Bunlarda benim stickerlerimmm

gulizgul

gulizgul.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
4.581
9
358
Muğla
önce oturma odamm

dsc03181g.jpg

buda yatakodası

dsc03183s.jpg

bu mutfağımdaki stickerlerimm

dsc03269c.jpg

buda koridorumuz...

dsc03261y.jpg

bu kadarrrr:hulya:

mükemmel
nasıl yapıyosunuz bunları nerden alınıyo acaba bende istiom :) çıkıyomu sonra peki istendiğinde?

hepsi çok güzel

tşk ederim canımcımm.

mükemmel
nasıl yapıyosunuz bunları nerden alınıyo acaba bende istiom :) çıkıyomu sonra peki istendiğinde?

tşkler..ben netten aldım canım..istediğin zaman çıkıyormuş ve duvardada renk değişikliği falan olmuyomuş..ama ben daha çıkarmadımm..

mutfak tezgahınızla dolap arasında kalan kısmı ara fayans yapmak yerine tezgahın aynı maddeden kullanmışsınız. hoşuma gitti çok sade duruyor valla. rice etsem mutfağınızın resmini uzaktan koyar mısnıız. ev tadilat ettircez dee .. fikir olsun istiyorum

bu arad stickerlerınız çok güzel durmuş

mutfak tezgahınızla dolap arasında kalan kısmı ara fayans yapmak yerine tezgahın aynı maddeden kullanmışsınız. hoşuma gitti çok sade duruyor valla. rice etsem mutfağınızın resmini uzaktan koyar mısnıız. ev tadilat ettircez dee .. fikir olsun istiyorum

bu arad stickerlerınız çok güzel durmuş
tşkler canım..şimdi işteyim akşam mutfağın fotosunu çeker koyarımmopuyorumnanaktan

gulızcım ozellıkle yatak odası ıle korıdordarı stıckerlere bayıldım
ben de ıstıyorum ama saten boya olması sart sanırım degıl mı

gülizcim çok güzelmiş stickerlerin.. ben hepsine bayıldım valla.. güle güle kullan canım..
bende alayım diyeceğim ama saten boyadan başka yerde tutmazsa o iş biraz zor ama banyoma ve mutfağıma yapabilirm belki..

çok güzelmiş gülizim valla bayıldım
benim koridorum saten boyasız oraya malum kedilerden yapıştırdım
arada banyoya giderken elimle şööle bi sıvıyorum çıkmasınlar diye 1 aydır ordalar daha bişey olmadı
saten boya olan mutfağımdakilerinde yerini değilştirmek için çıkarmaya çalıştım malesef boyayla beraber geldi vazgeçtim

çok güzeeeeeeeeeeeeellll..bayıldım..

tşk ederim çitosumm..

gülizcim çok güzelmiş stickerlerin.. ben hepsine bayıldım valla.. güle güle kullan canım..
bende alayım diyeceğim ama saten boyadan başka yerde tutmazsa o iş biraz zor ama banyoma ve mutfağıma yapabilirm belki..
tşkler canımm..mutlaka al canım evin havasını değiştiriyo..gören herkes çok beğeniyooo..

çok güzelmiş gülizim valla bayıldım
benim koridorum saten boyasız oraya malum kedilerden yapıştırdım
arada banyoya giderken elimle şööle bi sıvıyorum çıkmasınlar diye 1 aydır ordalar daha bişey olmadı
saten boya olan mutfağımdakilerinde yerini değilştirmek için çıkarmaya çalıştım malesef boyayla beraber geldi vazgeçtim

tşkler canımcım..ben hiç çıkarmayı denemedim ama çıkartırken ıslatıpta çıkartın diyorlar..boyaya zarar vermesin diyee
cok ahrika gösüküyorrrrr
neciye aldın gadeşşşş :delphin: (kac liraya aldın Şeniz)

canım netten almıştım ben..gitti.....dan..kampanyaları takip ettim hep uygun aldım..o kedili olan 2.5 a gelmişti

gülizcim çok güzel olmuşlar.
güle güle kullanın..
tşkler azocumm

Back
X