Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Çok sevdiğim bir ablamın bu tarz bir arkadaşı vardı. Bir gün cuma gecesi o abla bizde kalacaktı ertesi günde onun yazlık bir yerdeki evine gidecektik haftasonu için ben,öz ablam ve bu sevdiğim abla. O arkadaşıyla ne yüz yüze gelmişliğimiz var ne bir görüşmüşlüğümüz. Anca fotolardan ismen biliyoruz.
Otururken aradı bizimkini, planı öğrenince “İyi bende geleyim” dedi direkt.
Ev zaten 1+1, kaldı ki sen hiç tanımadığın insanın evine nasıl yatıya gelmek istersin yahu insan akrabasının evinde rahat edemez!
O arkadaş bize bu teklifi iletince biz ablamla şok olup birbirimize baktık, ablam ne evine ne de planımıza onu kabul etmedi.
Diğer ablada sonraki haftasonu ayıp olmasın diye onunla dışarı çıkmışlar, gittikleri yerde servis biraz aksamış eğlence programı iptal olmuş vs. diye o kadın “Bu akşam hiç eğlenemedim.” diyip hesabı bizimkine kitlemiş…Ve gittikleri yerde pahalı bir mekanmış…. Böylelerinden her yerde var, onlar sayesinde gözümüz açılıyor.

Kusura bakmayinda suc sizin,musait degiliz deyip goturmeyecektin kendonizle beraber,ne munasebet

Siz fiyat belirleyip hesapladım şu kadar diyip tekrar msj atin
Bence bu kadar yapmaya da gerek yok sonuçta kız çok hatalı yüzsüz evet ama hayır diyen insanın kafasina silah da dayamadi sonucta. Konu sahibi taviz verdigi icin böyle oldu. Zaten mesele bence parayı almak değil ders vermek. Dersini de almıştır diye umuyorum. Ha ben olsam bu laflari duydugum an hesaba parayı atardim ama. Gerçi ben olsam zaten kendimi o duruma düşürmezdim. Aman ne bileyim ama para para diye üstüne gitmekte bence küçük düşürücü.

Size katılıyorum atan zaten atardı ben IBAN demeden bile gelir o lafların üzerine ister yatırdı.BEnden uzak olsun artık hiç bir şey istemiyorum.

Bazı şeyleri yaşamadan öğrenimiyoruz. Hayır demeyi bilmeyen bir insansanız bu olay vesilesiyle hayır demeyi öğrenmiş oldunuz. Ben önüme çıkanları bir nevi rehber gibi düşünür dersimi alır yoluma devam ederim.

Ben sizi suçu buldum baştan Ret edeceksiniz , hafta sonu iş arkadaşım benle işi olmaz siz özel hayatınızla ve işhayatınızı karıştırmışsın ,kızın da aile terbiyesi yok ,asalet zaten yokmuş kız çingeneymiş

Bunu para icin yapmazdim. Konu sahibi ders aldiysa, bunu ona yasatanda ders almali madem takilmis milletin peşine ödesin masrafları kimseyi salak yerine koymasin diye yapardim

O nasıl bi insan yahu... Ailece gidilen bi tatile salça olmak nasıl bi arsızlık...
Konu sahibi ısrarla ödemeyi alın ve sadaka niyetine bağış yapın Ay ben sinir oldum bu kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…