Bunu aşabilen var mı ?

kaldi2sene

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
979
1.134
37
27 yaşındayım evliyim
Annem kendimi bildim bileli hep uzak oldu bana.. sevgisini hissedemedim hiç çocukluğumda..
Sırtimi soğuk betonlara koyardim hasta olayım da ilgi göstersin bana diye.. babam despot bi adamdı hiç korumadi beni ona karşı. . Hep erkek kardeşimdi onun dünyası. .
Erkek kardeşim le aram iyu olursa Guler di yüzüme. . En zor zamanlarımda bile acımasız oldu hep babami doldurdu üstüme saldı. . Hayatımmm der çıkardı ben dayak yerken..
Neyse ben bu yaşıma geldim annem ben evlenince birden anne olduğunu hatırladı. . Ama o kadar yapmacık ki davranışları. . Samimiyetle olmadığı o derece belliki..
Biz esimle dogudayiz terör bölgesi..
Annemde bugün aramış beni.. teyzemin kiiznin dedikodusunu yapmak için. . Bana diyor ki dugunde mini etek giymis cok kisaydi bilmem ne.. Dedim anne bikere sanane. Anası var babası var. Ikincisi biz canimizla uğraşıyoruz burada. Esim surekli gorevde sen ne diyorsun. . Böyle şeyler için beni arama dedim.. kapattım. .
Sorun şu : ben annemden dolayi hala yaralı hissediyorum kendimi. Onu affedemiyorum.. İnanın şansım olsa başka bi kadının kızı olmak isterdim. . Kendimi de afdedemiyorum ona iyi davranınca kendime kızıyorum içten içe. .
Kotu davranınca da vicdan azabı duyuyorum bu defa..
Bu cendereden nasıl çıkarım ben ..
Kendimi affetmek istiyorum artık. .
Eşim bunları asla bilmiyor..

Ben babama karsi senin annene karsi hissettiklerini hissediyordum ama galiba astim. Daha kotusunu gordum çünkü esimin babasi iğrenç bir insan onunla kiyaslayinca kendi babami sevdim azicik birde ben evlendikten sonra degisti babam daha bir baba gibi olmaya basladi. Insallah sende asarsin, insanin en yakinini sevmemesi cok aci

Once anneler sessizce dinlenir terslenmez.bu biiiiiiir
Onu dinlersin onun da bi havasini alirsin .
Sonra sende derdini anlatirsin olur biter ikiiiiiiiiiii.
Anne o anne terslenmez kizilmaz laf soylenmez .

yanılmıyorsam eşinizle problem yaşamıştınız ve anneniz destek olmuştu.
allah yokluğunu göstermesin zaten uzaktasınız, kırgınlığınız da haklıda olsanız
bugün var yarın yok, geçmişi unutmaya çalışın bence

Kucukken sizin kadar siddetli olmasada benzer duygular besliyodum anneme. Sonra ergenlik bitince kafama dank eder gibi dedimki, o ne yaparsa yapsin ben evlatlik gorevimi en iyi sekilde yapiyim da, o annelik gorevini yapmiyosa yapmasin. Ben kendimi duzelttim, sorun ortadan kalkti. Meger ben ters davrandigim icin oyle zannediyomusum annem normalmis. simdi cok iyiyiz

Aynen öyle .. çok zor..
Ne yapsam olmuyor sanki.. Kendimi sorumlu tutuyorum biliyorum hiçbi suçum yok ama sevilecek bi cocuk olsan severdi seni diyorum bazen.. çok çok zor. .
Kıyas yaparak belki ona karşı olan öfkem azalabilir doğru diyorsun ..

Evet orası öyle
Nasıl bir kadın sa çözemedim gittiben tehlike ye girince de civcivini kedi kapmış tavuk moduna giriyor hemen

Evet orası öyle
Nasıl bir kadın sa çözemedim gittiben tehlike ye girince de civcivini kedi kapmış tavuk moduna giriyor hemen
ben de babamla çok sorun yaşadım, 15 yıldır sorunumuz yok ama içimden çıkmıyor
unutmaya çalışıyorum ,sürekli babamı affediyorum diyorum.
hastalansa üzülüyorum, benim başıma bi iş gelse ilk o koşuyor.
yani et tırnaktan ayrılmıyor işte.
hep yanında değil sene de kaç gün görebiliyoruz ki onları, hala hayattalarken keyifli vakit geçirelim derim
bak iyi yönleri de var hep bunları düşün

Bende o şekilde hasta filan olunca çok üzülüyorum. Keske bu şekilde olmasa idi..
Haklısın galiba .. unutmaya çalışmak en doğrusu sonuçta bu yasa getirdi iyi kötü meslek sahibi olmama yardım etti..
Iyi yönleri düşünmek en doğrusu galiba..

anne eksıklıgı zor bırsey yıne de arayınca kırmayın ama çok yakın olmak zorunda degılsınız ve bunu bı eksıklık olarak görmeyın artık daha huwzurlu yasarsınız

Evet orası öyle

Demekki normal zamanda sevgisini gosteremiyor. Önemli olan kotu zamaninizda ysninizda olması değil mi

Maalesef hiç kimse anne ve babasını seçme Hakkı'na sahip değil.onlarda ailelerinden ne görüyorlarsa onu uyguluyorlar.Neyseki biz yeni nesil insanları çok bilinçliyiz.Boşver geçmişle yaşanmaz.o günleri düşünmek sadece acı verir,psikolojini bozar.hafıza silme oyunu yap ve anneni olduğu gibi kabul et.Allah için ona iyi davran.

Şimdi bırbırınızden uzaktasınız..

Yarına cıkacagımız belli değil,kalp kırmaya gerek yok geçmişle ilgili kin tutup..

Kaybedince kıymetını anlarsın birgun..

Sevilecek bir cicuk olsam severlerdi cok yanlis bir bakis acisi.

Ben de cogu konuda senin gibi dusunuyorum.

Ne annemden ne babamdan guldu yuzum.

Anne oldum.
Cocuklarima bakiyorum ve bir anne baba nasil cocuguna karsi kotu olur diyorum.

Benim annem aglayarak duygu somurusuyle babami tehdit unsuru olarak kullandi hep bizi. Hala da devam ediyor.
Senede bir kez iki gun goruyorum en fazla.

Zaten onun da beni gorme gibi bir derdi yok. Sen suclu degilsin. Asmaya calis. Bizler kotu anne baba olmayalim yeter. Bir nesil mahvolduk. Bundan sonrasi guzel olsun.

Evet orası öyle
Klasik anne işte. Kim bilir kimler ona öyle davrandı da doğruyu o sandı. Arkadasin dediği gibi yokluğunu artması allah.kotu davranmaya. Biraz ağlayin burda kötüyüm felan gibi.sizi güçlü görünce sanıyor ki her şey yolunda

Çok zor bir durum içindesiniz
Yasamayan gerçekten anlamaz tersledigin için sana kızar ayıplar belki ama gerçekten bu durum çok zor
Bi anne var ama onun sevgisi ilgisi yok hatta bazen düşmanlığı var ve sen gerçek bir samimiyet hissetsen belki onu affedeceksin belki bunu bekliyorsun
Keşke olse diyen de duydum.bi insan kolay kolay ana babasına olse diyebilir mi?işte o kadar zor

Ama annen açısından bakacak olursak mesela beim annem geçmişi yüzünden psikolojisi bozuk olduğu için böyleydi belki seninkinin de bir sebebi vardır
Kizamayacagin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…