- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Neyse artık. Bundan sonra planlarınıza dahil olmak isteyen kimseye müsaade etmezsiniz.yani konuyu ben yaşamasam okusam inanın bende sizin gibi düşünürüm hala bana sanki ne bilim ya şaka gibi geliyor. ama hata bende hepsini ben yaptım
Gelmiş geçmiş olsun gerçekten çok iyisiniz karşınızdaki kişi de duyduğum en tuhaf insanlardan biri.samimi olmayan birine bunu yapıyorsa samimi olduklarına ne yapıyordur kim biliryani konuyu ben yaşamasam okusam inanın bende sizin gibi düşünürüm hala bana sanki ne bilim ya şaka gibi geliyor. ama hata bende hepsini ben yaptım
Ödemez o yüzsüzNe deseniz bir şey diyemem ama çok büyük.bir.ders aldığım kesim benim p.tesi ibani verip sonrada slm sabah kesecem.
Kusura bakmayın suç sizde! Biz ailece bir gezi planladık. Yol üzerinde başka yerlere de uğrayacağız der keserdim ayağını. Hadi bunu yapamadınız yola çıkınca aradı ve gideceği hiçbir yer olmadığını öğrendi yolda ilk dönüş yapabileceği yere bırakırdınız. Ve siz hala masrafı istemezseniz bu yüzsüz insan hiçbir ödeme de yapmaz haberiniz ola...Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Hayır ne msj ne bir şeyArkanizdan kusura bakmayin, boyle olsun istemezdim minvalinde bir mesaj atmadi mi? Mahcup olmamasina cok sasirdim
malesef daha gelmedi.para gelmiş mi :)
o kadar mantıklı ki dediğiniz.Yapılan ani emrivakilere aniden cevap vermeyin. Düşüneyim diye söyleyip zaman kazanın. Daha sonra isteyip istemediğinize göre geri dönüş yapıp cevap verirdiniz. Burada her söylenene cevap verememediğiniz için güzelim tatiliniz yok olmuş.
Ya çok da sıkı fıkı olmadığı iş arkadaşının hiç tanımadığı eşinden çekinmemiş kadın, bundan mı çekinecek?Hala gondermemesi çok garip o kadar lafa utanmamış mı?
Mobil uygulama üzerinden 1 dakikasını almaz. Onca laftan utansaydı siz saydırdığınız dakika gönderirdi. Göndermeyecek demek ki. Ay ne insanlar var hayatta.malesef daha gelmedi.