Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Sabah geldim valla gayet şık giyinmiş saçlar güzel yapılmış .Ben kendimi burada yerken takan yok.
Hakkediyorum ben bunları valla.
parada istemiyorum ben hayır demeyi öğrendim çok güzel ders oldu artık yanıma yanaşmaya cesarette edemez kurtulduğuma bakarım.

Hiçbir tepki, değişim vs yok mu kadında? İban atınca ne dedi? Bu kadın hiç konuşmuyor mu?

Verdiğiniz tepki onu tatil yerinde bırakmanız ona da ders olmuştur. En azından tepki verdiniz hakettiğine sessiz kalmadınız boşverin parasını

Valla her yeni güncellemeyi okudukça sinir oluyorum. Zaten takan biri olsaydı peşinize takılmazdı. Ben olsam iş yerinde herkese anlatırım böyle oldu diye. Gereksiz insan...

evlerden ırak. Vallahi dediğin gibiyse o kız yaşlanmaz bu ne vurdum duymazlik

Bu kız hiç konuşmuyor, hiç tepkisi yok. Neredeyse hayalet olduğunu düşüneceğim. Siz kendisine tepkinizi gösterip para istediğinizden emin misiniz? Sanki sadece surat asmışsınız ve anlamıştır o demişsiniz gibi bir durum bu.
Gerçekten konuşarak tepkinizi verdiyseniz ve kız bu kadar tepkisizse evlerden ırak.

Gerçekten tepkimi verdim.
Aslında konuşmamasının bir nedeni de benim o kadar soğudum ki slm sabah yok bende o da cesaret edemiyor gelmeye ve konuşmaya .Ama hiç bir şey istemiyorum gözüme görünmesin yeter. Arada ama deliriyorum onu böyle rahat yaptığını düşününce işte.

Biz de iyi insanız başımıza bela da geleceğini düşünüp usul usul davranıyoruz ama şöyle yüzsüz insanların hiçbir ceza almadan hayatına devam edilmesine izin verildiğini görünce biz çok abartıyoruz heralde diyorum. Baksana maks ceza çok konuşmadığım insanla yine konuşmamak.

Sizin şu an yapacağınız en akıllı davranış masasına gidip otel, benzin paraları hala gelmemiş. Bugün atarsın heralde? Demek.

Sizi dişli görmediğinden tepenize çıkmış. Şöyle ciddi ciddi hesap sorsanız bu neyine güveniyor diye bir tırsacak

Whatsappdan ücreti bugün yollarsan sevinirim yazardım

ibanı öğlen arası mesaj olarak attım daha gelmedi.

Mobil uygulama üzerinden 1 dakikasını almaz. Onca laftan utansaydı siz saydırdığınız dakika gönderirdi. Göndermeyecek demek ki. Ay ne insanlar var hayatta.
gelmez o para, üstüne bi soğuk su içmek lazım. davet edilmediği plana dahil olup sülük gibi yapışan, ödemeler sırasında elini cebine atmayan insan iban'a para mı yollayacak sanki?

ayrıca bana, gezi sırasında her şeyini ödediğin, geri çekilmek yerine çatır çatır ödediğin insanlardan bunun masrafını sonradan istemek saçma geliyor. orada yapılması gereken şey, sadece çekirdek ailenin masrafının ödenmesi. yemek mi alınıyor, oda mı tutuluyor bıracakalardı kendi haline. masrafı sonradan isteyeceksen niye ödedin o zaman o an? istediğin an karşındaki insanın "ödemeseydiniz, her şeyi siz ödediğiniz için ben ikram ediyorsunuz sandım" deme ihtimali çok yüksek. zamanında verilmeyen tepki, tepki değildir. para ödeyecek olan insan zaten o anda öderdi.

bile isteye insan sömürenlerdense işine gelmiştir. tam rakam vermediğiniz için ne kadar vereceğimi bilmiyoruma sığınabilir. bile isteye sömüren tipse ben inadına rakam belirtip tekrar isterdim. 300 tl ödemen gerekiyordu hala hesabıma gelmedi gibi net belirtirdim. çünkü bu tipler her kuruşu kar olarak görür.

yok sadece vurdumduymazsa sadakanız olsun boşverin aldığınız ders yeter.

Bu kız için ne kadar harcadınız merak ettim? 300 400 vs ise aldığınız derse sayin artık

Bence de ödeyecek olan baştan öderdi ama ben olsam olanları iş yerindekilere anlatırdım.

Bence konu sahibi söyleyecegini söylemis.Arsiz hanim efendi ödeyecek ya da utanacak bir insan olsa en başından bu yaşanılanlar yasanilmazdı.Ödemeyecek net.

her bahane arkasına sığınabilir, onun açısından bakınca bahaneler sınırsız mesela şu an.
"oda ücretinin yüksek olduğunu bilseydim orada kalmazdım"
"yemeklerin bu kadar pahalı olduğunu bilsem ben yemezdim veya sizinle kebap yemek yerine tost yerdim, daha ucuzdu"
"müzenin x tl olduğunu bilsem müzeye girmezdim"
"ödeme yapmam gerektiğini bilsem sizinle gelmezdim" gibi gibi bir sürü beyin yakıcı bahane bulabilir yani.

konudan bana bildirim geldikçe sinirlerim bozuluyor konu sahibi ailesiyle ayırdığı odanın anahtarını aldı mesela görevliden o an, yanlarında gelen kadın için oda yok. yer yok. önceden rezervasyon zaten yok damdan düştüğü için. al işte sen ne b.k yemeye geldin bizimle buraya? kalacak yer yok, boş yer yok, oda yok. ne b.kuma geldin sahiden?

evlerinde kalacağını söylediği kişiden "işim var" mesajı geldiği an o aracı sağa çektirip, kadına dönüp "o zaman senin plan suya düştü kalacağın arkadaşın müsait olmadığına göre, nerede kalacaksın, ne yapacaksın? gideceğimiz yerde otel veya kalacak arkadaş bulacaksan bizimle devam et, kalacak yerin yoksa seni en yakın otogara götürelim, oradan geri dön" demeleri gerekirdi. bu akıl tutulmasını anlayamıyorum, insan nasıl ses çıkarmaz, nasıl dönüp de sormaz o mesaj geldiği an "peki sen ne yapacaksın?" diye??

başbaşa gezi planladık derim direkt , iyi niyet suistimali başka bir şey değil , bence aranıza mesafe koyun ,insanları çok rahat kullanan bi tipe benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…