Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Bildirimler geldikçe bana sinir basıyor.
Konu sahibi bence hala dersinizi yeterince almamışsınız.
En kötü konaklama ücreti 500 liradır, iyi kötü bir öğün yemek yediyseniz 200 liradır. Sadece bu kadarı bile yeterli. Yol masrafını ayrı tutuyorum hadi onu bile bile götürmüşsünüz.
Israr edip bana şu kadar borcun var diyerek o parayı almalı o kadını da rezil etmelisiniz. Hiç değilse alıp bir öğrenciye verin, sevaba girersiniz.
Götürürken hayır demediniz, aynı odada kalırken yemek masrafını öderken bir şey demediniz. Şu an hala bir şey demiyorsunuz. O kişi maksadına ulaştı bedavadan tatil yaptı, sizden tırtıkladığı parayla da saçını başını yaptırıp işe geldi muhtemelen.

Yüzsüzlukte son nokta. İnsanda biraz utanma olur yahu. Hâlâ yapmamış ödeme. Yuh.

Yani hiç bu kadar yüzsüz bir arkadaşım olmadı.Sizin yerinize koyarak kendimi düşünüyorum yolculuk teklifi beni rahatsız etmezdi kabul ederdim o yüzden; ama arkadaşım uygun değilmiş dediğinde seni nerde indirelim yer bulamazsın orda biz zor bulduk derdim.Asla da aynı odada kalmazdım yada yemeğe gezmeye çağarmazdım bana ne ki ben mi davet etmişim kendisi yapsın planını.Fazla iyi niyetlisiniz siz de eşiniz de.Bu kadın da farkında belli ki bunun hatta bence onun orda arkadaşı falanda yok.O planını sizinle yapmış sizin haberiniz yok.

Siz bu arkadasinizdan korkuyor musunuz? Cekiniyor musunuz? Anlattiklarinizdan bu kiz sessiz sakin, hic konusmayan, tepkisiz, zeka geriligi olan bir tip gibi gorunuyor. Oysa zekasinda bir problem olsa bu kiz calisamazdi herhalde. Siz bu gune kadar bu kizla ayni ortamda calisip hic mi az cok hakkinda fikir sahibi olmadiniz. Hadi ilk defa tanidiniz diyelim. Son gune kadar bu kizla tatil yaptiniz hadi basiretiniz baglanmis onu da anladik. Masrafinizi istemissiniz ona da tepki vermemis. Sizin bir sonraki hamleniz herkesin icinde istemek olabilr cunku bunu haketti ama siz yanima gelmeye cesaret edemez diye seviniyorsunuz. Sanki korkuyorsunuz gibi geldi bana ve sebebini anlamadim.

Ortalıkta yüksek sesle ‘Xcim şu kadar konaklama şu kadar yemek vs vs ücretini hala göndermedin hepsini biz ödedik, ne zaman yollarsın ibanımı da biliyorsun ‘ şeklinde bir çıkış yapsa muhtemelen mevzu kapanacak. Ama dediğin gibi bir çekinme durumu var sanki.

Kizin agzi var dili yok sanki. Sozde bir tepki verilmis ama kiz buna ne cavap vermis boyle ayrintilar konuda nedense hic yok. Bu tipler zaten kolay kolay herkese bunu yapamazlar tahmin ediyorum ki konu sahibi cok sessiz sakin biri diye hedefi konu sahibi olmus. Yoksa kolay kolay basiret baglanacak bir konu degil. X cim sayende tatilimiz rezil oldu diye baslayip pesinden ucretini istese olay cozulecek ama tatilin son gunune kadar ses cikarmayan birinin simdi ses cikarabilecegine hic ihtimal vermiyorum.

Hepsini hesaplayıp attım .
yolu da bizden dedim mesaja da öyle yazdım.
kaldığımız yer misafirhaneydi uygundu
Toplamda bin TL ama galiba masraf kesilmiş 2 TL eksik atılmış:)
En azından para atılmış sevindim adınıza. Geçmiş olsun. Hem de size ders olmuş oldu. Hayır diyip böyle insanlarla muhattap da olmazsınız bundan sonra

Valla ben artık kimseye ne yapacağımı önden söylemiyorum, böyle anlık taleplerle karşılaşabiliyorum,çünkü insanlar gerçekten gereksiz derecede rahat ve gevşek.Birşey olduğunda anlık oldu diyip sıyrılıyorum. İsterse yakın arkadaşım olsun hiiiç farketmez.
Benim burda iş yerime yakın bir yerde arkadaşım başladı işe. Akşamları eşimin beni almaya geldiğini söylemedim. Müsait olursa geliyor benden önce çıkarsa geliyor vs dedim. Onun dışında metroyla geçiyorum dedim. Çünkü biliyorum her akşam ben de geleyim beni de alın beni de bekleyin diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…