Teşekkür ederim içimi biraz olsa rahatlattınız annem hiç tek kelime etmedi keşke kızsaydı bağırsaydı çağırsaydı h birşey yapmadı ben de sadece utandım...Tabi kiiii. Hiç yaşanmamış gibi olacak, sadece biraz zaman lazım. Buna emin ol. Çoğu genç kız yaşamıştır hatta. Ben de yaşadım. Sevgilimle gizli buluşmalarımı falan öğrenmişti bir dönem, yalan söyleyip gitmelerim vs. Çok çok kötüydü aramız ama gülüyorum şu an hatırladıkça. Hatırlanmayacak bile bunlar. Nude fotoların mı var bilmiyorum ama inan öyle bile olsa annenle eskisi gibi olacaksınız. Sadece ders aldığını göster ona. Bir daha temkinli adımlar atacağına emin olsun, içi rahatlasın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Napıcam annem herşeyi öğrendi nasıl topluycam...
- Konu Sahibi elfsu28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2022
- 1.277
- 2.309
- 63
- 29
Bağırıp çağırsa da sonuç değişmeyecek. Annen en doğrusunu yapmış. Biraz zaman geçince al anneni karşına konuş ama şimdilik biraz zaman ver kendine de annene de. O pisliği de şikayet et, elinde kanıt olmasa da ceza almayacak olsa da en azından gitsin ifade falan versin de uğraşsın rezil.Teşekkür ederim içimi biraz olsa rahatlattınız annem hiç tek kelime etmedi keşke kızsaydı bağırsaydı çağırsaydı h birşey yapmadı ben de sadece utandım...
- 2 Kasım 2023
- 1.805
- 2.835
- 53
- 31
Polise şikayet edin. Delil olmasa bile bilgisayarına el koyarlar orada çıkar resimler. Anneniz de iyi demiş cevab9nı vermiş. Siz de birdaha özel resim çekilmeyin izin vermeyin. Bu adamı da şikayet edin engelleyinKonu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.
Sonra görüntülü ara beni yoksa evinin önüne gelir babanla konuşurum dedi. Bende hiç oralı olmadım ablasının telden aradı 2 3 defa açtım. Sonra bir sürü şeyler kandırdın beni beb burada üzülürken sen gezdin eğlendin bir baktım annem geldi telefonu aldı sonra anneme görüntülü konuşmada pc den çekindiğimiz görüntüleri gösterdi. Elimde ne kanıtı var ne birşey anneme gösterip sildi. Annemde o benim evladım sen ne yapmaya çalışıyorsun kurban ederim sana bir daha asla görüşmeyeceksiniz. Kapat telefonu senle konuştuğu an ben silerim senle asla konuşmayacak ben istemiyorum bak bakalım napıcam ben sana dedi.
Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum... annem yüzüme bakmıyor
Bilmedikleriniz resmen istismar. Siz uyurken fotoğraf falan iğrenç. Bi daha bu fotoğraflarla tehdit edilirseniz hiç zorlamadan direk şikayetçi olun.Ya yatakta olduğumuz benim normal pijamalı halim. Onu birlikte çekmiştik.
Ben sonra sil ya şimdi bir şey olur falan sizinkiler görür bizimkiler görür çok yanlış anlaşılır açıklayamayız yanlış düşünürler demiştim.
Sonra ayna fotoğrafı bunlar benim sildiridiğimi düşündüklerimdi.
Diğerleri de özel olanlar benim bilmediklerim... Ve annemle birlikte gördüklerim. Elini işte bir yerime getirmiş ben uyurken selfie yapmış. Falan, şortum mesela kenara kaymış. Yanlış anlaşılan ya da gerçekten özel şeyler vardı....
- 1 Kasım 2021
- 1.425
- 798
- 73
O senin annen üç gün sonra yine kıyamaz barışır senle.Poz dediğin nude mi ? Neden nude atıyorsun sevgiline ? Ben kendi kocama bile atmıyorum,atmam.Güvenmediğimden değil,telefonu çalınır bişey olur yayılır anladın mı.Konu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.
Sonra görüntülü ara beni yoksa evinin önüne gelir babanla konuşurum dedi. Bende hiç oralı olmadım ablasının telden aradı 2 3 defa açtım. Sonra bir sürü şeyler kandırdın beni beb burada üzülürken sen gezdin eğlendin bir baktım annem geldi telefonu aldı sonra anneme görüntülü konuşmada pc den çekindiğimiz görüntüleri gösterdi. Elimde ne kanıtı var ne birşey anneme gösterip sildi. Annemde o benim evladım sen ne yapmaya çalışıyorsun kurban ederim sana bir daha asla görüşmeyeceksiniz. Kapat telefonu senle konuştuğu an ben silerim senle asla konuşmayacak ben istemiyorum bak bakalım napıcam ben sana dedi.
Yuzunuze bakmiyor olabilir ama inanin duzelir. Okadar dogru davranmis ki o cocuga karsi. Benim annem de genclik zamanlarimda boyle bir seyle karsilassaydi aynini yapardi. Buyuzden hala ona cok guvenir ve sayarim. Hep benim arkamda destekcim oldu kimseye laf ettirmedi. Helal olsun annenize cok sanslisiniz. Araniz duzelir uzulmeyin. Hata oldugunu tekrarlanmicagini hissettirin bu konuda size guvenmesini saglayin. Annenizin ellerinden opuyorum.Konu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.
- 30 Aralık 2024
- 85
- 88
- 3
- 25
- 20 Ekim 2024
- 178
- 170
- 18
amaci meydani bos bulmus egleniyor senle.iletisime gecme hesaplarina giremez tel dogrulama felan istiyorsa eger .mail adreslerininde siferini degis.senin hesaplarin sifreleri benzerse herseyi degis tek tek.alisveris sitelerini bile degis.iletisime gecme .kopeklik yapiyor soner yakinda bu huyuKonu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.
Güncelleme
Bugün, İnstagram hesabımı kapatmıştım instagram hesabıma girmeye çalışmış amacı nedir sizce? İki doğrulama açık olduğu için girememiş.
- 20 Ekim 2024
- 178
- 170
- 18
amac sorgulamayi birakir misin artik.hic saglikli dusunmuyorsun hala bir amac ariyosun.karsindaki s.erefsiz k.opek unutma amac bu.sana hayatini zehir etmek sana ulasip ve bundan haz almakBugün, İnstagram hesabımı kapatmıştım instagram hesabıma girmeye çalışmış amacı nedir sizce? İki doğrulama açık olduğu için girememiş.
- 20 Ekim 2024
- 178
- 170
- 18
o seni o fotolarla haberlestigi surece tehdit edecek.yani sen iletisimi kesersen sana ulasamazsa.gidiyimde su kizin fotolarini dagitayim demez nasi olsa senin haberin yok srni korkutamayacak ve o hazza ulasamayacak.İşin en kötü tarafından benim bilmediğim bir sürü fotoğrafım vardı... o yüzden ben çekindiğimiz pozlarda bir şey yok naparsan yap gözüyle bakmıştım. Çok yıprandım.
- 9 Şubat 2010
- 18.294
- 1
- 41.268
- 798
Baktı ailen arkanda başka pislikler yapıp huzurunu bozmaya çalışıyor. Tam manyakmış. Arkadaşların dediği gibi, bilme ihtimali olan bütün şifrelerini değiştir. Ama karakola bi gitsen iyi olur sankiBugün, İnstagram hesabımı kapatmıştım instagram hesabıma girmeye çalışmış amacı nedir sizce? İki doğrulama açık olduğu için girememiş.
- 27 Nisan 2009
- 2.363
- 2
- 3.246
- 683
Çok şükür deyip hayatına bakmalısın. Annenle bir şekilde barışırsın. Hazır bu olaylar olmuşken kesinlikle görüşme.Konu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.
Güncelleme
Bugün, İnstagram hesabımı kapatmıştım instagram hesabıma girmeye çalışmış amacı nedir sizce? İki doğrulama açık olduğu için girememiş.
- 25 Nisan 2022
- 1.701
- 2.073
- 63
Bence sorun annenizin herşeyi öğrenmesi değil, bir psikopatla başınız dertte farkında mısınız?Konu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.
Güncelleme
Şikayetçi olup uzaklaştırma alın umarım kurtulursunuz bu beladan.
- 29 Nisan 2023
- 1.371
- 2.653
- 53
- 36
- 11 Şubat 2023
- 9.719
- 1
- 21.241
- 268
Annen seni korumaya çalışmış, yaşadığı da hayal kırıklığı bir süre alttan alıp kendini anlatmaya çalış.Konu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.
Güncelleme
- 8 Şubat 2024
- 3.970
- 5.668
- 73
Onun ağzını burnunu kırarım ben ban almam umarim fakat gerçekten ortadan kaybederim ben şu an düşündüm sizi kızımın yerine koydum anneniz benden sakin ben o çocuğu kaldırirdim gerçekten ailesi çıkardı ortaya aramaya vatana millete hayırlı Allah'a da sevap yapıyorum diye düşünürdüm bazı pislikler gerçekten yok olmalı.Sizde hiç başınızı egmeyin tehtit etti zorladı yaydı diyeceksiniz iyi bir avukat tutup dava açacaksınız sizin sülale erkekleri toplaşıp gidip bunun ailesi ile bir görüşecek gerçi bu kafada herifin ailesi iyi papuç değildir Ben varya tekdir ile uslanmayanin hakkı kötektir varya .O lafı çok severim bazı insanlarda nasilda ise yarıyor bir bilseniz .Bakın reçetesi bu bu işlerin siz yapmayın tabiki adil yönden yasal yönden halledin.Cok gördük böyle mangalda kül bırakmayan serserileri sonra kediyedonuyorlar orası ayrı
- 25 Aralık 2024
- 104
- 116
- 18
- 32
- 22 Eylül 2022
- 209
- 292
- 33
Olayın vahametinin farkında mısınız bilemedim ama uyurken sizi çekmesine ve pozların niteliğine bakılırsa planlı programlı yapmış ve yaptığı suç. Özel hayatın gizliliğini ihlal suçu hatta yanılmıyorsam... Sakın peşini bırakmayın bu işin.Ya yatakta olduğumuz benim normal pijamalı halim. Onu birlikte çekmiştik.
Ben sonra sil ya şimdi bir şey olur falan sizinkiler görür bizimkiler görür çok yanlış anlaşılır açıklayamayız yanlış düşünürler demiştim.
Sonra ayna fotoğrafı bunlar benim sildiridiğimi düşündüklerimdi.
Diğerleri de özel olanlar benim bilmediklerim... Ve annemle birlikte gördüklerim. Elini işte bir yerime getirmiş ben uyurken selfie yapmış. Falan, şortum mesela kenara kaymış. Yanlış anlaşılan ya da gerçekten özel şeyler vardı....