• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam annem herşeyi öğrendi nasıl topluycam...

Ben direkt mahkemeye gideceğim yarın dedim.

şahitlik falan değil durum olması iyi olmuşta kendime zarar getirecek bir halde değildim zaten ben. Zararda getirtmedim şükür... Tek sıkıntı anneme benim eskiden seçtiğim hayvanoz çok büyük bir ayıp etti ben de o ayıbın asıl kaynağı oldum. O kadar üzgünüm ki başını eğdirdiğim için
Sen üzülme karşı taraf utansın. Ayıbı o yapıyor. Bir daha da dikkat et kaç yaşındasın

Sen ne anlatıyorsun ? Hem annem gördü diye ağlıyorsun hem de ben çağırdım hadi göster dedim diyorsun ? Çocuk barışalım demedi diye mi açtınız konuyu ben anlamadım.
Ya annem gördü diye ağlarım tabii ki ama annemden başka kime sığıncam kafanız mı iyi. Tabii ki üzülürüm onun demesi gereken özür dilerim yapmayacağım sildim bir daha da rahatsız etmeyeceğim demeliydi ne demek annemin karşısına geçip açıp göstermek.

Konu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.

Sonra görüntülü ara beni yoksa evinin önüne gelir babanla konuşurum dedi. Bende hiç oralı olmadım ablasının telden aradı 2 3 defa açtım. Sonra bir sürü şeyler kandırdın beni beb burada üzülürken sen gezdin eğlendin bir baktım annem geldi telefonu aldı sonra anneme görüntülü konuşmada pc den çekindiğimiz görüntüleri gösterdi. Elimde ne kanıtı var ne birşey anneme gösterip sildi. Annemde o benim evladım sen ne yapmaya çalışıyorsun kurban ederim sana bir daha asla görüşmeyeceksiniz. Kapat telefonu senle konuştuğu an ben silerim senle asla konuşmayacak ben istemiyorum bak bakalım napıcam ben sana dedi.

Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum... annem yüzüme bakmıyor
Engelle her yerden sakın iletişime geçme çok rahatsız ederse polise şikayet et. Annenle elbet aran düzelir

Ya annem gördü diye ağlarım tabii ki ama annemden başka kime sığıncam kafanız mı iyi. Tabii ki üzülürüm onun demesi gereken özür dilerim yapmayacağım sildim bir daha da rahatsız etmeyeceğim demeliy#(
Sizi tehdit eden birine hadi annemde burda yapta görelim demek çok mantıklı gelmiyor bana. Sen yapmaya kalkış ben de şu an polise gidiyorum demek mantıklı geliyor.

Allah bütün kadınları böyle manyak ruhlu adamlardan korusun. 🙏🏼 Annedir affeder unutulur, sen sadece bundan ders al hayatına ince eleyip sık dokuyarak adam al. anneni de durumlar düzelince sarıl öp ne güzel arkanda olmuş. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin kötü bişeyin içinde olmamamız canımız yanmasın diye uğraşıyorlar hep.

Sen üzülme karşı taraf utansın. Ayıbı o yapıyor. Bir daha da dikkat et kaç yaşındasın
İkimiz de 20 nin üstündeyiz
Beni bu hale Sen getirdin diyor
Beni bu hale sen soltun çıldırttı diyor.
Ama oysa ben sadece kendime yapılan saygısızlıklara dur dedim...

Arkasında duramacağım birşey yapmadım ki. Hatta direkt annem ne oluyor diye odaya gelince durumu ben anlattım göstersin bakalım diyip oda gösterince ağzına etti. O da öylece bakakaldı ama özür diler ben barışmak için yapmıştım der kapatır diye düşünmüştüm.
Anne gibi anne helal olsun

Sizi tehdit eden birine hadi annemde burda yapta görelim demek çok mantıklı gelmiyor bana. Sen yapmaya kalkış ben de şu an polise gidiyorum demek mantıklı geliyor.
Önce ailemden korkmadığımı herşeyimi paylaştığımj anlamalıydı. Sonra polise gideceğim hakkında keskin bir dille konuştum engelledim fotolsrı sildim bende yok artık sadece annenin bilmesi bile yeter bana dedi.

Ya özel değilse bu fotoğraflarda ne vardı? Hem arkasında durmayacağım bişey bişey yok diyosun hem çektiğini bilmediğim fotoğraflar var diyosun hem göstermez zannediyodum takmadım diyosun. Cevap vermek zorunda değilsin olayın boyutunu öğrenmek için sordum yeteri kadar anlayamadım.

Annen o herife zaten gereken cevabı vermiş. Sende annenin sakinleşmesini bekle. Ya annen sana gelir ya da sakinleştiğini hissedersen gider özür dileyip teşekkür edersin. Yanında olduğun için çok şanslıyım diyip biraz yaptığının ne kadar önemli olduğunu bildiğinizi ve pişman oluşunuzu hissettirirseniz eminim çok uzun süre bu şekilde kalmaz

Allah bütün kadınları böyle manyak ruhlu adamlardan korusun. 🙏🏼 Annedir affeder unutulur, sen sadece bundan ders al hayatına ince eleyip sık dokuyarak adam al. anneni de durumlar düzelince sarıl öp ne güzel arkanda olmuş. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin kötü bişeyin içinde olmamamız canımız yanmasın diye uğraşıyorlar hep.
O an gerin dibine girdim ama geri adım atamadım. Çok kötü hissettim içimde fırtınalar koptu

İkimiz de 20 nin üstündeyiz
Beni bu hale Sen getirdin diyor
Beni bu hale sen soltun çıldırttı diyor.
Ama oysa ben sadece kendime yapılan saygısızlıklara dur dedim...
Valla çok benzer sıkıntıyı arkadaşım yaşadı ablası gidip tehdit ettirdi birilerine sıradan biri değildi korktu. Hem polise git korktuğunu belli etme hakaret etme ona kanıt bırakma hiç. Sürekli ifadeye gider ve adli sicil kaydında görünür herhalde

Konu o kadar uzun ki... sadece eski sevgilim bugün dışarı çıkıp gezip tozduğum için beni tehdit etti. Elinde pozlarjmız vardı bende ne yaparsan yap dedim. O kadar kötü hissettim ki sonra bana bugün ne yaptığının kanıtını bana atacaksın dedi. Ben de hayır yapmıycam dedim bitti.

Sonra görüntülü ara beni yoksa evinin önüne gelir babanla konuşurum dedi. Bende hiç oralı olmadım ablasının telden aradı 2 3 defa açtım. Sonra bir sürü şeyler kandırdın beni beb burada üzülürken sen gezdin eğlendin bir baktım annem geldi telefonu aldı sonra anneme görüntülü konuşmada pc den çekindiğimiz görüntüleri gösterdi. Elimde ne kanıtı var ne birşey anneme gösterip sildi. Annemde o benim evladım sen ne yapmaya çalışıyorsun kurban ederim sana bir daha asla görüşmeyeceksiniz. Kapat telefonu senle konuştuğu an ben silerim senle asla konuşmayacak ben istemiyorum bak bakalım napıcam ben sana dedi.

Çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum... annem yüzüme bakmıyor
Annedir kızar yarın affeder arkanızda durmuş.Sakin bi zaöanda her şeyi konuşun.İnsanız hata yapabiliyoruz.Onu tanıyan arkadaşlarınız varmış gerekirse onlarla da iletişim kırmayın.Sizinle ilgili en ufacık bi biligiye ulaşamasın.Siz de her yerden enegelleyin sakın iletişim kurmayın.Sizi onla bunla tehdit etmeye çalışırda siz de şikayette bulunacağını söyleyin.

Anne babada kredimiz çoktur. Anne affeder, insanlar neler neler yapıyor da anne babalar üstünü kapatıyor. Anne olmak bunu gerektirir. Annen yapılması gerekeni yapmış. Sana da tecrübe olmuş. Kendini üzme olan olmuş. Annene sarıl🫶🏻

Ya özel değilse bu fotoğraflarda ne vardı? Hem arkasında durmayacağım bişey bişey yok diyosun hem çektiğini bilmediğim fotoğraflar var diyosun hem göstermez zannediyodum takmadım diyosun. Cevap vermek zorunda değilsin olayın boyutunu öğrenmek için sordum yeteri kadar anlayamadım.

Annen o herife zaten gereken cevabı vermiş. Sende annenin sakinleşmesini bekle. Ya annen sana gelir ya da sakinleştiğini hissedersen gider özür dileyip teşekkür edersin. Yanında olduğun için çok şanslıyım diyip biraz yaptığının ne kadar önemli olduğunu bildiğinizi ve pişman oluşunuzu hissettirirseniz eminim çok uzun süre bu şekilde kalmaz
Ya yatakta olduğumuz benim normal pijamalı halim. Onu birlikte çekmiştik.
Ben sonra sil ya şimdi bir şey olur falan sizinkiler görür bizimkiler görür çok yanlış anlaşılır açıklayamayız yanlış düşünürler demiştim.

Sonra ayna fotoğrafı bunlar benim sildiridiğimi düşündüklerimdi.

Diğerleri de özel olanlar benim bilmediklerim... Ve annemle birlikte gördüklerim. Elini işte bir yerime getirmiş ben uyurken selfie yapmış. Falan, şortum mesela kenara kaymış. Yanlış anlaşılan ya da gerçekten özel şeyler vardı....

Anne babada kredimiz çoktur. Anne affeder, insanlar neler neler yapıyor da anne babalar üstünü kapatıyor. Anne olmak bunu gerektirir. Annen yapılması gerekeni yapmış. Sana da tecrübe olmuş. Kendini üzme olan olmuş. Annene sarıl🫶🏻
Eski sanimiyetimize kavuşuruz değil mi hep böyle soğuk durmaz bana

Valla çok benzer sıkıntıyı arkadaşım yaşadı ablası gidip tehdit ettirdi birilerine sıradan biri değildi korktu. Hem polise git korktuğunu belli etme hakaret etme ona kanıt bırakma hiç. Sürekli ifadeye gider ve adli sicil kaydında görünür herhalde
Arkadaşım öyle dedi tanıdığım biri var dövdürelim dedi ama o da bana iş büyür mü diye tehlikeli geldi polise gitmek en doğrusu

Eski sanimiyetimize kavuşuruz değil mi hep böyle soğuk durmaz bana
Tabi kiiii. Hiç yaşanmamış gibi olacak, sadece biraz zaman lazım. Buna emin ol. Çoğu genç kız yaşamıştır hatta. Ben de yaşadım. Sevgilimle gizli buluşmalarımı falan öğrenmişti bir dönem, yalan söyleyip gitmelerim vs. Çok çok kötüydü aramız ama gülüyorum şu an hatırladıkça. Hatırlanmayacak bile bunlar. Nude fotoların mı var bilmiyorum ama inan öyle bile olsa annenle eskisi gibi olacaksınız. Sadece ders aldığını göster ona. Bir daha temkinli adımlar atacağına emin olsun, içi rahatlasın.

Arkadaşım öyle dedi tanıdığım biri var dövdürelim dedi ama o da bana iş büyür mü diye tehlikeli geldi polise gitmek en doğrusu
Yok dövdürme değil benim bahsettiğim kişi siyasi bir kişiydi eli uzundu ve adam olmazsan seni hiçbir yerde durdurmayız iş bulamazsın senin gibi tacizciyi kimse istemez huzurundan olursun vs demişti bir de gördüm geçen bir dernek özel fotolarınızı internet ortamından siliyoruz korkmayın diyordu. Siz gidin derdinizi anlatın hatta gönüllü avukat bile vardır. Gizlice çekildi diyin uğraşsın

Back
X