• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bunları kargo parasına hediye edeceğim

istanbul2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
112
0
96
İstanbul
Bu oyuncakları ihtiyacı olan birine vermeniz için kargo parası sizden olmak koşuluyla yolluyorum.

$SAM_1108.jpg $SAM_1117 (1).jpg $SAM_1118.jpg $SAM_1121.jpg $SAM_1122.jpg $SAM_1127.jpg

Oyuncakları buradan aldım. Tam bir hayal kırıklığı oldu, hiçbirinin CE'si yok, çocukların kullanımına uygun değiller. Bu nedenle de hediye etmekten de vazgeçtim. Torunuma kullanmak istemediğim bu şeyleri götürüp çöpe atacağım. Yazık oldu parama. Herkes sizin gibi değilmiş, bunu bir kez daha anladım. İyi günler.

Oyuncakları buradan aldım. Tam bir hayal kırıklığı oldu, hiçbirinin CE'si yok, çocukların kullanımına uygun değiller. Bu nedenle de hediye etmekten de vazgeçtim. Torunuma kullanmak istemediğim bu şeyleri götürüp çöpe atacağım. Yazık oldu parama. Herkes sizin gibi değilmiş, bunu bir kez daha anladım. İyi günler.

:( belki ce belgeleri olmadığını bilmiyordur satan arkadaş... sonuçta onunda kendi çocuğu oynamış olduğundan...
aslında bizlerde dikkat ettik ama çocuk biraz büyüdüğünde elinizden gelmeyen nedenlerle bazı oyuncaklara göz yumuyorsunuz mecburen. ama sizin torun daha ufak bilmediğinden herşeyi ağzına götüreceğinden önemli ! her oyuncağı eline veremezsiniz.
iltifatınız içinde teşekkür ederim. bu arada üzülmeyin sağlık olsun gerisi boş :)

Keşke bende size satış yapmasaydım diyorum şimdi,tüm bunların hepsine sadece 20tl verdiniz.Oradaki dişlikler sadece 30tl yapıyor.Ne bekliyordunuz fiyatlarına bakıpta aldınız.Ben ederine göre fiyat yazmıştım.çok cuzi fiyatlar.Şu an bende tam şok içindeyim.Burada onca satışımız alışımız oldu beşıma ilk defa böyle birşey geliyor.Olacağı varmış diyelim.Sizede iyi günler hanımefendi...

Teratori kullanıcısına cevap. Hani biraz ele alınacak gibi olsaydı gene iyiydi. İltifat falan da etmiyorum size, gerçeği söylüyorum. Aslında bugünkü hayal kırıklığımda sizin de payınız var:) o kadar güzel ürünler satınca ben de burada hep böyle TEMİZ, güzel, az kullanılmış kaliteli ürünler satılıyor sandım.

Son düzenleme:
Keşke bende size satış yapmasaydım diyorum şimdi,tüm bunların hepsine sadece 20tl verdiniz.Oradaki dişlikler sadece 30tl yapıyor.Ne bekliyordunuz fiyatlarına bakıpta aldınız.Ben ederine göre fiyat yazmıştım.çok cuzi fiyatlar.Şu an bende tam şok içindeyim.Burada onca satışımız alışımız oldu beşıma ilk defa böyle birşey geliyor.Olacağı varmış diyelim.Sizede iyi günler hanımefendi...

Evet haklısınız, neyin alınıp neyin alınmayacağını düşünüp sorularıma tam yanıt alınca almalıydım. Neyse olan oldu.

Keşke beğenmediğinizi ilk önce bana belirtseydiniz hemen geri alırdım.Bu yaptığınız hiç hoş bir davranış değil.

Banamı yazdınız pardon ama nereye?telefonumamı,mailimemi,özel mesaj kutumamı?Ben göremedim nedense!Konuyu kapatmak içinmi açtınız?

Akadaslar bazen beklentilerimiz farklı oluyor bu asiri lüks düşündüğümüzden degil iki arkadasımı da kastdetmiyorum mesala bende de samsundaki corumdaki ve anakucagini aldığım arkadaslarımın urunleri cok ama cok güzeldi bir arkadastan aldığım elbise tulum ikilisi sanki yeni gibiydi ama bir başka arkadasımdan aldığım ise ister istemez beklentime uymadı hayal kırıklığına uğradım diyebilirim ama belki ilk ürünlerim de öyle olsaydı o bana cok iyi görünecekti yani bu biraz bizim beklentimiz galiba açıkça söylüyorum o disliklere direk talip olacaktım hala da talibim çünkü su an kızımın dişleri çıkıyor ve biz de CEO belgesi mı gördük zamanında bence helâllesin su 3 günlük dünyada kimsenin hakkı kimsede kalmasın bu arada hediye konusunda ciddiyseniz talibim

kendi torununuz için uygun bulmadığınız ve beş para etmez dediğiniz bir şeyi kimseyede vermeyin bence.sizinki ne kadar çocuksa ve güzel şeyleri hakediyorsa başkalarınınkide çocuk.ürünü satan arkadaş geri almaya haırım diyor keşke konu açmadan meseleyi direk onunla halletseydiniz.

Akadaslar bazen beklentilerimiz farklı oluyor bu asiri lüks düşündüğümüzden degil iki arkadasımı da kastdetmiyorum mesala bende de samsundaki corumdaki ve anakucagini aldığım arkadaslarımın urunleri cok ama cok güzeldi bir arkadastan aldığım elbise tulum ikilisi sanki yeni gibiydi ama bir başka arkadasımdan aldığım ise ister istemez beklentime uymadı hayal kırıklığına uğradım diyebilirim ama belki ilk ürünlerim de öyle olsaydı o bana cok iyi görünecekti yani bu biraz bizim beklentimiz galiba açıkça söylüyorum o disliklere direk talip olacaktım hala da talibim çünkü su an kızımın dişleri çıkıyor ve biz de CEO belgesi mı gördük zamanında bence helâllesin su 3 günlük dünyada kimsenin hakkı kimsede kalmasın bu arada hediye konusunda ciddiyseniz talibim

Haklısınız ben de yaşadığım hayal kırıklığını belirttim. Konunun sahibini de kırmak istemezdim. O sattı ben aldım.

Merhaba,
Oyuncaklar geldi, teşekkür ederim ama tam bir hayal kırıklığı içindeyim:) İyi günler.
demiştim sadece.
Sizce sakıncası yoksa tabii ki pazartesi günü PTT kargo ile adresinize gönderirim. Bana mail atıp iletişim bilgilerinizi yazın lütfen. İyi günler. serpilezer@gmail.com

Çöpe atacağınız şeyleri başka çocuklara layık görmeniz ilginç.

Son düzenleme:
Çöpe atacağınız şeyleri başka çocuklara layık görmeniz ilginç.

"çocukların kullanımına uygun değiller. Bu nedenle de hediye etmekten de vazgeçtim"

arkadaşım zaten bu şekilde yazmış kimse kimseyi itham etmesin bence daha fazla. alanla satanın beklentileri farklıymış diyelim. aralarında sorunsuzca helalleşsinler konu kapansın, uzatmanın bir faydası yoktur.

Mesajın içeriği sonradan değişmiş
Elbette uzatmanın faydası yok.
Arkadaşın ilk yazdığına yazmıştım bende.
İyi günler.

bence oyuncaklar çok güzel gözüküyorlar,bu oyuncakları bulamayan ihtiyaç sahipleri o kadar çok ki,fikrinizi değiştirmenize gerek yok konu başlığındaki gibi bir ihtiyaç sahibine hediye etme düşüncenizde çok isabetli ,şimdiden hediye sahibine hayırlı olsun ,sevgiler.

Oyuncakları satarken ce belgeli yada sıfır gibi falan diye vermedim zaten.Evet kızlarım bunlarla epey oynadılar,ona görede fiyat belirttim.Arkadaş buradaki başlığıma oyuncaklarını aldığını hayal kırıklığı yaşadığını yazmış,hemen ardından bu başlığı açmış.Ben girip baktığımda bu başlık çoktan açılmıştı ve gerçekten çok üzüldüm.Keşke bu yazdıklarını benim özelime yazsaydı ilk önce.20 lira için bunu hak ettiğimi düşünmüyorum.Keşke hiç göndermeseydim.Ayrıca hediye edeceksiniz madem size sattığım oyun halısınıda hediye gönderin de yazdıklarınıza değsin.

Back