Bence bu ucuz bir hareket olur. Artık olan olmuş bu ders size daha rahat hayır demeniz için müthiş bir ders olacak. Ödemediği ücret bu dersin bedeli olsun.Yok onu p.tesi işte direkt ben hesabı çıkardım ibanımda bu atarsın diyecem
Hiçbir tepki, değişim vs yok mu kadında? İban atınca ne dedi? Bu kadın hiç konuşmuyor mu?Sabah geldim valla gayet şık giyinmiş saçlar güzel yapılmış .Ben kendimi burada yerken takan yok.
Hakkediyorum ben bunları valla.
parada istemiyorum ben hayır demeyi öğrendim çok güzel ders oldu artık yanıma yanaşmaya cesarette edemez kurtulduğuma bakarım.
Verdiğiniz tepki onu tatil yerinde bırakmanız ona da ders olmuştur. En azından tepki verdiniz hakettiğine sessiz kalmadınız boşverin parasınıSabah geldim valla gayet şık giyinmiş saçlar güzel yapılmış .Ben kendimi burada yerken takan yok.
parada istemiyorum ben hayır demeyi öğrendim çok güzel ders oldu artık yanıma yanaşmaya cesarette edemez kurtulduğuma bakarım.
Valla her yeni güncellemeyi okudukça sinir oluyorum. Zaten takan biri olsaydı peşinize takılmazdı. Ben olsam iş yerinde herkese anlatırım böyle oldu diye. Gereksiz insan...Sabah geldim valla gayet şık giyinmiş saçlar güzel yapılmış .Ben kendimi burada yerken takan yok.
Sabah geldim valla gayet şık giyinmiş saçlar güzel yapılmış .Ben kendimi burada yerken takan yok.
Bu kız hiç konuşmuyor, hiç tepkisi yok. Neredeyse hayalet olduğunu düşüneceğim. Siz kendisine tepkinizi gösterip para istediğinizden emin misiniz? Sanki sadece surat asmışsınız ve anlamıştır o demişsiniz gibi bir durum bu.Sabah geldim valla gayet şık giyinmiş saçlar güzel yapılmış .Ben kendimi burada yerken takan yok.
Gerçekten tepkimi verdim.Bu kız hiç konuşmuyor, hiç tepkisi yok. Neredeyse hayalet olduğunu düşüneceğim. Siz kendisine tepkinizi gösterip para istediğinizden emin misiniz? Sanki sadece surat asmışsınız ve anlamıştır o demişsiniz gibi bir durum bu.
Gerçekten konuşarak tepkinizi verdiyseniz ve kız bu kadar tepkisizse evlerden ırak.
Whatsappdan ücreti bugün yollarsan sevinirim yazardımGerçekten tepkimi verdim.
Aslında konuşmamasının bir nedeni de benim o kadar soğudum ki slm sabah yok bende o da cesaret edemiyor gelmeye ve konuşmaya .Ama hiç bir şey istemiyorum gözüme görünmesin yeter. Arada ama deliriyorum onu böyle rahat yaptığını düşününce işte.
evet bende kesinlikle böyle yapardımWhatsappdan ücreti bugün yollarsan sevinirim yazardım
ibanı öğlen arası mesaj olarak attım daha gelmedi.
gelmez o para, üstüne bi soğuk su içmek lazım. davet edilmediği plana dahil olup sülük gibi yapışan, ödemeler sırasında elini cebine atmayan insan iban'a para mı yollayacak sanki?Mobil uygulama üzerinden 1 dakikasını almaz. Onca laftan utansaydı siz saydırdığınız dakika gönderirdi. Göndermeyecek demek ki. Ay ne insanlar var hayatta.
Aslında konuşmamasının bir nedeni de benim o kadar soğudum ki slm sabah yok bende o da cesaret edemiyor gelmeye ve konuşmaya .Ama hiç bir şey istemiyorum gözüme görünmesin yeter. Arada ama deliriyorum onu böyle rahat yaptığını düşününce işte.
Bence +1000 vardırBu kız için ne kadar harcadınız merak ettim? 300 400 vs ise aldığınız derse sayin artık
Bence de ödeyecek olan baştan öderdi ama ben olsam olanları iş yerindekilere anlatırdım.gelmez o para, üstüne bi soğuk su içmek lazım. davet edilmediği plana dahil olup sülük gibi yapışan, ödemeler sırasında elini cebine atmayan insan iban'a para mı yollayacak sanki?
ayrıca bana, gezi sırasında her şeyini ödediğin, geri çekilmek yerine çatır çatır ödediğin insanlardan bunun masrafını sonradan istemek saçma geliyor. orada yapılması gereken şey, sadece çekirdek ailenin masrafının ödenmesi. yemek mi alınıyor, oda mı tutuluyor bıracakalardı kendi haline. masrafı sonradan isteyeceksen niye ödedin o zaman o an? istediğin an karşındaki insanın "ödemeseydiniz, her şeyi siz ödediğiniz için ben ikram ediyorsunuz sandım" deme ihtimali çok yüksek. zamanında verilmeyen tepki, tepki değildir. para ödeyecek olan insan zaten o anda öderdi.
her bahane arkasına sığınabilir, onun açısından bakınca bahaneler sınırsız mesela şu an.bile isteye insan sömürenlerdense işine gelmiştir. tam rakam vermediğiniz için ne kadar vereceğimi bilmiyoruma sığınabilir. bile isteye sömüren tipse ben inadına rakam belirtip tekrar isterdim. 300 tl ödemen gerekiyordu hala hesabıma gelmedi gibi net belirtirdim. çünkü bu tipler her kuruşu kar olarak görür.
yok sadece vurdumduymazsa sadakanız olsun boşverin aldığınız ders yeter.
başbaşa gezi planladık derim direkt , iyi niyet suistimali başka bir şey değil , bence aranıza mesafe koyun ,insanları çok rahat kullanan bi tipe benziyoHaftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum