ikenmi beraberlik olacak siliklesincemi
Allahimin izniyle bisey olmas korkma dikkat et bebegine de kendinede cnm rizki varsa dogar buyurCanım sana şöyle Bilgi vereyim; çizgiler tam Koyu ise yumurtan o gün çatlayacak demektir. Benim çok deneme imkanım oldu malum. Şöyle söyleyeyim
Ovulasyondan önce ki gün ve hatta nasılsa olmaz sandığım daha önceki gün hamile kaldım. Ben ovulasyon gününde
Bir gün öncesinde
İki gün öncesinde
Ve ovulasyon oldu ertesi sabah lh testim negatif çıktığında (Yumurtlama ağrısından sonra 9 saat geçmişti) Bu günlerde gebelik oldu.
Önemli olan ilişkiden sonra en az 20 dakika ayağa kalkma sırtına bir yastık koy. Hatta ayaklarını biraz havada tutabilirsin.
Benim gebeliklerim genelde 4-5aylıkken ölüyor
Sana cinsiyet bilgilerini de vereyim ovulasyon öncesi günlerde kız sonrası günde erkek bebekler oldu. Bu defa öncesi ve çatlama günü çalıştık bakalım kısmet . Düşük olmasa Koronadan korkuyorum .
İlk senden duyuyorum.Kizlar gebelik testine 3 damla idrar 3 damla kan karistirip damlatiyorlarmis duyan varmi yada tecrubesi olan
Tsk ederim cnm bilgi verdigin icinCanım sana şöyle Bilgi vereyim; çizgiler tam Koyu ise yumurtan o gün çatlayacak demektir. Benim çok deneme imkanım oldu malum. Şöyle söyleyeyim
Ovulasyondan önce ki gün ve hatta nasılsa olmaz sandığım daha önceki gün hamile kaldım. Ben ovulasyon gününde
Bir gün öncesinde
İki gün öncesinde
Ve ovulasyon oldu ertesi sabah lh testim negatif çıktığında (Yumurtlama ağrısından sonra 9 saat geçmişti) Bu günlerde gebelik oldu.
Önemli olan ilişkiden sonra en az 20 dakika ayağa kalkma sırtına bir yastık koy. Hatta ayaklarını biraz havada tutabilirsin.
Benim gebeliklerim genelde 4-5aylıkken ölüyor
Sana cinsiyet bilgilerini de vereyim ovulasyon öncesi günlerde kız sonrası günde erkek bebekler oldu. Bu defa öncesi ve çatlama günü çalıştık bakalım kısmet . Düşük olmasa Koronadan korkuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?