Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin çok güzel
mutlulukla huzurla oturun inşallah![]()
salon dışında diğer yerleri çok beğendim ,salon çok koyu renk geldi bana ,ayrıca salon tüllerinde oturma odan gibi olsa daha ferah olur ayrıca fon perde kullanırsan daha şık durur diye düşündüm bir an ..
mutfak süper ,oturma odan çok iç açıcı ve ferah ,güle güle otur canım![]()
mutfalarımız andırıyor birbirini siyah beyaz ve metalikbütün odalarını beğendim ...........ama eylülcüğüme katılıyorum salon konusunda cidden çok koyu düşmüş... sadece perdelerle mi aydınlanır bilemiyorum ama sanırım biraz canlanması gerekiyor odanın nacizane fikrim.. ömür boyu mutlulukla huzurla oturunn
güle güle otrun mutfak halının markası ney acaba? benim mutfagıma çok benziyor mutfagın bende halı alıcam araştırıyorum.
oturma odanıda çok begendim kruveze tüller çok şık duruyor zaten .
slaon banadaçok koyu geldi , dedigin gib aksesuarlarla ferahlayabilir.
birde slonada çok şıkk oluyor kruveze tül[/QUO
mutfak halımın markasını öglen eve gidecegim ozaman bakıp yazayım burdan....
evet canım salona biraz değişiklik yapmaya calışacagım... perdelerim aslında çok koyu değil ama resimde karanlık düşürmüs odayı.... belki koltukların yastıklarında degişiklik yaparak odayı ferahlatabilirim.çok teşekkür ederim yorumun için buradaki bütün yorumları degerlendirecegim...
birde çamaşır sepetinin oldugu yere boy dolabı alabilirsin
havlular için filan hem şık olur hemde dolap her bir derde devadır:)
Canım merhaba öncelikle evin çok güzelmiş. Güle güle otur canım. Ben en çok mutfağına bayıldım.
Bir sorum olacak acaba ocağpa bağlanan doğalgaz borusunu ve açma kapama vanasını nereye sakladınız?
Dışarıda olması gerekiyormuş da çok çirkin duruyor o boru gizlemnin bir yolu var mı diye araştırıyorum?
güle güle oturun mutfağınızı çok beğendim
siyah beyaza başka bir renk karıştırmayı sevmiyorum. sadece masamın üzerindeki vazo yeşil oda bana renk konusunda yetiyor....salonumdada küçük dokunuslarla kahverengiyi bastırmayı düşünüyorum.onuda zamanla yaptıkca paylaşırım sizlerle....yorumun için çok teşekkür ederim....mutfaga renk katmalısın bence tekdüze olmuş baharatlıklarla kavonozlarla bi renk saçip kullanabilirsin...salonun benimki gibi boğucu ya d aben artık koyu kahvelerden sıkıldım diye bana böyle geliyor...neyse güzel temiz bir ev güle güle otur sağlıkla..
çok teşekkür ederim.allahım herkesin yuvasından huzuru eksik etmesinnn.Güle güle oturun herşey çok güzel :)