bunlarda benim çeyizciklerim :)

haftasonu tatil için afyondaydım taç outlet buldum orada afyondan istanbula nevresim getirdim
bu pikeyi 39tl ye aldım

bi de pamuk saten nevresim aldım 89 tl o da 2 tane de pamuk saten yastık kılıfı aldım kızlar

ne kadar güzel şeyler almışsın
insanın çok hoşuna gidiyor evi için birşeyler almak.
burda paylaşmak fikir vermek.
mutlu mutlu günlerde kullan inş. hepsini cnm.

sonbahar14
ne kadar güzel şeyler almışsın
insanın çok hoşuna gidiyor evi için birşeyler almak.
burda paylaşmak fikir vermek.
mutlu mutlu günlerde kullan inş. hepsini cnm.
çok teşekkür ederim mutlu oldum yorumuna bende senin çeyiz topiğinin sıkı takipçilerindendim bende çok mutlu oluyorum evimiz için bişeyler aldığımda inşallah iyi günlerde kullanmakta kısmet olur

Herşeyi çok beğendim. Çok zevkli tercihler olmuş. Ben bu çeyiz alışverişlerinden sıkılmaya başlarken sizin bu aldıklarınızı görünce tekrar hevesim geliyor :)

il_ga
Herşeyi çok beğendim. Çok zevkli tercihler olmuş. Ben bu çeyiz alışverişlerinden sıkılmaya başlarken sizin bu aldıklarınızı görünce tekrar hevesim geliyor :)
çok teşekkür ederim canım bende bazen sıkılmıyo değilim itiraf ediyim ama artık elime para geçtikçe kıyafet yerine çeyiz alıyorum

Sinbo sıvı sabun otomatım ve pembe masa örtüm günlük yemek takımımla kullanmak için

kızlar ben anladım ki çeyiz almak çok kolay mobilya beğenmekse çooookk zorrrrrrr

banyo setimiz aynı. çeyizimde almıştı annem ama ben hiç memnun kalmadım. taşları çok çabuk döküldü. ayrıca yaldızlı yerleri anlamsız bir şekilde yeşil rengi aldı kısa sürede. ben değiştirdim bile. umarım senin şansın iyi olur da memnun kalırsın. birde taşlara tırnak parlatıcısı sür kullanmadan. benim düştü diyince satıcı keşke sürseydin dedi aklında olsun
güle güle kullan canım allah mesut etsin

Masa örtüne bayıldım :) Nerden aldın ve tabii ki ne kadara ? :)
Ayrıca evet, malum mobilyayı alınca beğenmedim başka bir tane daha alayım diyemiyorsun :) Çeyizde bolca yedeğe kalacak malzeme oluyor. Allah kolaylık versin, gönlünce olsun her şey .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…