- 12 Nisan 2012
- 4.389
- 6.588
Burada çok yüzeysel anlattığınız için tepki vermemişsiniz gibi duruyor. Ne yaptınız ki "gerçekten" tepki için?Gerçekten tepkimi verdim
Sabah geldim valla gayet şık giyinmiş saçlar güzel yapılmış .Ben kendimi burada yerken takan yok.
Hakkediyorum ben bunları valla.
parada istemiyorum ben hayır demeyi öğrendim çok güzel ders oldu artık yanıma yanaşmaya cesarette edemez kurtulduğuma bakarım.
Ortalıkta yüksek sesle ‘Xcim şu kadar konaklama şu kadar yemek vs vs ücretini hala göndermedin hepsini biz ödedik, ne zaman yollarsın ibanımı da biliyorsun ‘ şeklinde bir çıkış yapsa muhtemelen mevzu kapanacak. Ama dediğin gibi bir çekinme durumu var sanki.Siz bu arkadasinizdan korkuyor musunuz? Cekiniyor musunuz? Anlattiklarinizdan bu kiz sessiz sakin, hic konusmayan, tepkisiz, zeka geriligi olan bir tip gibi gorunuyor. Oysa zekasinda bir problem olsa bu kiz calisamazdi herhalde. Siz bu gune kadar bu kizla ayni ortamda calisip hic mi az cok hakkinda fikir sahibi olmadiniz. Hadi ilk defa tanidiniz diyelim. Son gune kadar bu kizla tatil yaptiniz hadi basiretiniz baglanmis onu da anladik. Masrafinizi istemissiniz ona da tepki vermemis. Sizin bir sonraki hamleniz herkesin icinde istemek olabilr cunku bunu haketti ama siz yanima gelmeye cesaret edemez diye seviniyorsunuz. Sanki korkuyorsunuz gibi geldi bana ve sebebini anlamadim.
Ortalıkta yüksek sesle ‘Xcim şu kadar konaklama şu kadar yemek vs vs ücretini hala göndermedin hepsini biz ödedik, ne zaman yollarsın ibanımı da biliyorsun ‘ şeklinde bir çıkış yapsa muhtemelen mevzu kapanacak. Ama dediğin gibi bir çekinme durumu var sanki.
Buna çok şükür diyelim. Bence attığınız mesajlar gayet yeterliydi. Tutup iş yerinde hır çıkaracak haliniz yoktu tabi kiHerkezin içinde mi bu kadar kendimi düşürmem haklı da olsam.Ben tekrar msj attım dün ,akşama geçmiş hesaba.
Ne kadar atmış keşke onu da ögrenebilsek cidden merak içindeyimHerkezin içinde mi bu kadar kendimi düşürmem haklı da olsam.Ben tekrar msj attım dün ,akşama geçmiş hesaba
En azından para atılmış sevindim adınıza. Geçmiş olsun. Hem de size ders olmuş oldu. Hayır diyip böyle insanlarla muhattap da olmazsınız bundan sonraHepsini hesaplayıp attım .
yolu da bizden dedim mesaja da öyle yazdım.
kaldığımız yer misafirhaneydi uygundu
Toplamda bin TL ama galiba masraf kesilmiş 2 TL eksik atılmış:)
Hatanın hepsi bende çok büyük ders oldu.En azından para atılmış sevindim adınıza. Geçmiş olsun. Hem de size ders olmuş oldu. Hayır diyip böyle insanlarla muhattap da olmazsınız bundan sonra
ohh şükür yaaaHepsini hesaplayıp attım .
yolu da bizden dedim mesaja da öyle yazdım.
kaldığımız yer misafirhaneydi uygundu
Toplamda bin TL ama galiba masraf kesilmiş 2 TL eksik atılmış:)
O parayla ailenizi yemeğe çıkartırsınız artık :)Hatanın hepsi bende çok büyük ders oldu.