- Konu Sahibi istanbul2013
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyuncakları buradan aldım. Tam bir hayal kırıklığı oldu, hiçbirinin CE'si yok, çocukların kullanımına uygun değiller. Bu nedenle de hediye etmekten de vazgeçtim. Torunuma kullanmak istemediğim bu şeyleri götürüp çöpe atacağım. Yazık oldu parama. Herkes sizin gibi değilmiş, bunu bir kez daha anladım. İyi günler.
Keşke bende size satış yapmasaydım diyorum şimdi,tüm bunların hepsine sadece 20tl verdiniz.Oradaki dişlikler sadece 30tl yapıyor.Ne bekliyordunuz fiyatlarına bakıpta aldınız.Ben ederine göre fiyat yazmıştım.çok cuzi fiyatlar.Şu an bende tam şok içindeyim.Burada onca satışımız alışımız oldu beşıma ilk defa böyle birşey geliyor.Olacağı varmış diyelim.Sizede iyi günler hanımefendi...
Keşke beğenmediğinizi ilk önce bana belirtseydiniz hemen geri alırdım.Bu yaptığınız hiç hoş bir davranış değil.
Bu oyuncakları ihtiyacı olan birine vermeniz için kargo parası sizden olmak koşuluyla yolluyorum.
Eki Görüntüle 808484 Eki Görüntüle 808485 Eki Görüntüle 808486 Eki Görüntüle 808487 Eki Görüntüle 808488 Eki Görüntüle 808489
Akadaslar bazen beklentilerimiz farklı oluyor bu asiri lüks düşündüğümüzden degil iki arkadasımı da kastdetmiyorum mesala bende de samsundaki corumdaki ve anakucagini aldığım arkadaslarımın urunleri cok ama cok güzeldi bir arkadastan aldığım elbise tulum ikilisi sanki yeni gibiydi ama bir başka arkadasımdan aldığım ise ister istemez beklentime uymadı hayal kırıklığına uğradım diyebilirim ama belki ilk ürünlerim de öyle olsaydı o bana cok iyi görünecekti yani bu biraz bizim beklentimiz galiba açıkça söylüyorum o disliklere direk talip olacaktım hala da talibim çünkü su an kızımın dişleri çıkıyor ve biz de CEO belgesi mı gördük zamanında bence helâllesin su 3 günlük dünyada kimsenin hakkı kimsede kalmasın bu arada hediye konusunda ciddiyseniz talibim
Oyuncakları buradan aldım. Tam bir hayal kırıklığı oldu, hiçbirinin CE'si yok, çocukların kullanımına uygun değiller. Bu nedenle de hediye etmekten de vazgeçtim. Torunuma kullanmak istemediğim bu şeyleri götürüp çöpe atacağım. Yazık oldu parama. Herkes sizin gibi değilmiş, bunu bir kez daha anladım. İyi günler.
Çöpe atacağınız şeyleri başka çocuklara layık görmeniz ilginç.
Çöpe atacağınız şeyleri başka çocuklara layık görmeniz ilginç.
bu oyuncakları ihtiyacı olan birine vermeniz için kargo parası sizden olmak koşuluyla yolluyorum.
Eki Görüntüle 808484 Eki Görüntüle 808485 Eki Görüntüle 808486 Eki Görüntüle 808487 Eki Görüntüle 808488 Eki Görüntüle 808489