Bunu da yaptm kendime inanamiyorum

Benim de sürekli düşüklerim oluyor maalesef . Test pozitif gördükten sonra sıkıntı stresli bekleyiş bitmiyor. Allah kalbimize göre versin inşallah .

İlişkiden 11 gün sonra yapmaya başladığım testleri ekledim. Hepsi pozitif . Gördüğün gibi bal gibi de çıkıyor. Bu benim 8. Gebeliğim .
Bence hcg ile alakali bayan haklisin gebelik degildi ama bence gec dollenme falanda olabilir bilemezsiniz ki ovulasyon kullandinmi hamilelikten once

Bence hcg ile alakali bayan haklisin gebelik degildi ama bence gec dollenme falanda olabilir bilemezsiniz ki ovulasyon kullandinmi hamilelikten once
Evet kullandım ovulasyon çift çizgi gördüm. Ovulasyon sonrası Tam 11. Gün beta hcg salgılanıyor ve o gün hem idrarda hem kanda çıkıyor. Daha önce günlerde yaptığımda ikisi de negatif çıkıyordu.

Cnm simdi koyu ikenmi beraberlik olacak siliklesincemi

Canım sana şöyle Bilgi vereyim; çizgiler tam Koyu ise yumurtan o gün çatlayacak demektir. Benim çok deneme imkanım oldu malum. Şöyle söyleyeyim
Ovulasyondan önce ki gün ve hatta nasılsa olmaz sandığım daha önceki gün hamile kaldım. Ben ovulasyon gününde
Bir gün öncesinde
İki gün öncesinde
Ve ovulasyon oldu ertesi sabah lh testim negatif çıktığında (Yumurtlama ağrısından sonra 9 saat geçmişti) Bu günlerde gebelik oldu.
Önemli olan ilişkiden sonra en az 20 dakika ayağa kalkma sırtına bir yastık koy. Hatta ayaklarını biraz havada tutabilirsin.
Benim gebeliklerim genelde 4-5aylıkken ölüyor
Sana cinsiyet bilgilerini de vereyim ovulasyon öncesi günlerde kız sonrası günde erkek bebekler oldu. Bu defa öncesi ve çatlama günü çalıştık bakalım kısmet . Düşük olmasa Koronadan korkuyorum .

İnternetten bol bol test al zamanla öğreniyorsun. Test yapmazsan günlerini bilemezsin. Benim bazen 10 bazen 12 bazen de 14. Gün çatlıyor biraz ağrısı oluyor takip edersem anlıyorum çatladığını. 12-18 saat yumurta hücresi yaşıyor. Gebelik oluşmazsa adet oluyorsun malum.

Allahimin izniyle bisey olmas korkma dikkat et bebegine de kendinede cnm rizki varsa dogar buyur

Tsk ederim cnm bilgi verdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…