- 18 Haziran 2015
- 979
- 1.134
- 37
-
- Konu Sahibi kaldi2sene
Aynen öyle .. çok zor..Ben babama karsi senin annene karsi hissettiklerini hissediyordum ama galiba astim. Daha kotusunu gordum çünkü esimin babasi iğrenç bir insan onunla kiyaslayinca kendi babami sevdim azicik birde ben evlendikten sonra degisti babam daha bir baba gibi olmaya basladi. Insallah sende asarsin, insanin en yakinini sevmemesi cok aci
Evet orası öyleyanılmıyorsam eşinizle problem yaşamıştınız ve anneniz destek olmuştu.
allah yokluğunu göstermesin zaten uzaktasınız, kırgınlığınız da haklıda olsanız
bugün var yarın yok, geçmişi unutmaya çalışın bence
ben de babamla çok sorun yaşadım, 15 yıldır sorunumuz yok ama içimden çıkmıyorEvet orası öyle
Nasıl bir kadın sa çözemedim gittiben tehlike ye girince de civcivini kedi kapmış tavuk moduna giriyor hemen
Bende o şekilde hasta filan olunca çok üzülüyorum. Keske bu şekilde olmasa idi..ben de babamla çok sorun yaşadım, 15 yıldır sorunumuz yok ama içimden çıkmıyor
unutmaya çalışıyorum ,sürekli babamı affediyorum diyorum.
hastalansa üzülüyorum, benim başıma bi iş gelse ilk o koşuyor.
yani et tırnaktan ayrılmıyor işte.
hep yanında değil sene de kaç gün görebiliyoruz ki onları, hala hayattalarken keyifli vakit geçirelim derim
bak iyi yönleri de var hep bunları düşün
Evet orası öyle
Nasıl bir kadın sa çözemedim gittiben tehlike ye girince de civcivini kedi kapmış tavuk moduna giriyor hemen
Klasik anne işte. Kim bilir kimler ona öyle davrandı da doğruyu o sandı. Arkadasin dediği gibi yokluğunu artması allah.kotu davranmaya. Biraz ağlayin burda kötüyüm felan gibi.sizi güçlü görünce sanıyor ki her şey yolundaEvet orası öyle