- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Emel akdelun
Umarım hamilesinizdirParmagimin kani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım hamilesinizdirParmagimin kani![]()
Yukledim cnm bakin biİnternetten gir ordan yükle bende merak ettim
Kesmiyosun ya parmagi sıkıp igne batiriyosun kaynanamin seker olcme ignesi ni batirdim benUmarım hamilesinizdir![]()
kendinizi kesmeyim bi daha
![]()
Babamın o kadar çok şekerini ölçtüm ki ordan biliyorum minicik kan çıkıyor, 3 damla kan çıkarana kadar kaç kez deldiniz parmağınızı yazık canınıza. Onu yapana kadar kan verseydiniz sonuç daha garanti olurdu hem.Kesmiyosun ya parmagi sıkıp igne batiriyosun kaynanamin seker olcme ignesi ni batirdim ben
Insallah tsk edermBabamın o kadar çok şekerini ölçtüm ki ordan biliyorum minicik kan çıkıyor, 3 damla kan çıkarana kadar kaç kez deldiniz parmağınızı yazık canınıza. Onu yapana kadar kan verseydiniz sonuç daha garanti olurdu hem.İnşallah hamilesinizdir
![]()
Cikan varmis googlede yaz gebelik testine kan damlatmak diye altlarda kadinlar kulubu cikiyo bak oralardanBen çok merak ettim cidden bu konuyu acaba gerçekten çıkyormu
Anladım canım kesmediğini biliyorum zaten iki damla kan için iğne ile yapmışındır diye tahmin ettim. Ama yine de yapma bence böyle şeylerKesmiyosun ya parmagi sıkıp igne batiriyosun kaynanamin seker olcme ignesi ni batirdim ben
Merak iste digerleri idrar testlwrim cok silik cikiyodu bende yapim dedimAnladım canım kesmediğini biliyorum zaten iki damla kan için iğne ile yapmışındır diye tahmin ettim. Ama yine de yapma bence böyle şeyler
Anladım canım. Evet testte silik çizgi gözüküyor. Bide normal idrarla yaptığın varsa atar mısın. Bat ne zamandıMerak iste digerleri idrar testlwrim cok silik cikiyodu bende yapim dedim
Gunumun gecmesini bekliyrm bosuna cikadabilir uzulmek yerine bekliyorum doktorum gunun gecerse geldedi cok yeni olmali golge gibi git gide daha da belirgilesen cizgi goruyorum yaptigim an takip ettim dogru cikarsa bence cogu insan sacma demeyip yapar bunu bana da sacma gelmedi neden gelsinVarsa zaten idrar testinede de (kan damlatmadan) çıkar. Kan tahlilinde de.. Bunu neden yaptığınızı anlamadım. Yazık canınıza.. Önceki testleril silik çıktı yazmışsınız demek ki var gidip kan tahlili yaptırmak için beklemenizin nedenini anlamadm..![]()
Sacma geliyor size ama yumurtlamadan 8 gun sonrasina kadar cikiyormus o sizin gorusunuz ayricAYanı çok saçma buluyorum açıkçası buraya da yazılmamali diye düşünüyorum. Adi üstünde idrar testi ya.
Canım normalde de silik görmüşün zaten hamilesindirYarin bat yuklenmiyo ya burdan
E varsa zaten çıkıyor.. Adetne kaç gün var ? 1 gün varsa idrarda yine cıkıyor..Gunumun gecmesini bekliyrm bosuna cikadabilir uzulmek yerine bekliyorum doktorum gunun gecerse geldedi cok yeni olmali golge gibi git gide daha da belirgilesen cizgi goruyorum yaptigim an takip ettim dogru cikarsa bence cogu insan sacma demeyip yapar bunu bana da sacma gelmedi neden gelsin