Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi çok güzel
mükemmel
nasıl yapıyosunuz bunları nerden alınıyo acaba bende istiom :) çıkıyomu sonra peki istendiğinde?
çok tşk ederimmgüle güle kulan. çok güzeller.
tşkler canım..şimdi işteyim akşam mutfağın fotosunu çeker koyarımmopuyorumnanaktanmutfak tezgahınızla dolap arasında kalan kısmı ara fayans yapmak yerine tezgahın aynı maddeden kullanmışsınız. hoşuma gitti çok sade duruyor valla. rice etsem mutfağınızın resmini uzaktan koyar mısnıız. ev tadilat ettircez dee .. fikir olsun istiyorum
bu arad stickerlerınız çok güzel durmuş
gülizim pek tatlı olmuş , canımsın :))
tşkler miniğim..saten boya şartmı değilmi bilmiyorum canımcım ya...ama her halde pürüzsüz duvar olamalııgulızcım ozellıkle yatak odası ıle korıdordarı stıckerlere bayıldım
ben de ıstıyorum ama saten boya olması sart sanırım degıl mı
çok güzeeeeeeeeeeeeellll..bayıldım..
tşkler canımm..mutlaka al canım evin havasını değiştiriyo..gören herkes çok beğeniyooo..gülizcim çok güzelmiş stickerlerin.. ben hepsine bayıldım valla.. güle güle kullan canım..
bende alayım diyeceğim ama saten boyadan başka yerde tutmazsa o iş biraz zor ama banyoma ve mutfağıma yapabilirm belki..
çok güzelmiş gülizim valla bayıldım
benim koridorum saten boyasız oraya malum kedilerden yapıştırdım
arada banyoya giderken elimle şööle bi sıvıyorum çıkmasınlar diye 1 aydır ordalar daha bişey olmadı
saten boya olan mutfağımdakilerinde yerini değilştirmek için çıkarmaya çalıştım malesef boyayla beraber geldi vazgeçtim
cok ahrika gösüküyorrrrr
neciye aldın gadeşşşş(kac liraya aldın Şeniz)
tşkler azocummgülizcim çok güzel olmuşlar.
güle güle kullanın..
gülizcim çok güzel olmuşlar canım ,değişiklik güzel oluyo her zaman ..
tşkler canımm.eroslar en iyi yatak odasına gider diye düşündükk:jeyyar::jeyyar:çok güzel hepside yatak odasındaki süper olmuş melekler