- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
- Konu Sahibi Emel akdelun
-
Saglik ocagindan mi veriyolar barkodu cnmBu kadar uğraşmaktansa aile hekimliğinde kan vermek daha doğru olmaz miydiorda beklediğinde en azından kesin sonucu görüyorsun burda insanların tahmini. İns hayirlsyla gebesindir ama bence bugun aile hekimine gidip kan verin sonuca da telefondan bakarsınız barkod veriyorlar. 2-3 gibi çıkar.
Cnim ben göremedim testte de benim de testte cikmamisti galiba hemşireye soyle internetten bakcam diye kan verirken o sana numara vercek bir de internet sitesinin adını sor sonucuna burda bkarz.Saglik ocagindan mi veriyolar barkodu cnm
Ya soyledim de birsey vermedi sonuc bugun cikarsa seni ararim dediCnim ben göremedim testte de benim de testte cikmamisti galiba hemşireye soyle internetten bakcam diye kan verirken o sana numara vercek bir de internet sitesinin adını sor sonucuna burda bkarz.
aradı mı ebeGozle goruluyo fotoda cikmiyor
Yok ya aramadi ebe yoktu doktor ariycakti ebeyi de ariyorum ulasilmiyo izinli galibaaradı mı ebe
10 gunu gecti bugun adet gunumKan testi ve idrar testi 10. Günden sonra pozitif çıkıyor boşuna yapmayın böyle şeyler.
10 gunu gecti bugun adet gunum
10 günü geçtiyse zaten çok net çıkması gerekir testte.10 gunu gecti bugun adet gunum
Birliktelikten 10 gun sonrami adetten 10 gun sonrami Allah askina 10 gunluk gebelik cikarmi idrar testte en az 17 gun olmasi gerekir bence10 günü geçtiyse zaten çok net çıkması gerekir testte.
Ben adetiniz 10 gün geçti sandım siz 10 gün geçti yazınca. En az 12 13 gün sonra testte çıkıyor yumurtlamadan.Birliktelikten 10 gun sonrami adetten 10 gun sonrami Allah askina 10 gunluk gebelik cikarmi idrar testte en az 17 gun olmasi gerekir bence
Birliktelikten 10 gun sonrami adetten 10 gun sonrami Allah askina 10 gunluk gebelik cikarmi idrar testte en az 17 gun olmasi gerekir bence
Kan testim negatifBen adetiniz 10 gün geçti sandım siz 10 gün geçti yazınca. En az 12 13 gün sonra testte çıkıyor yumurtlamadan.
Kan testinde negatif 0.2Bende burda duymuştum gebelik varsa daha erken belli oluyormuş. Testinizin sonucu ne çıktı
Canim gebe degilim kan negatif 0.2Canım normalde de silik görmüşün zaten hamilesindir
Üzüldüm canım umarım bi dahaki sefere olurCanim gebe degilim kan negatif 0.2
Birliktelikten 10 gun sonrami adetten 10 gun sonrami Allah askina 10 gunluk gebelik cikarmi idrar testte en az 17 gun olmasi gerekir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?